Silk'n GoBrush Mist gőzölős hajvasaló kefe

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n GoBrush Mist és víztartály

Silk'n GoBrush Mist - partner a hajformázásban a tökéletesen egyenes és sima hajért

Tökéletesen egyenes, sima és gyémántfénnyel ragyogó hajra vágysz, ami nem káros a hajad számára, sőt, még hidratálja is? Az innovatív gőzölős Silk'n GoBrush Mist hajegyenesítő turmalinnal bevont kerámia melegítőlapokkal dolgozik a tökéletesen sima hajszálakért anélkül, hogy a hajat károsítaná! A hajvasalóknál és az elektromos hajkeféknél használt technológia ötvözésével a hajegyenesítő minden egyes hajszálak külön-külön változtat selymesen egyenesre.

 • Gőzölős hajegyenesítő kefe, amellyel a haj károsítása nélkül, rendkívül gyorsan formálhatod simává a hajad. 
 • A "3D hajegyenesítő" technológiát három összetevő alkotja: a turmalin, az ionok és a gőz. Ezek kombinációja megóvja a hajat a károsodástól, megőrzi a nedvességtartalmát, valamint simává és ragyogóvá varázsolja.
 • Hosszan tartó eredmény bármilyen hajtípus esetén.
 • Turmalinnal bevont kerámialapok (37 x 90 mm).
 • Az egyenesítésre szolgáló lapokon a hajkefékéhez hasonló formájú sörtéket alakítottak ki.
 • 23 hőmérséklet-beállítási lehetőség: 120-230°C között (5°C-os intervallumonként).
 • 40 másodperc alatt felmelegszik 120°C-ra.
 • Az LCD kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet.
 • 12 ml-es víztartály: 15 perc gőzölésre elegendő.
 • Automata kikapcsolási rendszer 1 óra üzemidő után.
 • PTC fűtés.
 • A hajegyenesítő lapok lezárhatóak.
 • A beállított hőmérséklet lezárható, hogy véletlenül se tudd átállítani a hőmérsékletet hajegyenesítés közben.
 • 360oC -ban forgatható, 2 m hosszú kábel, akasztóval.
 • Tartozékok: hőálló alátét, víztároló

Hajegyenesítő és elektromos kefe: két készülék egyesítve, minden előnyüket kihasználva

A Silk'n GoBrush Mist egy vadonatúj gőzkefés hajegyenesítő "3D hajegyenesítő" technológiával. Ez az innovatív gőzölős hajvasaló rendszer ötvözi a hajvasalók és az elektromos hajkefék  által alkalmazott technológiákat, hogy minden hajszáladat egyesével alakítsa maximálisan simává. A 23 különböző hőmérséklet-beállításnak, valamint a széles, turmalin bevonatú kezelőfelületnek köszönhetően a Silk'n GoBrush Mist minden hajtípus egyenesítésére alkalmas. Használata rendkívül egyszerű. A praktikus LCD-kijelzőnek köszönhetően hajegyenesítés közben is láthatod, hogy éppen milyen hőmérsékletű a készülék. A hosszú vezeték is további könnyebbséget jelenthet számodra használat közben; a vezetéken elhelyezett akasztó segítségével pedig a Silk'n Gobrush Mist hajegyenesítődet akár fel is akaszthatod a falra (fürdőszobacsempére). Mindezeken kívül a gyors felfűtési idő előnyeit is élvezheted, hiszen így nem szükséges hosszú perceket elpazarolnod hajad egyenesítésére. Ha a Silk'n GoBrush Mist hajvasalót használod, biztos lehetsz abban, hogy elegáns, egészséges, selymes és puha hajad lesz minden nap, vagy bármikor, amikor szeretnéd.

3D hajkiegyenesítő technológia: extra simaság, gyors és biztonságos használat

A Silk'n GoBrush Mist a 3D hajegyenesítő technológiát három összetevő alkotja: a turmalin, az ionok és a gőz. Ennek a technológiának köszönhetően hajad selymesebbé, és egyenesebbé válik, mint valaha. 

Silk'n GoBrush Mist előtte / utána

Gőzölés technológia: a gőz az összes hajszáladat átjárja - egyenteles hőeloszlás, nedvességgel látja el a hajat - védelem, ellenállóvá teszi a hajad a nedvességgel szemben - tartós egyenesség

Silk'n ikon: gőzölés technológia A hagyományos hajvasalókkal ellentétben a Silk'n GoBrush Mist kezelőfelületén sörtéket alakítottak ki, valamint ellátták a gőzölés funkcióval. A készüléket gőzöléssel vagy anélkül is használhatod, tehát dönthetsz úgy, hogy kikapcsolod a gőz funkciót, és hagyományos hajegyenesítőként használod a készüléket.

 • A hagyományos hajegyenesítők felhevített hajvasaló lapokat használnak a haj egyenesítésére, a GoBrush Mist viszont a gőzáramlás segítségével köszönhetően a hőt minden egyes hajszáladon egyenletesen oszlatja el. 
 • A forró gőzzel történő hajegyenesítés kevésbé károsítja a hajszálakat, mivel a gőz nedvességgel látja el a hajat és megakadályozza a kiszáradását. Ezért a GoBrush Mist egy sokkal biztonságosabb megoldás az igénybevett vagy sérült hajszálak egyenesítésére.
 • Továbbá a GoBrush Mist használatával a gőz-technológia révén a haj ragyogó, egészséges megjelenésű, csillogó és fényes lesz. A hajad tovább marad egyenes, mintha hagyományos hajvasalót használtál volna, mivel a gőz hatására a hajad ellenállóbbá válik a nedvességgel szemben. 

   

Turmalin bevonat & Ion technológia az ámulatba ejtően sima és egészséges hajért 

A Silk'n GoBrush Mist kerámia egyenesítő lapjait rendkívül sima felületű turmalin anyaggal vonták be, így a haj nem tud megakadni, összecsomósodni vagy károsodni a használat közben. Tudtad, hogy a turmalin 20-szor több hidratáló iont termel, mint bármely más típusú hajvasalólap? A száraz vagy sérült hajban pozitív töltésű ionok keletkeznek, melyeket a turmalin negatív ionok termelésével képes eltávolítani a hajból, melynek köszönhetően a száraz és sérült haj selymessé és fényessé változik. A turmalin lezárja a hajszálakat és így egyúttal azok nedvességtartalmát is, melynek köszönhetően megvédi a haj természetes olajait. A GoBrush Mist tehát a hajat gyorsan hihetetlenül simává változtatja, miközben védi a hajad szerkezetét is. A kócosság átalakul ápolt, egészséges megjelenéssé!

Silk'n ikon: ionos technológia Silk'n ikon: turmalin bevonat

A PTC fűtés rendszerrel 40 mp alatt melegszik fel

Silk'n GoBrush Mist gyors felmelegedés

A PTC (Positive Temperature Coefficient) pozitív hőmérsékleti együtthatót jelent. Ez a fűtési rendszer gyors és energiatakarékos hőátadást generál, így lehetővé válik, hogy a GoBrush Mist 40 mp alatt megedjen fel 120°C-ra, 3 perc alatt pedig 230°C-ra. Ugyanez a technológia biztosítja a hajegyenesítő gyors lehűlését is, megelőzve a túlmelegedést és biztosítva a magasabb biztonsági szintet. Ez az előny gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról.

Silk'n ikon: 40 mp felmelegedési idő Silk'n ikon: PTC fűtés

 


Megfelelő hőmérséklet minden hajtípusra

Silk'n ikon: 23 hőmérséklet-beállítás A Silk'n GoBrush Mist hajegyenesítő 23 hőmérséklet-beállítással rendelkezik, 120 és 230°C között, melyeket 5°C-os intervallummal állíthatsz be a saját hajtípusodnak megfelelően. Ez annyit jelent, hogy a hajegyenesítő bármilyen hajtípushoz használható. A sérülékeny, sérült vagy festett hajat érdemes a legkisebb hőmérsékleten kiegyenesíteni, 120 és 160°C között. A normál haj 160 és 190°C között érdemes kezelni, a vastag, erős szálú és / vagy göndör hajat pedig akár 200, 230°C-on.


Silk'n GoBrush Mist minden hajtípushoz

Praktikus hőálló szőnyeggel

A hajkezelés során kényelmes és biztonságos a GoBrush Mist-hez mellékelt hőálló szőnyeg használata. A szőnyeg nagyon hasznos lehet például, ha reggel sietve kell kiegyenesítened a hajadat, vagy este szórakozni mész, és nincs időd megvárni, amíg a hajegyenesítő készülék lehűl. Ilyenkor egyszerűen húzd ki az áramforrásból a hajvasalót, tedd a szőnyegre, és rohanhatsz is dolgodra.

 

Silk'n GoBrush Mist hőálló alátét Silk'n GoBrush Mist kiegészítőkkel

360°-ban elforgatható vezeték

A GoBrush Mist készülék vezetéke teljesen körbeforgatható, amivel bármilyen mozdulatot elvégezhesz a hajegyenesítővel anélkül, hogy a kábel összegubancolódna vagy megtekeredne. Így a hajegyenesítő használata rendkívül egyszerűvé válik.

60 perc után automatikusan kikapcsol

Silk'n ikon: automatikus leállás 1 óra után Ha a készüléket elfelejtenéd kikapcsolni, akkor sincs baj, hiszen a készülék egy óra bekapcsolt állapotot követően automatikusan kikapcsol. Ez a funkció a teljes biztonság érdekében lett tervezve.
Tipp: a 100%-os nyugalom érdekében tárold a hajegyenesítődet a hőálló szőnyegen, mely a készülék alap tartozéka.


Műszaki adatok:

 • Sütőlap borítása: kerámia, turmalin bevonattal
 • Ionizálás: Igen
 • Gőz funkció: igen, opcionális
 • Automatikus kikapcsolás: igen, 60 perc után
 • Víztartály a gőz számára: 12 ml
 • Felmelegedési idő: 40 másodperc
 • Névleges teljesítmény: 65 W
 • Sütőlapok mérete: 36,7 × 90 mm
 • Felmelegedés ideje: 40 mp 120 °C-ig / 3 perc 230 °C-ig

 

Így is ismerheted:
Silkn GoBrush Mist ionos hajvasaló
Silkn GoBrush Mist hajegyenesítő gőz technológiával
Silkn GoBrush Mist ionos hajvasaló
Silkn GoBrush Mist keráma lapos hajvasaló
Silkn GoBrush Mist turmalin hajvasaló
Silkn GoBrush Mist biztonságos hajvasaló
Silkn GoBrush Mist gőzölős hajvasaló
Silkn GoBrush Mist gőzölős hajvasaló és kefe
Silkn GoBrush Mist gőzölős hajegyenesítő kefe

Silk'n GoBrush Mist gőzölős hajvasaló kefe

GBM1PDEU1001
Garancia: 
Nem rendelhető
A készülék súlya:
450 g
Testrészek:
Minden hajtípuson használható.
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 
Méretek:
300 × 55 × 44 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok