Blog | Silk'n márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Blog

KARÁCSONYI 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, 1-2 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG

30 napos visszavásárlási garancia

Ha nálunk vásárolsz, nem kell attól tartanod, hogy szeretteidnek nem a megfelelő ajádékot választod karácsonyra! Ha nem tetszik a megajándékozottnak a nálunk vásárolt készülék,  a törvényileg előírt 14 nap helyett 30 napon belül kérdés nélkül visszavásároljuk. Az ajánlat minden 2018. december 06 - 2018. december 21 között vásárolt készülélre vonatkozik, de nem vonatkozik tartozék, alkatrész illetve kiegészítő jellegű termékekre.

Termékteszt: Silk'n Revit Essential mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék

Frank Patri stílustréner, stylist, a Patri's moods bloggere kipróbálta Silk'n Revit Essential mikrodermabráziós készüléket. Olvasd el a tapasztalatait!

Ti kérdeztétek! 7 őszinte válasz a Silk’n Jewel XL 150.000 HPL tartós szőrtelenítő készülékről

Mitől különleges a Silk’n Jewel XL készülék?

A Silk’n Jewel XL az első olyan HPLTM villanófényes készülék, amely automatikus villantás funkcióval rendelkezik, emiatt az egyik legkényelmesebben használható villanófényes készülék a piacon. A fájdalommentes kezelésnek és a dupla bőrvédelem funkciónak köszönhetően teljes biztonságban érezheted magad a kezelések alatt, melynek gyümölcse az akár 92% tartós szőrcsökkenés lesz.

INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA 2017.11.03.

Idén november 3-án van az Internetes Vásárlás Napja, mely alkalomból a következő ajánlatokkal szeretnénk kedveskedni Neked, csak november 3-án!: 

Így érheted el, hogy nyáron is eredményes legyen a tartós szőrtelenítés!

Végre elérkezett a nyár és valószínűleg már Te is tudod, hova fogsz menni nyaralni és talán már azt is tudod, hogy mikor. Azt viszont tudod-e, hogyan fogod felkészíteni testrészeidet a nyári időszakra? Bizony, a nyár utálatos évszak abból a szempontból, hogy még véletlenül sem maradhat rajtad egy kis szőr sem, így nem nagyon lehet kifogást találni arra, hogy elhalaszd kicsit a szőrtelenítést. Ha viszont mégis bűnbe estél, és kimaradna egy terület, akkor bizony jöhet a hosszú gatya a 40 fokban…

Lerántjuk a leplet a mikrodermabrázióról! - Mire figyelj, ha bele akarsz vágni a kezelésekbe?

Mikrodermabrázió = csoda?

A mikrodermabráziót, vagy más néven bőrcsiszolást, bőrhámlasztást a ma ismert leghatékonyabb peeling technikaként tartják számon, amely fájdalom nélkül radírozza le az arcbőrről az elhalt hámréteget. Csodaként tekintünk rá, és ma már gyakorlatilag nem lehet találni olyan szépségszalont, ahol nem végeznek mikrodermabráziós kezelést.

Oldalak