Silk'n FaceTite Ritual bőrfiatalító - ajándék Bright arctisztító készülékkel, Slider Géllel és hialuronsavas szérummal

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Face Tite Rituál csomag tartalma

Nem lenne fantasztikus, ha vissza tudnád forgatni az idő kerekét? Ha eltűnnének a ráncaid, bőröd pedig ismét feszesebb és simább lenne? Újra fiatalossá tudod változtatni a bőröd a fantasztikus Silk'n FaceTite bőrfiatalító készülékkel, mely egy új, tudományos áttörés a bőrfiatalítás területén. A titok a forradalmi HT technológiában rejlik, mely feszesíti az arcbőrt, csökkenti a ráncokat és visszaállítja a kollagén és elasztin rostokat. A bőröd megemelkedik, és hihetetlenül fiatalnak és ragyogónak fog tűnni. Próbáld ki az új bőrfiatalító kezelést az otthonodban!

A bőr öregedése

A bőrünk az öregedés jeleit 25 éves korunktól kezdi mutatni, ami egy természetes, elkerülhetetlen folyamat. A bőr két fontos építőköve, a kollagén és az elasztin folyamatosan gyengül, majd elkezd lebomlani. A sejtek megújulása is lelassul. Az öregedési folyamatot dohányzással, túl sok napfénnyel és stresszel is lehet fokozni. Egy fiatal, egészséges bőr folyamatosan halad a fakó, ráncos és megereszkedett bőr felé. A Silk'n tudományos áttörése lehetővé teszi, hogy a bőr láthatóan megfiatalodjon a Silk’n FaceTite Ritual segítségével, az otthonod kényelmében, műtéti beavatkozás nélkül.

Silk'n FaceTite arcfiatalító - Kutyás reklám

  Miért a Silk'n FaceTite? 

  • Forradalmi bőrfiatalító készülék HT™ technológiával. Silk'n ikon: klinikailag tesztelt
  • 3 energiaforrást egyesít egy eszközben: Bi-Polar RF (rádiófrekvenciás) energia, LED fényenergia és IR (infravörös) hőenergia.
  • Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat.
  • Feszesíti az arcbőrt.
  • Megújítja a kollagén és elasztin rostokat.
  • Megemeli az arc körvonalát.
  • Fájdalommentesen csökkenti a felszíni nap- és öregségi foltokat.
  • Javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát.
  • Tartalmazza a kezeléshez nélkülözhetetlen Slider vízbázisú gélt.
  • Tartalmazza a Silk’n hialuron szérumot az azonnali bőrfiatalítás érdekében.
  • Tartalmazza a Silk’n Bright arctisztítót mellyel mélyen megtisztíthatod a bőröd a kezelés előtt.
  • Tartalmaz egy hajpántot, amely rendkívül praktikus az arckezelések során.
  • Tartalmaz egy luxus dobozt tükörrel a kezelés megkönnyítése és az egyszerű tárolás érdekében.
  • Tartalmazza a Silk'n adapter kábelt (1,5 m) a nagyobb mozgástér érdekében.

    

  Klinikailag tesztelt HT™ technológia

  Silk'n ikon: 96%-os ránccsökkenés A Silk'n FaceTite az úgynevezett HT™ (Home Tightening) technológiát használja a bőrfiatalításra, melynek hatékonyságát több klinikai vizsgálat során is tesztelték. A független eredmények igazolták, hogy 1 hónap alatt, a kezelési ütemterv betartásával, a résztvevők 96%-ának ráncai láthatóan halványabbak lettek, negatív mellékhatások és fájdalom nélkül.

  Egy másik tanulmányban megvizsgálták a Silk'n Intense hialuronsavas szérum kiegészítő hatását a FaceTite bőrfiatalító készülék használata mellett. Az eredmények azt mutatták, hogy amikor a FaceTite-t a Silk'n Intense hialuronsavas szérummal együtt alkalmazták, a FaceTite eredményei még ennél is jobbak lettek:


  • 66%-kal több ránccsökkenést tapasztaltak,
  • a mikropórusok állapota 50%-kal eredményesebben állt helyre,
  • a bőr textúrája 44%-kal javult.

  A tanulmány azt is kimutatta, hogy az eszköz eredményessége és felhasználóbarát jellege szempontjából 100%-kal magasabb elégedettséget produkált az „alacsony-közepes-magas skálán”. 

  Silk'n Intense hialuronsavas szérum

  Hogy működik a HTTM technológia?

  Silk'n ikon: HT technológia A HTTM technológia serkenti a sejtek megújulását, melynek köszönhetően az arcbőr simává és ráncmentessé válik. A FaceTite használatával folyamatosan feltöltheted bőröd kollagén raktárait, ezáltal javítva annak strukturális szerkezetét. Használatával csökkentheted az öregedés során jelentkező foltokat és növelheted bőröd rugalmasságát.

  A HTTM (Home Tightening) otthoni feszesítést jelent. A technológia három hatékony energiaforrást ötvöz, melyek kombinációjával lehetővé válik, hogy a hő a sejt minden rétegébe eljusson, az epidermisztől kezdve a mögöttes zsírrétegekig. A külső bőr maximum 43 C°-ra felmelegszik, míg a belső réteg eléri a max. 50 C°-ot, mely stimulálja a bőr összehúzódását. Ez egy teljesen fájdalommentes eljárás: egyszerűen csak azt fogod érezni, hogy a bőr kellemesen melegebbé válik. A Silk'n a problémát belülről kezeli. 


  A következő három energiaforrást használja: 

  • a bipoláris RF energia (rádiófrekvencia): erősíti a bőr mélyebb rétegei 4 mm-ig.
  • a LED fényenergiát (vörös LED fény): egyensúlyba hozza a bőrt és biztosítja a helyreállását.
  • és az IR (infravörös) hőenergiája: javítja a bőr szerkezetét.

  ​A három energiaforrás elválaszthatatlan egysége az öregedés olyan ellenségévé válik, mely folyamatosan megnyeri a harcot a bőr öregedésével szemben. A HTTM technológia nagyon hatékony és képes arra, hogy feszesítsen és helyreállítsa a kollagéneket, valamint belülről kifelé haladva javítsa a bőr rugalmasságát. Ez nemcsak arra ideális, hogy a testkontúrt lefaragja és csökkentse a narancsbőrt, hanem egy tökéletes megoldás az arckontúrok megemelésére és a ráncok és finom vonalak megjelenésének csökkentésére anélkül, hogy plasztikai műtétre lenne szükség. 

  Így használd!

  1. Tisztítsd meg a bőröd a Silk’n Bright segítségével. 
  2. Csatlakoztasd a kábelt a FaceTite készülékhez.
  3. Vigyél fel egy vékony réteg Sider gélt a kezelendő bőrfelületre.
  4. Állítsd be a számodra megfelelő energiaszintet a kezeléshez.
  5. Kezelés után vékonyan bekenheted az arcod a csomagban található Hialuron géllel, hogy a kezelés még eredményesebb legyen.

  Azonnali feszesség érzése

  A Silk'n FaceTite Ritual kimerítő vizsgálata során arra a következtetésre jutottak, hogy a készülék használata biztonságos és férfiak és nők számára egyaránt használható, otthoni környezetben. A kezelések hatásosak és a bőrt azonnal feszesebbnek fogod érezni. A FaceTite használata előtt olvasd el a használati utasítást. 

  Minden bőrtípusnál és bőrszínnél használható

  A FaceTite mögött álló technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket minden bőrtípusnál és bőrszínnél használni lehessen. Tehát a sötét bőrön is nyugodtan használható. Ez egy nagy előnye sok más géphez viszonyítva!

  Az egész arcon és a nyakon is használható

  A Silk'n FaceTite kezelni tudja az összes ráncot, valamint a szem körüli ráncokat és szarkalábakat is (nem a szemhéjon, mert ott túl finomak a ráncok). Az arc mellett a nyakon és a dekoltázson is nyugodtan használható. 

  Nincs szükség helyreállítási időre

  A Silk'n FaceTite 3 energiaforrást használ (bipoláris rádiófrekvencia, LED fényenergia és infravörös hőenergia), így a lézertől eltérő módon működik, ami azt jelenti, hogy a bőrnek nincs szüksége a helyreállítási, gyógyító szakaszra. A bőr károsodásának esélye tehát nagymértékben csökkent. A kezelést követően azonnal tudod folytatni a napi tevékenységeidet. 

  A napozás nem probléma

  Mivel a FaceTite nem lézeres technológiát használ, a kezelések előtt és után is nyugodtan lehet napozni. Nem feltétlenül kell használni fényvédőkrémet a napozás során, bár ettől függetlenül mi ajánljuk a használatát a bőr öregedésének lassítása miatt. 

  5 energiabeállításon használható

  Silk'n ikon: 5 erősségi beállítás A Silk'n FaceTite-on 5 teljesítménymód közül lehet választani. Minél magasabb az energiaszint, annál intenzívebb a kezelés. Először az egyes fokozaton használd a FaceTite-ot, és úgy növeld, ahogy Neked kényelmes. Érezni fogod, hogy a bőröd melegebb, ami azt jelenti, hogy a FaceTite jól végzi a dolgát.  A bőrödet napról napra simábbnak fogod érezni, figyelemreméltóan sugárzó lesz, körvonalai megemelkednek. 


  Kezelési területek

  Silk'n ikon: 15 perc kezelési iőd területenként A Silk'n FaceTite rendkívül könnyen használható. A kezelés mindössze néhány percet vesz igénybe. Akkor kapod a legjobb eredményt, ha betartod az kezelési tervet. Olvasd el a használati utasításban a kezelési tervet. 

  A lenti képen láthatod a kezelési területeket. A készülék használatakor kövesd a számmal jelölt sorrendet és minden területet 15 percig kezelj úgy, hogy ott tartod az bőrödön az eszközt. Fontos, hogy az egyes területeket külön-külön kezeld, az arcon egyszerre egy területre koncentrálj. Ezen a módon a bőr hőmérséklete állandó marad. Ezzel a módszerrel a kezelés is sokkal hatékonyabb, mintha a készüléket az egész arcon mozgatnád át. Ne hagyd ki a kezelésből a nyakadat és az állkapocs vonalát sem. 

  Már az első kezelést követően meg fogod tapasztalni, hogy a készülék látható eredményeket ér el a bőrön: érezhetően feszesebbnek fogod érezni a bőröd. A kezelést hetente kétszer végezd el a legjobb eredmény érdekében. 


  Silk'n FaceTite kezelési területek

  1. Homlok: feszesítés
  2. és 3. Bal arc és jobb arc: finom vonalak kezelése és a bőr megemelése
  4. Felső ajak: feszesítés és a ráncok megszüntetése
  5. Áll és az áll vonala: feszesítés és V alakítás
  6. Nyak: simítás

  Tartozékok

  Slider Gel

  A Silk'n FaceTite készülékedhez egy tubus Slider Gel tartozik. Ez a gél szükséges a kezelések elvégzéséhez. Fontos, hogy tegyél egy vékony réteget a gélből a kezelendő bőrfelületre. A gél nélkül a készülék nem fog működni. A víz alapú gél nem csak hidratál, hanem segít a készülék vezetésében is. Ez biztosítja, hogy a Silk'n FaceTite könnyedén siklik át a bőrön, és megakadályozza a bőr túlmelegedését és kipirosodását. A Slider Gel külön is kapható a webáruházban.

  Silk'n FaceTite Slider Gel

  Megnézem a Slider Gél adatlapját

  Silk’n hialuron szérum

  A hialuronsavas szérum használata nem kötelező a kezelések során, azonban ha maximalista vagy, javasoljuk, hogy miután elvégezted a FaceTite Ritual bőrfiatalító kezelést, használd a hialuron szérumot is a még tökéletesebb eredmény érdekében.

  Megnézem a hialuron szérum adatlapját

  Silk’n Bright arctisztító

  Ha az arcod tiszta, a bőrfiatalító készülék is sokkal hatékonyabban végzi el a feladatát, ezért a Silk'n FaceTite Ritual készülék alap tartozéka egy Silk'n Bright arctisztító, mellyel az arcodat akár 5x hatékonyabban tudod megtisztítani, mintha kézi tisztítást alkalmaznál rajta.

  Megnézem a Bright arctisztító adatlapját

  Hajpánt és luxus doboz tükörrel

  A FaceTite Ritual készülék további tartozéka egy hajpánt, hogy minden útban lévő hajszálat könnyedén eltávolíthass a készülék útjából a fennakadásmentes kezelésért; valamint egy luxus dobozt tükörrel a könnyű tárolásért és annak érdekében, hogy bárhol tudd használni.

  Bőrfiatalítás a saját otthonodban

  A Silk'n FaceTite Ritual egy forradalmian új eszköz, mely a bőr fiatalítására lett kifejlesztve. Ez korábban csak bőrgyógyászati klinikákban és szépségszalonokban volt elérthető, ahol az ehhez hasonló kezelések árát rendkívüli mértékben meg kell fizetni. Erre mostantól nincs szükség. A Silk'n FaceTite Ritual lehetővé tette, hogy egy erős bőrfiatalító készüléket használj a saját otthonodban, a teljes HTTM technológiával. 

  Belülről javítja a bőrt

  Ha megnézzük az idősebb bőr keresztmetszetét, láthatjuk, hogy bizonyos sejtek károsodtak. A HTTM technológia behatol a bőrbe és megkeresi a sérült szöveteket és megjavítja azokat. Melegség árad ki a készülékből, ami serkenti a bőr megújuló tulajdonságait. A kollagén és az elasztin rostok összehúzódnak, és a bőr belülről megjavítja magát. Külsőleg a bőr minden egyes kezelés után láthatóan szebb, észrevehetően feszesebbnek és fiatalosabbnak tűnik. 

  Nézzük meg a bőrt belülről!

  1. kép: Mutatja az előtte állapotot. A kollagén rostok megsérültek és meggyengültek. A nyilak mutatják, ahol a ráncok megjelentek. 
  2. kép: Mutatja az utána állapotot. A kollagén és az elasztin rostok összehúzódnak és a bőr megjavítja magát belülről, köszönhetően a melegnek, amit a FaceTite sugároz. 

  Silk'n FaceTite előtte-utána

   

  Így is ismerheted: Silkn Face Tite Ritual arcfiatalító, Silkn Face Tite Ritual bőrfiatalító, Silk'n Face Tite Ritual ránctalanító

  Silk'n FaceTite Ritual bőrfiatalító - ajándék Bright arctisztító készülékkel, Slider Géllel és hialuronsavas szérummal

  FT1PE3C1001
  Garancia: 
  Várható szállítás: rendeléstől számított 4 héten belül
  A készülék súlya:
  125 g
  Testrészek:
  A arc és a nyak teljes területén használható.
  Unisex:
  Férfiak és nők egyaránt használhatják
  Működésmód: 

  További termékelőnyök és tulajdonságok