Silk'n Glide Unisex 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő + fertőtlenítő Cleansing Box

Üres

Összesen: 0 Ft

 

Tartós szőrtelenítés nőknek és férfiaknak egyaránt!

Silk'n Glide Unisex tartós szőrtelenítő nőknek és férfiaknak

Ismerd meg a Silk'n Glide Unisex 200.000 HPL (továbbfejlesztett IPL) tartós szőrtelenítő gépet: az első HPL technológiával működő készüléket, melyet kifejezetten úgy terveztek, hogy nők és férfiak egyaránt használhassák. A tartós szőrtelenítés így élvezetesebbé válik, mint valaha! Könnyedén meg tudod osztani a tartós szőrtelenítőt a partnereddel, hiszen a csomagban található Cleansing Box-szal könnyedén le tudod fertőtleníteni a készüléket. Egyszerűen helyezd a tartós szőrtelenítő gépet a tisztító rendszerbe, és a 470 nm hullámhosszú kék LED fény hatékonyan pusztítja el a készüléken lévő baktériumokat. Kezdj minden kezelést a higiéniailag tiszta tartós szőrtelenítő eszközzel!

Tartós / végleges szőrtelenítő előnyök

Miben térnek el a Glide sorozat gépei?

A Silk'n Glide modellek műszakilag főként csak villanásszámban különböznek egymástól. A sorozatban a GLIDE Xpress 300.000, a Glide Unisex 200.000 és az Infinity gyorsabban, tehát kevesebb szünettel képes a villanásokat leadni a többi Glide modellnél. A Glide készülékekhez praktikus tároló tok is jár.

 • Glide UNISEX: 200.000 villanás
 • Glide MEN ONLY: 200.000 villanás
 • Glide XPRESS 300.000: 300.000 villanás
 • Glide INFINITY: 400.000 villanás

A Glide Men Only modellhez tartozik egy kis test borotva is, a Glide Unisex pedig nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, valamint egy Cleansing Box tartozik hozzá, mellyel fertőtleníteni lehet a szőrtelenítő gép kezelőfejét.
A Glide Infinity egy továbbfejlesztett technológiát használ (eHPL), ami kitágítja a bőr pórusait, így sokkal optimálisabban jut el a villanófény a szőrtüszőhöz. Ezzel lehetővé válik az összes bőr és szinte az összes hajszín kezelése; még az ősz, vörös és a szőke hajé is. A fentieket, a villanásszámot és a készülékek színét leszámítva minden Silk'n Glide modell minden további paramétere megegyezik!

Miért a Silk'n Glide Unisex 200.000?

 • A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított HPL technológiát használja a tartós szőrtelenítésre
 • Az első HPL tartós szőrtelenítő gép nőknek és férfiaknak egyaránt
 • Tartalmazza a Cleansing Box fertőtlenítő rendszert
 • A teljes test kezelése kevesebb, mint 20 perc alatt
 • Állítható sebesség: másodpercenkénti 1 villanófénytől két másodpercenkénti 1 villanófényig
 • Akár 92%-os szőrcsökkenés a kezeléssorozat végén
 • A Silk'n okostelefonos alkalmazással meg lehet tervezni a kezeléseket
 • 200.000 fényipmulzussal
 • Alkalmas az arc és a teljes test kezelésére
 • Villantásos és csúsztatásos kezelési mód
 • 5 energiabeállítás jellemzi
 • A sötétebb bőrtónusokon is alkalmazható
 • Napozás után is használható (1-es energiaszinten)
 • 3 cm2-es kezelőfelület
 • Nincs szükség tartozékcserére
 • Deluxe hordtáskával

Tartós szőrtelenítés nőknek és férfiaknak

  Silk'n Glide Unisex 200.000 IPL HPL végleges tartós szőrtelenítő

Egészen mostanáig nehézkesen lehetett megosztani partnereddel a tartós szőrtelenítő gépedet, többek között higiéniai okokból. A Silk'n Glide Unisex mindezt megváltoztatja, mivel ez a szőrtelenítő eszköz speciálisan nőknek és férfiaknak készült. Többen is biztonsággal használhatják a Cleansing Box-nak köszönhetően, mely a készülékhez jár és gondoskodik a készülék kezelések közti fertőtlenítéséről. Ráadásul ezzel a készülékkel a szokásosnál még gyorsan tudod elvégezni a kezeléseket, hiszen a Glide Unisex 2X olyan gyors, mint a legtöbb HPL tartós szőrtelenítő gép. A teljes testfelület kezelése így mindössze 20 perc. 

Új: Cleansing Box fertőtlenítő rendszer

A Silk'n Cleansing Box egy praktikus találmány a szőrtelenítő eszköz fertőtlenítéséhez. Egyszerűen helyezd be a tartós szőrtelenítő gépedet a tisztító dobozba, és a készüléked 6-7 perc alatt egy teljes körű fertőtlenítésen esik át. A Cleansing Box hatékonyságának titka a 470 nm hullámhosszú kék LED fény technológia, mely jól ismert antibakteriális hatásairól. A kék fény elnyelődik a baktériumok sejtjeiben, majd elpusztítja azokat. Fertőtlenítés után higiénikussá válik a szőrtelenítő eszköz, és így meg tudod azt osztani a partnereddel. Ez a forradalmian új tartós szőrtelenítő eszköz fertőtlenítés módszer jelenleg csak a Silk'n kínálatában érhető el. 

Amennyiben mélyebben érdekel, hogy a 470 nm-es kék fény hogyan pusztíthatja el a baktériumokat, ajánljuk az alábbi tanulmányt.

Silk'n Glide Unisex tartós szőrtelenítő Cleansing Box, fertőtlenítő dobozzal

Állítható sebesség a maximális kényelemért

A Silk'n Glide Unisex 200.000 különböző energiabeállításokkal használható, melyek a villanások sebességét is befolyásolják. Válaszd a legalacsonyabb energiabeállítást (1), hogy a készülék, miközben siklik a bőrödön, másodpercenként 1 fényimpulzust bocsásson ki. Vagy válassz a magasabb energiaszintek közül, hogy villanásról villanásra távolítsd el a nemkívánatos szőrt. 

Akár 92%-os szőrcsökkenés

A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Glide Unisex 200.000 a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén. Ez a szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított technológia híres a nemkívánatos szőr eltávolításával kapcsolatos hatékonyságáról. A készülék fényimpulzusokat bocsát ki, melyek a szőrön keresztül eljutnak a szőrtüszőhöz és a szőrszálak kihullását eredményezik. Alig fog eltelni 3-4 kezelés, máris észreveszed az akár 50%-os szőrcsökkenést. Sőt, az utolsó kezelés után a szőr 92%-ánál is tartós eredményt érhetsz el. 

200.000-es villanásszám: nincs szükség tartozékcserére

A Silk'n Glide ezen típusa 200.000 villanást képes leadni, mely elegendő a teljes testfelület hosszan tartó kezelésére, akár több ember számára is, így a piacon elérhető legtöbb modellel ellentétben nincs szükség a lámpa cseréjére, ami egy jelentős megtakarítást jelent hosszútávon. 200.000 villanás tehát elegendő több személy teljes testfelületének tartós szőrtelenítésére.

Az egész testre és az arcra

Legyen szó lábról, hónaljról, arcról, bikinivonalról, hátról, mellkasról, a Glide Unisex a megfelelő választás a tartós szőreltávolításhoz! A Gide Unisex alkalmazható arcszőrzeten is!

A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely a csúsztatásos módszer kombinációjával tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is. Egyszerűen csúsztasd végig a készüléket a kezelendő felületen a villámgyors szőrtelenítésért. Amikor a kézzel indított villantásos módszert használod, akkor az olyan viszonylag kisebb területeket kezeld, mint a felső ajak fölötti rész, hiszen ezzel a módszerrel így érheted el a legjobb eredményt. Csak mozgasd a készüléket villantásról villantásra, hogy kezeld a testeden a kisebb részeket. A csúsztatásos (automata) módszerrel kezeld a nagyobb területeket, mint pl. a lábadat. Ebben az esetben nem kell minden villanás előtt megnyomnod a gombot, hanem egy gombnyomás után elegendő azt nyomva tartani és a villanások után a következő területre csúsztatni a gépet. 

Klinikailag bizonyított és biztonságos

A Silk'n Glide Unisex 200.000 biztonságos a bőrre és a szemre nézve is. A HPL technológia klinikailag tesztelt. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Glide kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban. A bőrszín érzékelő szenzor védi a bőrt a megégések ellen. Biztosítja, hogy a villantásokat ne lehessen leadni túl sötét bőr esetében, így a bőrben nem lehet kárt okozni vele. A Silk'n Glide Unisex emellett egy bőrszenzort is tartalmaz, mely arra nyújt biztosítékot, hogy ne lehessen villanásokat leadni a levegőben - például szem felé fordítva -, csak akkor, ha a gép a bőrrel érintkezik. Így lehetetlenné válik a szembe villantás.

A Silk'n Glide az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Glide biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben tartós szőrtelenítési célokra.

Napbarnított bőrön is használható

A tartós szőrtelenítők használata gyakran nem ajánlott a napbarnított bőrön. Viszont a Silk'n Glide Unisex ebben az esetben is különbözik a piacon elérhető többi készüléktől. Napozás után is lehet használni a Silk'n Glide Unisex-et. Az egyes energiaszint célja kifejezetten a biztonságos használat napozást követően, vagy akkor, ha a kezelés után napozást tervezel. Így tehát használd nyugodtan a Glide Unisex-et napozás után bármikor az 1-es energiaszinten!

Két egyszerű szőrtelenítő módszer: villantás és csúsztatás

 • Villanásos módszer: ez a lassabb módszer, és akkor a legideálisabb választás, ha szeretnéd az ellenőrzésed alatt tartani a villantások ritmusát. Az egyes és kettes fokozaton a szőrtelenítő gép 1,25 másodpercenként töltődik újra, a 3. fokozaton 1,5 másodpercenként tudsz villantani, 4-es energiaszinten 1,7, 5-ös energiaszinten pedig 2 másodpercet kell várni a villantások között. Ez a módszer a kis területek precíz kezelésekor ideális, mint az arc vagy a bikinivonal. 
 • Csúsztató módszer: ez a módszer másodpercenként egy fényimpulzust bocsát ki. A fényimpulzusok gyors egymásutáni kibocsátása lehetetővé teszi, hogy gyorsan haladj a bőrödön a tartós szőrtelenítésért. A csúsztató módszer az egyes energiabeállításon a leghatékonyabb (legalacsonyabb fokozat), és ideális a nagy területek kezelésénél, mint pl. a lábak.

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással!

Kattints a lenti gombok valamelyikére, és töltsd le a Silk'n Glide Unisex-hez tartozó alkalmazást!

Az Silk'n Gide Unisex villanófényes szőrtelenítőhöz egy okostelefonra vagy tabletre telepíthető alkalmazás tartozik, így a szőrtelenítő kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabhatod. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Nyomon követed a kezeléseket, hogy soha ne maradjon ki egyetlen szőrtelenítési alkalom sem. Az alkalmazás információt jelenít meg a szőrtelenítés üteméről is, a használt energia beállításokról, a kezelendő területekről és választ ad a legfontosabb kérdéseidre is a kezelésekkel kapcsolatban

apple google

 

Így is ismerheted:
Silkn Glide Unisex 200.000 IPL villanófényes szőrtelenítő, 
Silkn Glide Unisex 200.000 HPL villanófényes szőrtelenítő 

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Jewel a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is.

Silk'n Glide Unisex 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő + fertőtlenítő Cleansing Box

GLU2PE1001
Garancia: 
Sajnos megszűnt!
Garantált villantásszám:
Villanó felület:

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Cserélhető villanólámpa:
Testrészek:
Minden testrészen használható. Legjellemzőbb testrészek: arc, hónalj, láb, comb, has, hát, kar, bikinivonal stb. (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék, nemi szervek környéke, ajkak, mellbimbó) Unisex: Férfiak és nők egyaránt használhatják
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják - speciális tisztító rendszerrel!
Villanásonkénti költség: 
0.44 Ft
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok

A csomagban az alábbi tartozékok találhatók.