Készülj velünk az Ünnepre! | Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

Készülj velünk az Ünnepre!

Csodálatos karácsony a Silk'n-nel

Készülj velünk az ünnepekre bársonyosan sima lábakkal!

Az ünnepek alatt mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Ehhez szeretnénk Neked segítséget nyújtani professzionális otthoni szépségápolási készülékeinkkel, melyeknek egyik nagy előnye, hogy professzionális kezelésekben részesülhetsz velük egyszerűen anélkül, hogy mások előtt  kellene feszengened egy szépségszalonban.

A szőrmentes testrészekhez segítségedre lehetnek fájdalommentes villanófényes szőrtelenítő készülékeink. A Silk’n HPL (Home Pulse Light - Otthoni Villanófény) technológiát már az egész világon használják a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. A technológiát klinikai vizsgálatoknak vetették alá, és vezető bőrgyászok tanúsítják, hogy a HPL készülékekkel biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan lehet eltávolítani a szőrt otthoni környezetben.

Használd ki karácsonyi ajánlatainkat és legyen tied most a Silk'n Jewel IPL villanófényes szőrtelenítő készülék, fantasztikus áron!

Silk'n Jewel tartós végleges szőrtelenítő HPL IPL teljes testfelület láb

Megnézem

Ma már a szőke vagy ősz szőrrel rendelkezők számára is van hatékony megoldás! Itt a Silk'n Infinity 400.000 villanófényes szőrtelenítő készülék, mely kitágítja a bőr pórusait, így a villanófény sokkal optimálisabban jut le a szőrtüszőhöz, így még sötétebb bőrrel vagy világosabb szőrrel rendelkezők számára is tartós szőrtelenséget biztosíthat!

Silk'n Infinity lányok

Megnézem

 

Mutasd meg idén karácsonykor a valódi szépségedet és használd ki karácsonyi kedvezményeinket! Akár -54%

Megnézem a további karácsonyi ajánlatokat

 

Karácsonyi szolgáltatás: kiszállítás karácsonyig Karácsonyi szolgáltatás: 30 napos visszafizetés

KISZÁLLÍTÁS KARÁCSONYIG

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉS

Nem kell aggódnia amiatt, hogy nem érkezik meg a kiválasztott ajándék karácsonyig!

Minden 2018.12.17-ig leadott rendelést kiszállítunk karácsonyig, ezt követően pedig a terméket átveheti üzletünkben 12.21-ig.* (*Kivételt képeznek a raktáron nem lévő termékek.)

Nem kell attól tartania, hogy ajándéka nem fog tetszeni az ajándékozottnak!

Minden 2018.12.06-12.21. között rendelt/vásárolt készülékre a normál 14 nap helyett 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.