Silk'n Jewel XL 150000 IPL villanófényes szőrtelenítő

Üres

Összesen: 0 Ft

A piacon egyedülálló ár/érték arányú villanófényes szőrtelenítő gép! 

Ha szeretnéd eltávolítani a nemkívánatos szőrt a testedről vagy az arcodról, többféle módszer közül választhatsz: borotválás, gyantázás vagy epilálás. Sajnos az eltávolított szőr hajlamos nagyon gyorsan visszanőni, és miután igénybevetted ezeket a módszereket, a bőrödet gyulladtnak és irritáltnak érezheted. Fedezd fel a szőrtelenítést egy teljesen új aspektusból: Silk'n Jewel XL. Ez a szőrtelenítő eszköz villanófényes technológiát használ a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására - fájdalommentesen, sőt, csöppet sem kellemetlenül. Mi több, a Jewel XL egy nagy újdonságot rejt magában: az ebben a készülékben bevezetett innováció segítségével jelentősen lecsökkenti a tartós szőrtelenítésre szánt időt.

Tartós / végleges szőrtelenítő előnyök

Miért a Silk'n Jewel XL?

  • A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított HPL (továbbfejlesztett IPL technológia) technológiát használja a tartós szőrtelenítésre
  • Automatikus Villanás Rendszer: a korábbi gépeknél gyorsabb szőrtelenítés az automatikus fényimpulzusoknak köszönhetően: nincs szükség gomb nyomogatásra, mint más készülékek esetén
  • Alkalmas az arc és a teljes test kezelésére
  • 150.000 fényimpulzussal
  • 5 energiabeállítási szint jellemzi
  • Állítható sebesség
  • Beépített bőrszínérzékelő szenzor
  • Napozás után is használható (1-es energiaszinten)
  • 3 cm2-es kezelőfelület
  • Ingyenes okostelefonos alkalmazás tartozik hozzá a kezelés beütemezéséhez

Silk'n Jewel IPL HPL villanófényes tartós végleges szőrtelenítő

HPL technológia:
Klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott

A HPL (Home Pulse Light - Otthoni Villanófény) technológiát már az egész világon használják a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. A technológiát klinikai vizsgálatoknak vetették alá, és vezető bőrgyászok tanúsítják, hogy a HPL készülékekkel biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan lehet eltávolítani a szőrt otthoni környezetben. A kezelést orvosok javasolják, klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott, valamint az FDA  (Food and Drug Administration, mely nem más, nem más, mint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) is jóváhagyta. 

Új: Automatikus Villanás Rendszer a gyorsabb szőrtelenítésért!

A Silk'n Jewel XL külseje teljesen különbözik a piacon lévő hasonló IPL és HPL szőrtelenítő gépektől. Csak egy gomb található rajta, mellyel ki- és be lehet kapcsolni, vagy egy másik teljesítménymódra lehet váltani. Ez azt jelelni, hogy nem kell gombot nyomkodnod ahhoz, hogy villanásokat adj le, így sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudod elvégezni a kezeléseket. Egyszerűen érintsd hozzá a készülék kezelőfejét a bőrfelülethez, és a Jewel XL automatikusan leadja a villanásokat. Két választási lehetőséged van: vagy egy kis területre fókuszálsz és a gépet egyik területről a másikra helyezed, vagy egy nagyobb területen csúsztatod át a készüléket, így percek alatt végezhetsz a kezeléssel. 

Silk'n Jewel tartós végleges szőrtelenítő gép, IPL HPL technológia teljes testfelület hónalj

150.000 villanás a teljes test és arc kezelésére

A Silk'n Jewel XL-lel nem kell aggódnod a többletköltségek miatt, mint pl. a lámpa cseréje. Ennek oka, hogy a Jewel XL pontosan 150.000 garantált villanásszámmal rendelkezik, amely nagyon hosszú ideig kitart. Ez tehát azt jelenti, hogy nem kell cserefejet vásárolnod. A Jewel XL bőven elég az egész test és az arc teljes kezeléssorozatára. 

5 energiaszint és állítható sebesség

A Jewel XL esetén öt energiabeállítás közül lehet választani. Ezek az energiabeállítások a HPL villanások erejét, intenzitását állítják. Minél nagyobb energiaszintet választasz, annál hatékonyabb a kezelés, ugyanakkor a bőr színétől is függ, hogy a gép milyen energiaszintet engedélyez, sötétebb bőrön a magasabb energiaszintek nem használhatók biztonsági okokból. Az energiaszinttel együtt változik az is, hogy a gép másodpercenként hány villanást engedélyez: ha az egyes energiaszintet választod ki, akkor a készülék másodpercenként egyet villant. Ez a leggyorsabb szint. Mindemellett ez egy jó választás akkor is, ha napoztál. Ha a készüléket a legerősebb, 5-ös szinten használod, akkor 3,5 másodpercenként fog villantani. Ez a leghatékonyabb szint, ez vezet a legjobb eredményekhez. 

Silk'n Jewel tartós végleges szőrtelenítő HPL IPL teljes testfelület láb

Bőrszínérzékelő szenzor védi a bőrt

A bőr nem mindenhol ugyanolyan színű: a test egyes részein sokkal pigmentáltabb, mint máshol, vagy sötétebb a barnulás miatt. A Jewel XL beépített bőrszínérzékelő szenzorral ellenőrzi a bőr színét. Ha a bőr túl sötét, a készülék nem bocsát ki fényimpulzust a magasabb energiaszinteken. Ebben az esetben úgy tudod folytatni a kezelést, ha alacsonyabb fokozatra váltasz. Ezen kívül egy másik biztonsági mechanizmus is be van építve a készülékbe, mely a szem biztonságáért felelős. A készülék csak akkor villant, ha a kezelőfej közvetlenül érintkezik a bőrfelülettel, a levegőbe vagy a szembe így nem lehet villantani. Nézd meg az alábbi bőr- és szőrszíntáblázatot, hogy meg tudd állapítani, alkalmas vagy-e a kezelésekre.

Silk'n Glide haj- és bőrszín táblázat

 

Akár 92%-os szőrcsökkenés

A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Jewel XL a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén. Ez a szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított technológia híres a nemkívánatos szőr eltávolításával kapcsolatos hatékonyságáról. A készülék fényimpulzusokat bocsát ki, melyek a szőrön keresztül eljutnak a szőrtüszőhöz és a szőrszálak kihullását eredményezik. Alig fog eltelni 3-4 kezelés, máris észreveszed az akár 50%-os szőrcsökkenést. Sőt, az utolsó kezelés után a szőr 92%-ánál is tartós eredményt érhetsz el. 

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással!

Kattints a lenti gombok valamelyikére, hogy letöltsd a Jewel XL-hez tartozó alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabottan megtervezheted. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Az Android és iPhone rendszerekre is elérhető Silk'n app minden, a szőrtelenítés során felmerülő kérdésedre választ ad.

google play    apple

 

Így is ismerheted: Silkn Jewel XL 150000 IPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Jewel XL 150000 HPL villanófényes szőrtelenítő

 

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Jewel XL a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is. 

Silk'n Jewel XL 150000 IPL villanófényes szőrtelenítő

JW15PE3001
Garancia: 
Nem rendelhető
Garantált villantásszám:
Villanó felület:

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Cserélhető villanólámpa:
Testrészek:
Minden testrészen használható. Legjellemzőbb testrészek: arc, hónalj, láb, comb, has, hát, kar, bikinivonal stb. (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék, nemi szervek környéke, ajkak, mellbimbó)
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Villanásonkénti költség: 
0.41 Ft
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok