Silk'n Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Jewel LUXX tok és készülék

Ha szeretnéd eltávolítani a nemkívánatos szőrt a testedről vagy az arcodról, többféle módszer közül választhatsz: borotválás, gyantázás vagy epilálás. Sajnos az eltávolított szőr hajlamos nagyon gyorsan visszanőni, és miután igénybe vetted ezeket a módszereket, a bőröd begyulladhat, bőrirritációt vagy szőrbenövést tapasztalhatsz. Fedezd fel a szőrtelenítést egy teljesen új aspektusból: Silk'n Jewel LUXX 200.000. Ez a szőrtelenítő eszköz villanófényes technológiát használ a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására - fájdalommentesen, sőt, csöppet sem kellemetlenül. Mi több, a Jewel LUXX egy nagy újdonságot rejt magában: az automatikus villantás jelentősen lecsökkenti a tartós szőrtelenítésre szánt időt.

Silk'n Jewel tartós végleges szőrtelenítő gép, IPL HPL technológia teljes testfelület hónalj

FDA pecsét

Miért a Silk'n Jewel LUXX?

 • A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított HPL (továbbfejlesztett IPL technológia) technológiát használja a tartós szőrtelenítésre.
 • Automatikus Villanás Rendszer: a korábbi gépeknél gyorsabb szőrtelenítés az automatikus fényimpulzusoknak köszönhetően: nincs szükség gomb nyomogatásra, mint más készülékek esetén.
 • Alkalmas az arc és a teljes test kezelésére.
 • 200.000 fényimpulzus.
 • 5 energiabeállítási szint jellemzi.
 • Állítható sebesség.
 • Beépített bőr- és bőrszín-érzékelő szenzor.
 • Napozás után is használható (1-es energiaszinten).
 • 3 cm2-es kezelőfelület.
 • Ingyenes okostelefonos alkalmazás tartozik hozzá a kezelés beütemezéséhez.
 • Elegáns hordtáskával kapható.

Klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott

Silk'n HPL technológia ikon A HPL (Home Pulse Light - Otthoni Villanófény) technológiát már az egész világon használják a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. A technológiát klinikai vizsgálatoknak vetették alá, és vezető bőrgyászok tanúsítják, hogy a HPL készülékekkel biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan lehet eltávolítani a szőrt otthoni környezetben. A kezelést orvosok javasolják, klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott. A Jewel LUXX készülék az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Jewel LUXX biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.


Silk'n Jewel LUXX tok és készülék

Automatikus Villanás Rendszer a gyorsabb szőrtelenítésért!

A Silk'n Jewel LUXX külseje teljesen különbözik a piacon lévő hasonló IPL és HPL szőrtelenítő gépektől. Csak egy gomb található rajta, mellyel ki- és be lehet kapcsolni, vagy egy másik teljesítménymódra lehet váltani. Ez azt jelelni, hogy nem kell gombot nyomkodnod ahhoz, hogy villanásokat adj le, így sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudod elvégezni a kezeléseket. Egyszerűen érintsd hozzá a készülék kezelőfejét a bőrfelülethez, és a Jewel LUXX automatikusan leadja a villanásokat. Két választási lehetőséged van: vagy egy kis területre fókuszálsz és a gépet egyik területről a másikra helyezed, vagy egy nagyobb területen csúsztatod át a készüléket, így percek alatt végezhetsz a kezeléssel. 

Silk'n 35 perc a teljes test kezelése ikon Silk'n okos vezérlés ikon


200.000 villanás a teljes test és arc kezelésére

Silk'n 200.000 villanás ikon Akár a lábadról, hónaljadról, arcodról, akár a bikinivonalról szeretnéd eltávolítani a szőrt, a Silk'n Jewel LUXX a megfelelő választás a számodra! A Silk'n Jewel LUXX 200.000 készülék használható mindezeken a területeken! A gép 3 cm2-es kezelőfeje tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is. Egyszerűen csúsztasd végig a készüléket a kezelendő felületen a villámgyors szőrtelenítésért. A Silk'n Jewel LUXX-szal nem kell aggódnod a többletköltségek miatt, mint pl. a lámpa cseréje. Ennek oka, hogy a Jewel LUXX pontosan 200.000 garantált villanásszámmal rendelkezik, amely nagyon hosszú ideig kitart. Ez tehát azt jelenti, hogy nem kell cserefejet vásárolnod. A Jewel LUXX bőven elég az egész test és az arc teljes kezeléssorozatára.  Természetesen férfiak is használhatják a Silk'n Jewel LUXX készüléket, hogy eltávolítsák a szőrt a hátukról vagy pl. a mellkasukról.


Állítható sebesség és 5 erősségi fokozat a maximális kényelemért!

Silk'n 5 erősségi beállítás ikon A Silk'n Jewel LUXX készülékkel a Neked legmegfelelőbb tempóban tudod elvégezni a kezeléseket a nemkívánatos szőr tartós eltávolításáért. A Jewel LUXX összesen 5 energiabeállítással rendelkezik, melyek a villanások erejét, intenzitását, és a villantások közötti időt szabályozzák. Minél nagyobb energiaszintet választasz, annál hatékonyabb a kezelés, ugyanakkor a bőr színétől is függ, hogy a gép milyen energiaszintet engedélyez. Sötétebb bőrön a magasabb energiaszintek nem használhatók biztonsági okokból. Az energiaszinttel együtt változik az is, hogy a gép másodpercenként hány villanást ad le: ha az egyes energiaszintet választod ki, akkor a készülék másodpercenként egyet villant. Ez a leggyorsabb szint. Ez a fokozat akkor is jó választás, ha napoztál vagy napozni szeretnél. Ha a készüléket a legerősebb, 5-ös szinten használod, akkor 3,5 másodpercenként fog villantani. Ez a leghatékonyabb szint, ez vezet a legjobb eredményekhez. 


Dupla biztonság: bőrszínérzékelő szenzor védi a bőrt, bőrérzékelő szenzor a szemet

Silk'n bőrszín-érzékelő szenzor ikon A bőr nem mindenhol ugyanolyan színű: a test egyes részein sokkal pigmentáltabb, mint máshol, vagy sötétebb a barnulás miatt. A Jewel LUXX beépített bőrszínérzékelő szenzorral ellenőrzi a bőr színét. Ha a bőr túl sötét, a készülék nem bocsát ki fényimpulzust a magasabb energiaszinteken. Ebben az esetben úgy tudod folytatni a kezelést, ha alacsonyabb fokozatra váltasz. Ezen kívül egy másik biztonsági mechanizmus is be van építve a készülékbe, mely a szem biztonságáért felelős. A készülék csak akkor villant, ha a kezelőfej közvetlenül érintkezik a bőrfelülettel, a levegőbe vagy a szembe így nem lehet villantani. Nézd meg az alábbi bőr- és szőrszíntáblázatot, hogy meg tudd állapítani, milyen fokozaton érdemes használnod a készüléket.


Akár 92%-os szőrcsökkenés

Silk'n 92% szőrcsökkenés ikon Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Silk'n Jewel LUXX 200.000 a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén. A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított technológia világszerte ismert arról, hogy hatékonyan akadályozza meg a nemkívánatos szőr visszanövését. A készülék 3 cm-es kezelőfején keresztül fényimpulzusokat bocsát ki, melyek a szőrt érzékelve eljutnak a szőrtüszőhöz és a szőrszálak kihullását eredményezik. 3-4 kezelés elegendő ahhoz, hogy akár 50%-os szőrcsökkenést érj el. Sőt, a kezeléssorozat végén, a szőr akár 92%-ától is tartósan megszabadulhatsz.


Napbarnított bőrön is használható

A tartós szőrtelenítők használata gyakran nem ajánlott a napbarnított bőrön. De a Silk'n Jewel LUXX ebben az esetben is különbözik a világ készülékeitől. Napozás után is lehet használni a Silk'n Jewel LUXX készüléket. Az egyes energiaszint célja kifejezetten a biztonságos használat napozás előtt és után is. Használd nyugodtan a villanófényes szőrtelenítőt napozás után is bármikor, az 1-es energiaszinten!

Silk'n Glide haj- és bőrszín táblázat

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással!

Kattints a lenti gombok valamelyikére, hogy letöltsd a Jewel LUXX-hoz tartozó alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabottan megtervezheted. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Az Android és iPhone rendszerekre is elérhető Silk'n app minden, a szőrtelenítés során felmerülő kérdésedre választ ad.

  

Így is ismerheted: Silkn Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Jewel LUXX 200000 HPL villanófényes szőrtelenítő

 

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Jewel LUXX a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is. 

Silk'n Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő

JWX20PE3001
Listaár:65 990 Ft
Ár:49 490 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
Garantált villantásszám:
Villanó felület:
Cserélhető villanólámpa:
Testrészek:
Minden testrészen használható. Legjellemzőbb testrészek: arc, hónalj, láb, comb, has, hát, kar, bikinivonal stb. (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék, nemi szervek környéke, ajkak, mellbimbó)
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Villanásonkénti költség: 
0.25 Ft
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok

Hogy működik a villanófényes szőrtelenítés?

Az IPL és a vele megegyező működési elvvel rendelkező HPL szőrtelenítés működésmódja roppant egyszerű. Biztos Te is megfigyelted, hogy nyáron sötét ruhában sokkal előbb melegünk lesz, mint világos ruhában. Vagy azt, hogy a fekete autó sokkal jobban felmelegszik a napfénytől, mint a fehér. Ez az elv az, amit kihasznál az IPL  és a HPL villanófényes technológia.

Az IPL/HPL/eHPL szőrtelenítők egy-egy pillanatig tartó nagyon erős fényt bocsátanak ki a bőrre. Mivel a fényt a sötétebb felületek nyelik el és alakítják hővé, így ez a fény a világosabb bőrt nem, de az annál sötétebb szőrt hirtelen nagyon felmelegíti, felforrósítja. A hőt a szőrszál elvezeti a szőrtüszőig, és a szőrtüsző a magas hő hatására "elengedi" a szőrszálat és megszűnik szőrtüszőként funkcionálni, nem fog újabb szőrt növeszteni, a benne  levő szőrszál a kezelés után idővel kihullik.

Így működik tehát az IPL/HPL, a működési elve tényleg ennyire egyszerű, és a fentiekből rögtön látszik is, hogy mikor használható és mikor nem használható az IPL/HPL szőrtelenítő: akinek sötét a bőre vagy nagyon világosak a szőrszálai, ott ez a technológia nem lesz hatásos. Sötét bőr esetén a bőrfelület nyeli el a fényt, ami kellemetlen lehet, a világos szőr pedig nem képes elnyeli a fényt és a szőrtüszőbe vezetni a hőenergiát, így az nem fog eljutni a szőrtüszőhöz.

A Silk'n továbbfejlesztett eHPL technológiája azonban megoldotta ezt a kérdést. A galvánenergia és az optikai energia kombinációjával lehetővé válik a szőrszálak még hatékonyabb eltávolítása, hiszen ezzel az együttműködéssel megnyílnak a bőr pórusai, és a fényimpulzusok optimálisan érik el a hajhagymákat. Ha a bőr sötétebb lenne, vagy a szőr világosabb, a villanófény akkor is eljut a szőrtüszőhöz és ott nyelődik el. EHPL technológiával rendelkező készülékeink listáját itt éred el: eHPL technológia

Mivel a bőrben sok "alvó" szőrtüsző van, amiben éppen nincs szőrszál (de később majd lesz), és az IPL/HPL/eHPL villanófény csak azokba a szőrtüszőkbe juthat el, amelyekben éppen van szőrszál, ebből adódik az, hogy a kezeléseket ismételni kell, az elején gyakrabban, hosszabb idő után pedig már kifejezetten ritkán, évi mindössze néhány alkalommal.