Silk'n FaceFx bőrfiatalító

Üres

Összesen: 0 Ft
Reju

 

Láthatóan fiatalosabb arcbőrt szeretnél plasztikai beavatkozás nélkül?
A rendkívül fejlett FaceFx bőrfiatalító készülék a ráncok, finom vonalak és a kitágult pórusok méretének csökkentésével küzd az öregedés ellen. A hatékony eredményeket a HF (Home Fractional) technológia teszi lehetővé, melyben a vörös LED fény energia és a mély hő energia egyesül. Ezzel lehetővé válik a kollagéntermelés serkentése és a bőr szerkezetének javítása. Minden egyes használat után a bőröd fiatalosabbnak fog tűnni. Klinikai vizsgálatok igazolták a hatékony eredményeket.

Miért a Silk'n FaceFx?

 • fejlett HF technológia a bőrfiatalításért
 • lágyítja a finom vonalakat és a ráncokat
 • stimulálja a kollagéntermelést
 • javítja a bőr szerkezetét
 • kiegyenlíti a bőr tónusát
 • csökkenti a kitágult pórusok méretét
 • hosszú távú eredmények
 • klinikailag tesztelt, bőrgyógyászok által javasolt

Rendkívül fejlett bőrfiatalító eszköz

A ráncoktól és a finom vonalaktól az arc fáradtnak tűnik. A krémek átmenetileg javíthatják a bőr állapotát, de a hosszú távú eredményekért a bőrt belülről kifelé haladva kell kezelni. A FaceFx az első készülék, melyet a tudósok úgy fejlesztettek ki, hogy képes legyen végrehajtani ezt a folyamatot. A kollagén a bőr lényeges eleme. A FaceFx serkenti az új kollagénrostok kialakulását, amely így fiatalosabbá és feszesebbé válik.

A HF technológia otthoni használata

A professzionális kozmetikai klinikák már évek óta használják a vörös LED fény technológiát ráncok, pigmentáció és más szabálytalanságok kezelésére. Bizonyítottan működő módszerről van szó, de mivel ezekben a kozmetikai klinikákban a kezelések ára igen borsos, nem tudta mindenki igénybe venni azt. Most a HF technológia elhozta a Te otthonodba is ezt a modern technológiát, hogy végre Te is részesülhess a valós bőrfiatalodás érzésében, az otthonod kényelmében, megfizethető áron. Garantált és tesztelt eredményekkel.

Klinikai vizsgálatok igazolták az eredményeket

A vörös fényterápia egy bevált módszer a bőr öregedése ellen, hiszen csökkenti a ráncokat és javítja a bőr textúráját. A HF technológia is ki volt téve klinikai vizsgálatoknak, melyben 100 37 és 60 év közötti személy vett részt. Mindannyian szerettek volna megszabadulni a bőröregedés látható jeleitől. Az eredmények megdöbbentőek. 

A Silk’n FaceFx használatának eredményei 8 hét után: 

 • 91% Javul a bőr textúrája 
 • 69% Csökkennek a vonalak és a ráncok
 • 47% Frissebb az arcbőr 
 • 78% Póruscsökkenés 

Az eredmények már az első kezelés után láthatóak. A FaceFx további használatával, 3-7 kezelést követően tovább javulnak az eredmények.

facefx

Mi történik a bőrben?

A kollagén az egyik legfontosabb összetevője a bőr kötőszövetének. Minél sűrűbb a kötőszövet szerkezete az új és sokkal merevebb kollagén rostoknak köszönhetően, annál fiatalosabb és feszesebb a bőr kinézete. Az öregedéssel a kollagén rostok is elkezdenek csökkenni és a ráncok egyre inkább láthatóvá válak. A szervezet az új kollagén rostokat nagyon lassan termeli újra. A Silk'n FaceFx eléri, hogy megfelelő mennyiségű hőenergia jusson a bőr alá, oda, ahol a kollagén rostok termelődnek és ott kifejtve a hatását serkenti a kollagén rostok termelődését.

facefx

Milyen változást fogsz tapasztalni a bőröd felületén?

A bőröd külső felületén a ráncok, a finom vonalak és a kitágult pórusok mérete csökkenni fog. Ahogy javul a bőr textúrája, és a bőr tónusa kiegyenlítődik, a bőr ragyogóbb és láthatóan fiatalosabb lesz.

Az öregedésgátló krémek sokat ígérnek, de vajon mindebből mennyit teljesítenek be?

A drága ránctalanító krémek a ráncok csökkentését és a bőr feszesítését ígérik. A legtöbb krém vagy folyadék csupán a bőr felületét kezeli, viszont nem hatolnak be a bőr alá. A bőr mélyebb rétegeit, ahol a kollagén található, nem érik el. Ezek a krémek a bőrnek csupán egy ideiglenes hidratáló feltöltést tudnak nyújtani. Szintetikus összetevőket tartalmaznak, mint pl. a szilikon, melyek azt az érzetet keltik, hogy a bőr felülete teltebb lesz és megemelkedik. Ennek ellenére fiziológiailag nem lehetséges, hogy egy krém feszesítse a bőrt és csökkentse a ráncokat.

Biztonságos kezelés

A Silk'n FaceFx biztonságos a bőr számára. Klinikailag tesztelt és bőrgyógyászok által javasolt. És mivel a Silk'n FaceFx nem invazív, nem a lézeres technológiákhoz hasonló módon működik. A lézeres kezelések kárt okoznak a bőrben, aminek következtében a bőrnek helyre kell állítania magát, hogy megfiatalodjon, regenerálódjon. Lézeres kezeléseket csak bőrterapeuták végezhetnek kozmetikai klinikákban. A FaceFx a fényt és a hőt használja a bőr megfiatalítására, így a készülék biztonságosan használható otthon. A kezelések nem járnak fájdalommal. A bőr védelme érdekében a FaceFx egy beépített hőmérséklet érzékelővel van ellátva, ami biztosítja, hogy a bőr biztonságban legyen, hiszen a hő a bőr felületén marad. 

A bőr kiszáradását megelőzendő, javasoljuk a kezelések után a bőr hidratálását. Körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrbe a hidratáló krémet. Ha napra szeretnél kimenni, javasoljuk a 30-as faktorú naptej használatát, hiszen a nap káros hatásai jól ismertek, elősegítik a bőröregedést. 

Az egész arc és nyak területén használható

A Silk'n FaceFx használata rendkívül egyszerű. Egyszerűen mozgasd a készüléket a bőrödön, és érezd az enyhe hőmérsékletet, ami stimulálja a bőrt. A teljes arcon és a nyakon használható. A szemkörnyék kezelésére is használhatod, vigyázva, hogy a vörös fény ne világítson közvetlenül a szemedbe. Érdemes becsuknod a szemed, miközben ezt a területet kezeled, megelőzve így a fény szembe jutását. 

A kezelési terv gyors eredményhez vezet

Ha gyors eredményeket szeretnél, az alábbi kezelési terv segíthet neked ebben:

 • Az első négy hétben heti 3 alkalommal végezd el a kezeléseket. Az egész kezelés 15-20 percig tart a teljes arc és nyak felületén (5-7 perc területenként)
 • A következő hetekben már csak fenn kell tartani az eredményt heti egy kezeléssel

 

 

 

Így is ismerheted: Silkn Reju FaceFX arcfiatalító

Silk'n FaceFx bőrfiatalító

FX1OE3006
Ár:60 770 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Sajnos megszűnt!

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Testrészek:
Arc, nyak
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok