Silk'n GoSleek infrás hajvasaló kerámia bevonatú sütőlapokkal

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Go Sleek IR hajvasaló

Silk'n GoSleek IR - partner a hajformázásban a tökéletesen egyenes és sima hajért

Tökéletesen egyenes és sima hajra vágysz, de félsz attól, hogy az egyszerű hajegyenesítő károsítja a hajad? Az innovatív infravörös GoSleek IR hajegyenesítő kerámia bevonatú melegítőlapokkal dolgozik a tökéletesen sima hajszálakért anélkül, hogy a hajat károsítaná!

 • Az infravörös technológia biztosítja a hő mélyebb behatását. Silk'n ikon: 5 hőmérséklet-beállítás
 • Erősíti a hajszálakat és még ragyogóbbá teszi azokat.
 • Miden hajtípusnál használható a vékonytól a hosszúszálúig, a festett és a sérült hajat is beleértve.
 • 35 x 90 mm-es kerámia bevonatú lapok.
 • 5 hőmérsékletbeállítás 130 és 210°C között.
 • 30 mp alatt melegszik fel (130°C-ra).
 • LED kijelző hőmérséklet kijelzővel.
 • 1 óra után automatikusan kikapcsol.
 • PTC fűtés.
 • 2 m hosszú, 360 °-ban elforgatható vezeték akasztóval.
 • Tartalmaz egy hőálló tárolótáskát szőnyeggel.

Silk'n Go Sleek IR hajegyenesítő modell

Mi a GoSleek IR?

A GoSleek egy vadonatúj hajegyenesítő infravörös technológiával. Az 5 hőmérséklet-beállításnak és a kerámia bevonatú sütőlapoknak köszönhetően a GoSleek IR használható a legvékonyabbtól a legvastagabb szálú hajig bármilyen hajtípuson, valamint a festett és a sérült hajszálakon is. A hajegyenesítőt rendkívül könnyű használni. A teljesen elforgatható kábel biztosítja, hogy könnyen hozzáférj bármelyik hajszáladhoz úgy, hogy közben könnyen tarthasd az eszközt. Élvezd a minimális felmelegedési időt, aminek hála nem kell egy másodperccel sem többet töltened a hajformázásra, mint amennyi éppen szükséges. A GoSleek IR hajegyenesítővel biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény tökéletesen sima, egészségesnek tűnő, selymes haj lesz, akár minden nap, vagy akkor, amikor csak szeretnéd. 

 

Silk'n ikon: kerámia bevonat Kerámia borítással a gyors és biztonságos formázásért!

Ma már rengetegféle hajegyenesítő létezik. A sütőlapok anyaga nagymértékben befolyásolja a végeredményt. A kerámia bevonatú lapok felülete rendkívül sima, így a haj nem tud megakadni, összecsomósodni vagy károsodni a használat közben. Emiatt a hajad formázásával töltött időt is jelentős mértékben csökkenti (nem kell újrakezdened). Mindezek mellett a kerámia felület megvédi a hajadat a hőtől és egyenletesen oszlatja el hajadat a felületen. A felső lap továbbá biztosítja, hogy a hajad selymes és puha tapintású legyen. Egyszóval ez a kulcsszereplő ahhoz, hogy a hajad gyorsan és biztonságosan váljon selymessé és fényessé. 


Silk'n ikon: infravörös technológia

Még több ragyogás és biztonság az infravörös technológiának köszönhetően

A Silk'n GoSleek infravörös technológiával működik, melynek számos előnye van. Egy infravörös hajegyenesítő ugyanazon az alapelven működik, mint egy infraszauna: rendkívül egyenletesen melegíti fel a hajat, belülről kifelé. A hő mélyebb behatása segít fenntartani a haj természetes nedvességtartalmát, megakadályozva ezzel a haj kiszáradását a maximális ragyogás és selymesség érdekében. Ugyanakkor a haj külső rétege (kutikula) sokkal védettebb: nem éri közvetlen hő, ezért a GoSleek kitűnő választás száraz, sérült és festett haj esetén is.  Ezen kívül az infravörös hajegyenesítő gyorsabban éri el ugyanazt az eredményt, mint más technológiával működő hajegyenesítők. Így sok időt takaríthatsz meg!


 

A PTC fűtés rendszerrel 30 mp alatt melegszik fel

A PTC (Positive Temperature Coefficient) pozitív hőmérsékleti együtthatót jelent. Ez a fűtési rendszer gyors és energiatakarékos hőátadást generál, így lehetővé válik, hogy a GoSleek IR 30 mp alatt megedjen fel 130°C-ra, 2,5 perc alatt pedig 210°C-ra. Ugyanez a technológia biztosítja a hajegyenesítő gyors lehűlését is, megelőzve a túlmelegedést és biztosítva a magasabb biztonsági szintet. Ez az előny gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. 

Silk'n ikon: 30 mp felmelegedési idő Silk'n ikon: PTC fűtési rendszer


 

Megfelelő hőmérséklet minden hajtípusra

A Silk'n GoSleek IR hajegyenesítő 5 hőmérséklet-beállítással rendelkezik, 130 és 210°C között. Ez annyit jelent, hogy a hajegyenesítő számtalan különböző hajtípusnál használható. A sérülékeny, sérült vagy festett hajat érdemes a legkisebb hőmérsékleten kiegyenesíteni, 130 és 150°C között. A normál hajat 170 és 190°C között érdemes kezelni, a vastag, erős szálú és / vagy göndör hajat pedig akár 210°C-on is. 

 

Praktikus hőálló tárolótáskával

A készülékhez tartozó tárolótáska rendkívül praktikusnak és biztonságosnak bizonyul a hajegyenesítő használata közben, hiszen a folyamat alatt a hőálló szőnyegen pihentetheted a hajegyenesítőt. A tárolótáska akkor is rendkívük praktikus, amikor utazni vagy nyaralni mész vagy este elmész bulizni és szeretnéd gyorsan kiegyenesíteni a hajad.

 

360°-ban elforgatható vezeték

A GoSleek IR készülék vezetéke teljesen körbe forgatható, amivel bármilyen mozdulatot elvégezhesz a hajegyenesítővel anélkül, hogy a kábel összegubancolódna vagy megtekeredne. Így a hajegyenesítő használata rendkívül egyszerűvé válik.

 

6 Silk'm ikon: 1 óra elteltével automatikusan leáll 0 perc után automatikusan kikapcsol

Ha a készüléket elfelejtenéd kikapcsolni, akkor sincs baj, hiszen a készülék egy óra bekapcsolt állapotot követően automatikusan kikapcsol. Ez a funkció a teljes biztonság érdekében lett tervezve. Tipp: a 100%-os nyugalom érdekében tárold a hajegyenesítődet a hőálló szőnyegen, mely a készülék alap tartozéka.


Silk'n Go Sleek hajegyenesítő modell

Műszaki adatok:

 • Névleges teljesítmény: 42 W
 • Sütőlapok mérete: 35 x 90 cm
 • Felmelegedés ideje: 30 mp 130 °C-ig / 2 perc 210 °C-ig

 

Így is ismerheted:
Silkn Go Sleek IR infrás hajvasaló
Silkn Go Sleek IR infrás hajegyenesítő
Silkn Go Sleek IR infravörös hajvasaló
Silkn Go Sleek IR keráma lapos hajvasaló
Silkn Go Sleek IR biztonságos hajvasaló

Silk'n GoSleek infrás hajvasaló kerámia bevonatú sütőlapokkal

GSI1PE1001
Garancia: 
Várható szállítási idő: rendeléstől számított 4 hét
A készülék súlya:
324 g
Méretek:
260 × 42 × 35 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok