Silk'n Intense hialuronsavas szérum, 30 ml

Üres

Összesen: 0 Ft
Szérum 30 ml

A hialuronsav a bőr természetes összetevője. Nagy mennyiségű nedvességet képes megtartani, ami nagyon fontos, hogy a bőrünk fiatalos maradjon. A Silk'n szérum fő összetevője a hialuronsav.

A Silk'n Intense tápláló hialuronsavas szérum a Silk'n FaceTite kezelés közben vagy után is alkalmazható. A kezelés során a hialuronsav a FaceTite hőterápiája révén könnyebben beszívódik a bőrbe. A hialuronsav ezután tökéletesen beépül, a nedvességet megtartja bőrben, és ezáltal a legjobb bőrregeneráló eredményt nyújtja. A bőröd azonnal feszesebbé válik, amely egész nap látható lesz. A kezelés után a hilauronsavas szérum intenzíven táplálja bőröd, simává és sugárzóvá teszi. Természetesen a Silk'n Intense hilauronsavas szérum önmagában is használható a mindennapi szépségápolási rutinod alkalmával. Mindennapi használat során vigyél fel az arc és a nyak területére egy vékony réteget, és ezután már használhatod is a megszokott arckrémet.

A ráncok csökkentése, és a bőr feszesítése érdekében használd együtt Silk’n FaceTite-t és a Silk’n hialuronsavas szérumot! Egy független tanulmány kimutatta, hogy 3 hét alatt, mindössze 9 kezeléssel, 66%-kal jobb eredményeket érhetsz el a FaceTite és a hialuronsavas szérum együttes erejével!

A Silk’n FaceTite egyik funkciója az irharéteg hőmérsékletének 43°C-ig történő emelése. Ez az optimális hőmérséklet az öregedésgátló hatás eléréséhez, ugyanakkor a meleg hatására a pórusok is megnyílnak Emiatt a hialuronsav sokkal mélyebben képes a bőrbe hatolni, még intenzítebben táplálva a bőrt, ami így sokkal feszesebbé, simább és élénkebbé válik.

Hogyan kell alkalmazni a hilauronsavas szérumot a Silk'n FaceTite kezelés során:

A Slider Gél helyett vékony réteg hialuron szérumot vigyél fel a kívánt kezelési területre. Alkalmazd a FaceTite készülékeden legmagasabb energiaszintet, amíg úgy nem érzed, hogy a hialuronsavas szérum teljesen fel nem szívódik a bőrödbe. A bőröd azonnal feszesebbé válik. A kezelést követően rögtön használj hidratálókrémet.

Hogyan kell alkalmazni a hilauronsavas szérumot Silk'n FaceTite kezelés után:

Végezd el a FaceTite kezelést a szokásos módon Slider Géllel. Távolíts el minden gél maradékot a bőrödről egy tisztítókendővel vagy vízzel. Vigyél fel egy vékony réteg hilauronsavas szérumot az egész arcodra és nyakadra, és masszírozd a bőrödbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Opcionálisan azonnal használhatsz hidratálót is.

Silk'n Intense hialuronsavas szérum, 30 ml

SER1PEU001
Raktáron, azonnal szállítható