Silk'n Glide Rapid 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Glide Rapid készülék

FDA pecsét

A Silk'n Glide a forradalmi HPL™ (IPL) villanófény technológiát alkalmazza a tartós szőrtelenítéshez. A készülék 3 cm2 villantó felülettel rendelkezik, mellyel az érzékeny területek is könnyen kezelhetőek. 
A Silk'n Glide Rapid a Silk'n Infinity mellett jelenleg a leggyorsabb HPL™ gépnek számít a piacon. Ideális választás azoknak, akik unják a folyamatos szőrtelenítést és gyorsan szeretnének túladni rajta. Ez olyan új funkciókkal felszerelt, melyekkel a szőrtelenítéssel járó frusztráció már csak a múlt homályos emléke marad! A fájdalommentes tartós szőrtelenítő készülékkel az egész testeden tartós eredményt érhetsz el, ráadásul kevesebb, mint 20 perc alatt! Közel kétszer olyan gyors, mint más Silk'n tartós szőrtelenítő gép. Az eredmény? Akár 92%-os szőrcsökkenés a teljes kezeléssorozat végén. Az intelligens Silk'n alkalmazással be lehet ütemezni a kezeléseket, a digitális tervező pedig automatikusan emlékeztet a következő kezelés idejére.

Tartós / végleges szőrtelenítő előnyök

Miért a Silk'n Glide Rapid 400.000?

 • A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított HPL™ technológiát használja a tartós szőrtelenítésre.
 • A teljes test kezelése kevesebb, mint 20 perc alatt.
 • Állítható sebesség: másodpercenkénti 1 villanófénytől két másodpercenkénti 1 villanófényig.
 • Akár 92%-os szőrcsökkenés a kezeléssorozat végén.
 • 400.000 fényipmulzussal.
 • Alkalmas az arc és a teljes test kezelésére
 • Villantásos és csúsztatásos kezelési mód
 • 5 energiabeállítás jellemzi
 • A sötétebb bőrtónusokon is alkalmazható
 • Napozás után is használható (1-es energiaszinten)
 • 3 cm2-es kezelőfelület
 • Nincs szükség tartozékcserére

Az eddigi leggyorsabb HPL készülék - teljes test kezelése kevesebb, mint 20 perc alatt!

A Silk'n Glide Rapid 400.000 HPL készülékkel tartósan eltávolíthatod a szőrt a villanófény technológia alkalmazásával. Az eddigi kutatások azt bizonyítják, hogy a Glide Rapid kétszer olyan gyorsan kezelheted magad, mint a korábbi HPL eszközökkel. A legújabb innovatív áttörésnek köszönhetően a Glide Rapid 400.000 lett a leggyorsabb HPL gép a piacon (a Silk’n Infinity mellett).

Ezzel a készülékkel lehetőséged van, hogy az egész testeden kevesebb, mint 20 perc alatt végezz egy kezeléssel. Nincs fájdalom. Nincs irritáció. Nincs gond.

akár kétszer gyorsabb tartós szőrtelenítés Silk'n 20 perc a teljes test kezelése ikon


Állítható sebesség és 5 erősségi fokozat a maximális kényelemért!

Silk'n 5 erősségi beállítás ikon A Silk'n Glide Rapid készülékkel a Neked legmegfelelőbb tempóban tudod elvégezni a kezeléseket a nemkívánatos szőr tartós eltávolításáért. A Glide Rapid összesen 5 energiabeállítással rendelkezik, amelyek a villanások közötti időt is befolyásolják. Válaszd ki a legnagyobb energiabeállítást, hogyha másodpercenként egyet szeretnél villantani, amikor a készüléket csúsztatod a bőrödön. Vagy válassz alacsonyabb energiabeállítást, hogy egyes helyekről eltávolítsd a szőrt, villanásról villanásra. Bármire is vágysz, a Silk'n Rapid biztosítani fogja számodra a legideálisabb HPL szőrtelenítést, hogy bőröd selymesen sima legyen.


Silk'n Glide Rapid modell 2

Akár 92%-os szőrcsökkenés a kezelés végén

Silk'n 92% szőrcsökkenés ikon Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Silk'n Glide Rapid 400.000 a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén. A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított technológia világszerte ismert arról, hogy hatékonyan akadályozza meg a nemkívánatos szőr visszanövését. A készülék 3 cm2 -es kezelőfején keresztül fényimpulzusokat bocsát ki, melyek a szőrt érzékelve eljutnak a szőrtüszőhöz és a szőrszálak kihullását eredményezik. 3-4 kezelés elegendő ahhoz, hogy akár 50%-os szőrcsökkenést érj el. Sőt, a kezeléssorozat végén, a szőr akár 92%-ától is tartósan megszabadulhatsz.


Szinte végtelen, 400.000 villanással!

Silk'n 400.000 villanás ikon A Silk'n Glide ezen típusa 400.000 villanást képes leadni, mely elegendő a teljes testfelület hosszan tartó kezelésére, így a piacon elérhető legtöbb modellel ellentétben nincs szükség a lámpa cseréjére, ami egy jelentős megtakarítást jelent hosszútávon. Tartós szőrtelenítés még soha nem volt ilyen hatékony és fenntartható.


Az egész test és az arc kezelésésre használhatod

Akár a lábadról, hónaljadról, arcodról, akár a bikinivonalról szeretnéd eltávolítani a szőrt, a Glide Rapid a megfelelő választás a számodra! A Glide Rapid 400.000 készülék használható mindezeken a területeken! A gép 3 cm2-es kezelőfeje tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is. Egyszerűen csúsztasd végig a készüléket a kezelendő felületen a villámgyors szőrtelenítésért. Amikor a villantásos módszert használod, akkor az olyan viszonylag kisebb területeket kezeld, mint a felső ajak fölötti rész, hiszen ezzel a módszerrel így érheted el a legjobb eredményt. Csak mozgasd a készüléket villantásról villantásra, hogy kezeld a testeden a kisebb részeket. A csúsztatásos módszerrel kezeld az olyan nagyobb területeket, mint pl. a lábadat. Ebben az esetben nem kell minden villanás előtt megnyomnod a gombot, hanem egy gombnyomás után elegendő azt nyomva tartani és a villanások után a következő területre csúsztatni a gépet. Természetesen férfiak is használhatják a Glide Rapid 400.000 készüléket, hogy eltávolítsák a szőrt a hátukról vagy pl. a mellkasukról.

Silk'n Glide Rapid kar szőrtelenítés

Dupla biztonsági funkció: bőrérzékelő és bőrszín-érzékelő szenzor

Silk'n bőrszín-érzékelő szenzor ikon A Silk'n Glide 400.000 villanásos készülék biztonságosan használható. A bőrszínérzékelő szenzor védi a bőrt a megégés ellen. Biztosítja, hogy a villantásokat ne lehessen leadni túl sötét bőr esetében, így a bőrben nem lehet kárt okozni vele. A Silk'n Glide Rapid emellett egy bőrszenort is tartalmaz, mely arra nyújt biztosítékot, hogy ne lehessen villanásokat leadni a levegőben, csak akkor, ha a gép a bőrrel érintkezik. Így lehetetlenné válik a szembe villantás.


Klinikailag tesztelt  és FDA által jóváhagyott

A HPL technológia klinikailag tesztelt. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Glide kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.

A Silk'n Glide az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Glide biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

A sötétebb bőrtónusok esetén is alkalmazható

A legtöbb tartós szőrtelenítő eszköz nem használható a természetesen sötétebb bőrszíneken. A Silk'n Glide 400.000 készüléket arra tervezték, hogy a sötétebb bórtónusokat is kezelni tudja. A Glide Rapid első energiaszintjén ez lehetségessé válik. Vizsgáld meg a lent látható bőr- és hajszín táblázatot, hogy megtaláld a számodra ideális fokozatot.

Silk'n Glide haj- és bőrszín táblázat

Napbarnított bőrön is használható

A tartós szőrtelenítők használata gyakran nem ajánlott a napbarnított bőrön. De a Silk'n Glide Rapid ebben az esetben is különbözik a világ készülékeitől. Napozás után is lehet használni a Silk'n Glide Rapid készüléket. Az egyes energiaszint célja kifejezetten a biztonságos használat napozás előtt és után is. Használd nyugodtan a Glide Rapid villanófényes szőrtelenítőt napozás után is bármikor, az 1-es energiaszinten!

Két egyszerű szőrtelenítő módszer: villantás és csúsztatás Silk'n villantás vagy csúsztatás működésmód

 • Villantásos módszer: Villantasz a kezelendő felületre, majd a készüléket a következő területre helyezed és ott is villantasz.
 • Csúsztatásoa módszer: A villantás gombját folyamatosan nyomva tartva csúsztatod a bőrödön a készüléket, így kényelmesen és gyorsan tudsz haladni.

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással!

Kattints a lenti gombok valamelyikére hogy letöltsd a Silk'n Glide Rapid-hoz tartozó alkalmazást!

Az Silk'n Gide Rapid IPL szőrtelenítőhöz egy ingyenes alkalmazás tartozik, így a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabhatod. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Nyomon követi a kezeléseket, hogy soha ne maradjon ki egyetlen szőrtelenítés sem. Az alkalmazás információt jelenít meg a szőrtelenítés üteméről is, mint a használt energia beállítások, vagy a kezelendő területek és választ ad a legfontosabb kérdéseidre is a kezelésekkel kapcsolatban.

Így is ismerheted:
Silkn Glide Rapid 400.000 IPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Glide Rapid 400.000 HPL villanófényes szőrtelenítő

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Glide Rapid a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is.

Silk'n Glide Rapid 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő

GLR4PAG001
Garancia: 
Sajnos megszűnt!
Garantált villantásszám:
Villanó felület:

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Cserélhető villanólámpa:
A készülék súlya:
200 g
Testrészek:
Minden testrészen használható. Legjellemzőbb testrészek: arc, hónalj, láb, comb, has, hát, kar, bikinivonal stb. (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék, nemi szervek környéke, ajkak, mellbimbó)
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Villanásonkénti költség: 
0.21 Ft

 

Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok