Silk'n Fresh 2 in 1 professzionális otthoni arctisztító arcmosó adagolóval

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Fresh profeszsionális arctisztító arcmosó adagolóval

Mi lenne, ha a kedvenc arclemosó folyadékodat egyetlen gombnyomással szétoszlathatnád a bőrödön? Silk'n Fresh kettő az egyben arctisztító beépített arclemosó folyadék/krém adagolót tartalmaz, ezért nincs szükség plusz palackra az arclemosáshoz.

Ez az arctisztító azonnal tisztítja a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket. A vibráló és lüktető funkcióval a tisztítókefe elvégzi az összes munkát. A továbbfejlesztett 360°-os Vibrációs Technológiával még alaposabb tisztítást végezhetsz az arcodon: a kefe vibrációs mikromozgásai mellett már minden egyes sörte is végzi a 360°-os rotációs mikromozgást. 2 funkcióbeállításával a készülék igen sokoldalú - ennek köszönhetően megtisztítja az arcod bármelyik területét és a bőr masszírozásával serkenti az arcbőröd vérkeringését, ami a bőr állapotának javulásához vezet. A használat után az arc sokkal lágyabbnak és sugárzóbbnak tűnik. A Fresh 6x több szennyeződést távolít el, mint a manuális arctisztítás, és csökkenti az irritáció kockázatát. Tapasztald meg a fantasztikus különbséget!

Tapasztald meg az arctisztítás teljesen új módját!

Miért a Silk'n Fresh?

 • Professzionális arctisztító mindennapi használatra.
 • Arclemosó adagolót tartalmaz.
 • Minden egyes arctisztításhoz a megfelelő mennyiségű arclemosó folyadékot / krémet adagolja.
 • Akár 30 arctisztításhoz elegendő arclemosó folyadékot / krémet is képes tárolni.
 • Új, szabadalmaztatott 360°-os Vibrációs Technológia a bőr mélyebb tisztításáért.
 • 6x több szennyeződést távolít el az arcról, mint a kézi arctisztítás.
 • Minimálisra csökkenti a pórusokat.
 • Javítja a bőr mikrokeringését.
 • Javítja a testápolók és arckrémek felszívódását az arcbőrbe.
 • Utazáshoz is ideális: Nincs szükség arra, hogy plusz arclemosót csomagolj.
 • Vezeték nélküli, vízálló, használható a zuhany alatt.
 • Két funkció beállítás: vibráló és lüktető, két sebességfokozattal.
 • 60 másodperc után automatikus kikapcsolás.
 • Újratölthető, egy töltést követően akár 50x használható.
 • 2 csere betét és egy tartó állvány tartozik hozzá.
 • Az arc egész területén és a nyakon is használható.

Silk'n Fresh professzionális arctisztító használata arcon

 

Silk'n vibrációs technológia 360°-os Vibrációs Technológiával a maximális tisztítási hatékonyságért

A Silk'n Fresh mélyen tisztítja a bőrt és akár 6x több szennyeződést távolít el a bőrről, mint a kézi tisztítás. Teszi mindezt a szabadalmaztatott 360°-os Vibrációs Technológiával. Ezzel a technológiával a kefe vibrációs mikromozgásai mellett már minden egyes sörte is végzi a 360°-os rotációs mikromozgást.

Így tehát a kefe vibrációs mozgása kirezegteti a pórusokból a szennyeződéseket, és emellett a kefe sörték mikromozgásai elsöprik onnan a szennyeződéseket. A mikromozgások stimulálják a bőr mikrokeringését. Ez növeli a tisztítási hatékonyságot és neked még szebb és ragyogóbb lesz az arcbőröd.


 

Két funkció beállítás: vibráló és lüktető mód két intenzitás beállítással

A vibráló funkcióval a készülék fellazítja a sminket és a szennyeződéseket, majd alaposan megtisztítja a bőrt. Ezzel a funkcióval gyakorlatilag a pórusokból is "kirezegtetjük" a kosz részecskéket, amiket ezt követően a bőr felszínéről sokkal könnyebb eltávolítani.

A lüktető funkcióval a tisztítókefe masszírozza az arcbőrt, ami ellazítja a bőrt és az arcizmokat. Egy hosszú és nehéz nap után igen kellemes érzés tud lenni, nem beszélve arról, hogy serkenti a vérkeringést is, amitől az arc fiatalosabbnak és egészségesebbnek fog tűnni.

Mindkét funkció használható alacsony vagy magas erősségi beállításon is.

Vibráció ikon Silk'n két erősségi beállítás

 

Silk'n vízálló készülék 100% vízálló - használd a zuhany alatt!

Sok arctisztító nem teljesen vízálló és nem használható a zuhany alatt. A Silk'n Fresh ezekkel szemben teljesen vízálló, így nyugodtan használhatod a zuhany alatt, vagy fürdés közben. A napi arctisztító rutinodat könnyedén kombinálhatod a többi testrészed tisztításával, így még gyorsabban kész lehetsz!


Silk'n Fresh professzionális arctisztító lemosása

Automatikus kikapcsolás az arctisztítási folyamat végén Okos időzítő ikon

Az arcod tisztítása a Silk'n Fresh készülékkel rendkívül gyors. A készülék intelligens időzítőjével automatikusan kikapcsol 1 perccel a bekapcsolást követően, így tudatja veled, hogy készen vagy az arctisztítással. Az arc hat területre osztható: homlok, orr, áll, bal arc, jobb arc és nyak. Egy területet körülbelül 10 másodpercig kell tisztítani.

Az automatikus kikapcsolás funkcióval soha nem kell több időt eltöltened a szépségápolással, mint amennyi valóban szükséges a tökéletes eredményhez.


Normál és érzékeny bőrre is

A Silk'n Fresh két kefe betéttel rendelkezik: egy normál kefével a normál bőrűek és egy puha kefével az érzékeny bőrűek számára. Javasoljuk, hogy a fejeket 3 havonta cseréld le, hogy mindig garantált legyen a higiénikus tisztítás. A csere betétek külön megvásárolhatók. A készülék alap tartozéka egy tartó állvány is, így mindig tisztán tárolhatod a készüléket a fürdőszobádban.

Silk'n Fresh professzionális arctisztító arclemosó adagolóval tartozék - kefe normál bőrre Silk'n Fresh professzionális arctisztító arclemosó adagolóval tartozék - kefe érzékeny bőrre

 

6x hatékonyabb 6x több szennyeződést távolít el, mint a manuális arctisztítás

Ha eddig klasszikusan, manuális módon tisztítottad az arcod, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a Silk'n Fresh használatával sokkal tisztább, precízebb lesz a végeredmény. A Fresh 6x több szennyezőségt távolít el, mint a manuális arctisztítás, így sokkal kevesebb smink és szennyeződés marad a bőrödön. Napról napra a bőröd egyre simább és egyenletesebb lesz.


 

Egyetlen töltéssel akár 50x használható készülék Egy töltést követően akár 50x használható

A Fresh egy másik hatalmas előnye, hogy akár 50x használhatod csupán egyetlen töltéssel! Más arctisztítók képtelenek erre: Próbáld ki saját magad! A Fresh-sel valóban energiát takarítasz meg!


 

Készen állsz egy alapos arctisztításra?

Minden használat előtt nedvesítsd be az Silk'n Fresh-t és az arcodat is langyos vízzel. Helyezz egy kis arctisztító krémet az adagolóba, válaszd ki a használni kívánt beállítást, nyomd meg a gombot az adagoláshoz, majd mozgasd a készüléket az egész arcodon.  Az adagolóból a megfelelő mennyiségű arclemosó fog az arcodra kerülni. Amint eltelt az egy perc, öblítsd le az arcod vízzel, töröld szárazra, majd használd a kedvenc testápoló krémedet.

Tekintsd meg az arcodat a tükörben: meg fogsz lepődni a csodásan ragyogó arcbőröd látványától! A Silk'n Fresh az ideális mód a napod elindítására és befejezésére!

Silk'n Fresh professzionális arctisztító lemosása Silk'n Fresh professzionális arctisztító arclemosó folyadék betöltése Silk'n Fresh professzionális arctisztító arclemosó folyadék betöltése

 

Így is ismerheted: Silk'n Fresh 2 in 1 professzionális otthoni arctisztító arcmosó adagolóval

Silk'n Fresh 2 in 1 professzionális otthoni arctisztító arcmosó adagolóval

FR1PE3001
Garancia: 
GYÁRTÓI KÉSZLETHIÁNY/NEM RENDELHETŐ
A készülék súlya:
905 g
Testrészek:
Teljes arc.
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok