Glamour napok! 50% kedvezmény kedvenc készülékeidre! | Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

Glamour napok! 50% kedvezmény kedvenc készülékeidre!

Itt az ősz; tedd kényelmessé, és legyél igazán profi az otthoni szépségápolásban! Most kedvenc Silk’n termékeidet 50% kedvezménnyel szerezheted be.

Ne maradj le az 50%-os kedvezményről! Elképesztő kedvezménnyel várunk az október 11-től induló Glamour napok alatt a két legnépszerűbb termékünkre, a Silk’n Jewel XL villanófényes tartós szőrtelenítő készülékre és a Silk’n Revit Essential mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékre! A kedvezményt beválthatod webáruházunkban és hétköznap a bemutatótermünkben is!

Silk'n Glamour napok - 50% kedvezmény

A kedvezmény a webáruházunkban a Glamour kuponfüzetben a kupon hátoldalán található kuponkód használatával, a bemutatótermünkben pedig a Glamour kupon átnyújásával érvényesíthető, 2018. október 11-től 14-ig. Más kuponnal vagy kedvezménnyel nem vonható össze!

BEVÁLTOM AZ 50%-OS KUPONOM

Glamour kupon 2018 ősz - 50% kedvezmény

Tudj meg többet a Silk’n Jewel XL villanófényes tartós szőrtelenítő készülékről Tudj meg többet a Silk’n Revit Essential mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékről
Megnézem Mengézem
Silk'n Jewel Silk'n Revit Essential
59.990 Ft helyett most csak
29.995 Ft
27.990 Ft helyett most csak
13.995 Ft

Valami mást szeretnél? Nézz körül webáruházunkban, mert a hétvégén további termékeinket is fantasztikus áron szerezheted be! 

Közbenézek

Silk'n FaceTite életkép