Silk'n FaceTite bőrfiatalító

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Facetite

Nem lenne fantasztikus, ha vissza tudnád forgatni az idő kerekét? Ha eltűnnének a ráncaid, bőröd pedig ismét feszesebb és simább lenne? Újra fiatalossá tudod változtatni a bőröd a fantasztikus Silk'n FaceTite bőrfiatalító készülékkel, mely egy új, tudományos áttörés a bőrfiatalítás területén. A titok a forradalmi HT technológiában rejlik, mely feszesíti az arcbőrt, csökkenti a ráncokat és visszaállítja a kollagén és elasztin rostokat. A bőröd megemelkedik, és hihetetlenül fiatalnak és ragyogónak fog tűnni. Próbáld ki az új bőrfiatalító kezelést az otthonodban!

Miért a Silk'n FaceTite? 

 • Forradalmi HT bőrfiatalító technológia
 • Csökkenti  ráncokat
 • Feszesíti az arcbőrt
 • Csökkenti a finom vonalakat
 • Megújítja a kollagén és elasztin rostokat
 • Megemeli az arc körvonalát
 • Csökkenti a felszíni nap- és öregségi foltokat
 • Erősíti a bőr mélyebb rétegeit
 • Javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát

Tudományos áttörés a bőrfiatalítás területén

A Silk'n tudósainak sikerült egy olyan bőrfiatalító eszközt kifejleszteni, amely a bőrt belülről alakítja át. A lenyűgöző folyamat során a FaceTite javítja a bőr saját kollagén és elasztin rostjait, és erősíti a bőr mélyebb rétegeit. Ez a folyamat javítja a bőr feszességét, így az nemcsak feszesebb, hanem rugalmasabb is lesz. Csökkennek a ráncok és a finom vonalak, az arc körvonala pedig megemelkedik. A bőröd felszínén látható nap- és öregségi foltok elhalványulnak, a bőr szerkezete és rugalmassága pedig javul. Soha nem volt még lehetőség így javítani a bőröd fiatalságán az otthonod kényelmében!

Silk'n Face Tite 96%-os ránccsökkenés  *a teljes kezelés végén

Miért öregszik a bőr?

A bőrünk az öregedés jeleit 25 éves korunktól kezdi mutatni, ami egy természetes, elkerülhetetlen folyamat. A bőr két fontos építőköve, a kollagén és az elasztin folyamatosan gyengül, majd elkezd lebomlani. A sejtek megújulása is lelassul. Az öregedési folyamatot dohányzással, túl sok napfénnyel és stresszel is lehet fokozni. Egy fiatal, egészséges bőr folyamatosan halad a fakó, ráncos és megereszkedett bőr felé. A Silk'n tudományos áttörése lehetővé teszi, hogy a bőr láthatóan megfiatalodjon, műtét nélkül, az otthonod kényelmében.

Tudtad?

A fibroblasztok olyan sejtek a szervezetben, amik a kollagént és az elasztint, a bőr építőelemeit termelik. A fiatal bőr a fibroblasztokat 21-28 naponta képes megújítani, de ahogy öregszünk, már csak 40-45 naponta lesz képes erre. Sőt, 50 éves kor felett a szervezet kevesebb fibroblasztot is termel. Az eredmény: láthatóan idősebb bőr.

Kollagén elasztin előtte utána

HT technológia - a bőrfiatalítás képlete

A Silk'n FaceTite az úgynevezett HT (Home Tightening) technológiát használja a bőrfiatalításra. A Silk'n régebben hozta a piacra ezt a technológiát a fiatalabb bőrért. Ettől kezdve ismertté vált, mint egy bőröregedés-gátló formula, melynek hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal tesztelték. A Silk'n FaceTite-tal a HT technológiát ma már az arcon, a nyakon és a dekoltázson is lehet használni.

Hogy működik a HT technológia?

A HT technológia serkenti a sejtek megújulását, melynek köszönhetően az arcbőr simává és ráncmentessé válik. A FaceTite használatával folyamatosan feltöltheted bőröd kollagén raktárait, ezáltal javítva annak strukturális szerkezetét. Használatával csökkentheted az öregedés során jelentkező foltokat és növelheted bőröd rugalmasságát.

A HT (Home Tightening) otthoni feszesítést jelent. A technológia három hatékony energiaforrást ötvöz, melyek kombinációjával lehetővé válik, hogy a hő a sejt minden rétegébe eljusson, az epidermisztől kezdve a mögöttes zsírrétegekig. A külső bőr maximum 43 C°-ra felmelegszik, míg a belső réteg eléri a max. 50 C°-ot, mely stimulálja a bőr összehúzódását. Ez egy teljesen fájdalommentes eljárás: egyszerűen csak azt fogod érezni, hogy a bőr kellemesen melegebbé válik. A Silk'n a problémát belülről kezeli. 

A következő három energiaforrást használja: 

 • a bipoláris RF energia (rádiófrekvencia): erősíti a bőr mélyebb rétegei 4 mm-ig.
 • a LED fényenergiát (vörös LED fény): egyensúlyba hozza a bőrt és biztosítja a helyreállását.
 • és a IR (infravörös) hőenergiáa: javítja a bőr szerkezetét.

​A három energiaforrás elválaszthatatlan egysége az öregedés olyan ellenségévé válik, mely folyamatosan megnyeri a harcot a bőr öregedésével szemben. A HT technológia nagyon hatékony és képes arra, hogy feszesítsen és helyreállítsa a kollagéneket, valamint belülről kifelé haladva javítsa a bőr rugalmasságát. Ez nemcsak arra ideális, hogy a testkontúrt lefaragja és csökkentse a narancsbőrt, hanem egy tökéletes megoldás az arckontúrok megemelésére és a ráncok és finom vonalak megjelenésének csökkentésére anélkül, hogy plasztikai műtétre lenne szükség. 

Biztonság

A Silk'n FaceTite kimerítő vizsgálata során arra a következtetésre jutottak, hogy a készülék használata biztonságos és férfiak és nők számára egyaránt használható, otthoni környezetben. A kezelések hatásosak és a bőrt azonnal feszesebbnek fogod érezni. A FaceTite használata előtt olvasd el a használati utasítást. 

Minden bőrtípusnál és bőrszínnél használható

A FaceTite mögött álló technológia lehetővé teszi, hogy a gépet minden bőrtípusnál és bőrszínnél használni lehessen. Tehát a sötét bőrön is nyugodtan használható. Ez egy nagy előnye sok más géphez viszonyítva!

Az egész arcon és a nyakon is használható

A Silk'n FaceTite kezelni tudja az összes ráncot, valamint a szem körüli ráncokat és szarkalábakat is (nem a szemhéjon, mert ott túl finomak a ráncok). Az arc mellett a nyakon és a dekoltázson is nyugodtan használható. 

Nincs szükség helyreállítási időre

A Silk'n FaceTite 3 energiaforrást használ (bipoláris rádiófrekvencia, LED fényenergia és infravörös hőenergia), így a lézertől eltérő módon működik, ami azt jelenti, hogy a bőrnek nincs szüksége a helyreállítási, gyógyító szakaszra. A bőr károsodásának esélye tehát nagymértékben csökkent. A kezelést követően azonnal tudod folytatni a napi tevékenységeidet. 

A napozás nem probléma

Mivel a FaceTite nem lézeres technológiát használ, a kezelések előtt és után is nyugodtan lehet napozni. Nem feltétlenül kell használni fényvédőkrémet a napozás során, bár ettől függetlenül mi ajánljuk a használatát a bőr öregedésének lassítása miatt. 

5 energiabeállításon használható

A Silk'n FaceTite-on 5 teljesítménymód közül lehet választani. Minél magasabb az energiaszint, annál intenzívebb a kezelés. Először az egyes fokozaton használd a FaceTite-ot, és úgy növeld, ahogy Neked kényelmes. Érezni fogod, hogy a bőröd melegebb, ami azt jelenti, hogy a FaceTite jól végzi a dolgát.  A bőrödet napról napra simábbnak fogod érezni, figyelemreméltóan sugárzó lesz, körvonalai megemelkednek. 

Kezelési területek

A Silk'n FaceTite rendkívül könnyen használható. A kezelés mindössze néhány percet vesz igénybe. Akkor kapod a legjobb eredményt, ha betartod az kezelési tervet. Olvasd el a használati utasításban a kezelési tervet. 

A lenti képen láthatod a kezelési területeket. A készülék használatakor kövesd a számmal jelölt sorrendet és minden egyes területet 15 percig kezelj úgy, hogy ott tartod az bőrödön az eszközt. Fontos, hogy az egyes területeket külön-külön kezeld, az arcon egyszerre egy területre koncentrálj. Ezen a módon a bőr hőmérséklete állandó marad. Ezzel a módszerrel a kezelés is sokkal hatékonyabb, mintha a készüléket az egész arcon mozgatnád át. Ne hagyd ki a kezelésből a nyakadat és az állkapocs vonalát sem. 

Már az első kezelést követően meg fogod tapasztalni, hogy a készülék látható eredményeket ér el a bőrön: érezhetően feszesebbnek fogod érezni a bőröd. A kezelést hetente kétszer végezd el a legjobb eredmény érdekében. 

Silk'n FaceTite kezelési területek

1. Homlok: feszesítés
2. és 3. Bal arc és jobb arc: finom vonalak kezelése és a bőr megemelése
4. Felső ajak: feszesítés és a ráncok megszüntetése
5. Áll és az áll vonala: feszesítés és V alakítás
6. Nyak: simítás

Tartalmazza a Silk'n Slider Gel-t

A Silk'n FaceTite készülékedhez egy tubus Slider Gel tartozik. Ez a gél szükséges a kezelések elvégzéséhez. Fontos, hogy tegyél egy vékony réteget a gélből a kezelendő bőrfelületre. A gél nélkül a készülék nem fog működni. A víz alapú gél nem csak hidratál, hanem segít a készülék vezetésében is. Ez biztosítja, hogy a Silk'n FaceTite könnyedén siklik át a bőrön, és megakadályozza a bőr túlmelegedését és kipirosodását. A Slider Gel külön is kapható a webáruházban.

Silk'n FaceTite Slider Gel

Bőrfiatalítás a saját otthonodban

A Silk'n FaceTite egy forradalmian új eszköz, mely a bőr fiatalítására lett kifejlesztve. Ez eddig csak bőrgyógyászati klinikákban és szépségszalonokban volt elérthető, ahol az ehhez hasonló kezelések árát rendkívüli mértékben meg kell fizetni. Erre mostantól nincs szükség. A Silk'n FaceTite lehetővé tette, hogy egy erős bőrfiatalító készüléket használj a saját otthonodban, a teljes HT technológiával. 

Belülről javítja a bőrt

Ha megnézzük az idősebb bőr keresztmetszetét, láthatjuk, hogy bizonyos sejtek károsodtak. A HT technológia behatol a bőrbe és megkeresi a sérült szöveteket és megjavítja azokat. Melegség árad ki a készülékből, ami serkenti a bőr megújuló tulajdonságait. A kollagén és az elasztin rostok összehúzódnak, és a bőr belülről megjavítja magát. Külsőleg a bőr minden egyes kezelés után láthatóan szebb, észrevehetően feszesebbnek és fiatalosabbnak tűnik. 

Nézzük meg a bőrt belülről!

1. kép: Mutatja az előtte állapotot. A kollagén rostok megsérültek és meggyengültek. A nyilak mutatják, ahol a ráncok megjelentek. 
2. kép: Mutatja az utána állapotot. A kollagén és az elasztin rostok összehúzódnak és a bőr megjavítja magát belülről, köszönhetően a melegnek, amit a FaceTite sugároz. 

Silk'n FaceTite előtte-utána

 

Így is ismerheted: Silkn Face Tite arcfiatalító, Silkn Face Tite bőrfiatalító, Silk'n Face Tite ránctalanító

Silk'n FaceTite bőrfiatalító

FT1PE1001
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok