Silk'n Lipo kombinált lézeres és izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Lipo izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Szeretnél megszabadulni azoktól a zsírsejtjeidtől is, amiktől edzéssel és / vagy diétával képtelen vagy? A Silk'n Lipo-val ez lehetséges! Ez az otthoni használatra szánt készülék innovatív technológiájával fájdalommentes megoldást nyújt a testzsírcsökkentéshez, kellemetlen mellékhatások nélkül. 

Silk'n Lipo életkép

Mi a Silk'n Lipo?

 • Újratölthető ikon Célzott zsírcsökkentés olyan területeken, ahol a diéta és a gyakorlatok nem feltétlenül járnak (elegendő) sikerrel.
 • Szemmel látható eredmények elérése edzés vagy diéta nélkül.
 • Klinikailag igazolt alacsony szintű lézerterápia (Low Level Laser Therapy - LLLT) technológiával és 
 • Hatékony elektromos izomstimuláció (Effective Electrical Muscle Stimulation - EMS) technológiával.
 • Csökkenti a zsírsejtek számát.
 • Erősíti az izmokat.
 • Hason, fenéken, combon és felkaron használható.
 • Már néhány kezelés után látható eredmények.
 • Fájdalommentes, biztonságos, nem invazív, és kellemetlen mellékhatásoktól mentes.
 • Felhasználóbarát, magunkra csatolható eszköz.

Orvos válaszol: Low Level Light Therapy: Dr Stephen Mulholland

Az orvosi zsírleszívás hátrányai

"Hogyan tudok megszabadulni a zsírtól?" A plasztikai és kozmetikai sebészetek bármelyik más kérdésnél gyakrabban hallják ezt a kérdést. A zsírleszívás, a Cryo Lipo (zsírfagyasztás) és a Smart Lipo (lézeres zsírbontás) fájdalmas beavatkozások, melyek helyi vagy általános érzéstelenítést igényelnek, továbbá bizonyos kockázatokkal járnak. Ilyen például a véraláfutás, vérzés, a fertőzések vagy az idegi károk. Az ilyen kezelések nagyon drágák, beavatkozás típusától függően több százezer forintot is elkérhetnek értük! De van egy alternatíva...

Silk'n - az orvosi zsírleszívás hátrányai

Győzelem a nemkívánt zsírsejtek felett, plasztikai műtétek és kellemetlen mellékhatások nélkül

Mi lenne, ha lehetséges lenne csökkenteni a makacs zsírszövetet anélkül, hogy orvosi beavatkozásokon kellene átesned, vagy hogy számolod kellene a fájdalommal vagy a lehetséges mellékhatásokkal? Mit tehetsz, ha otthon szeretnéd magad kezelni egy megfizethető eszközzel? Használd a Silk'n Lipo-t és spórolj magadnak rengeteg időt és pénzt!

Silk'n Lipo, egy forradalmi készülék

A Silk'n Lipo készülékben két technológát ötvöztek: LLLT (Low Level Laser Therapy: alacsony szintű lézerterápia) és EMS (Effective Electrical Muscle Stimulation - hatékony elektromos izomstimuláció). Mindkét technológia klinikailag bizonyítottan hatékony és biztonságos. A Silk'n Lipo csökkenti a makacs zsírszövetet, miközben edzi és hangsúlyozza az alatta levő izmokat. A Silk'n Lipo-t a hasadon, derekad vonalán, combodon, karodon és a lábadon is használhatod. 

Silk'n ikon: LLLT - Low Level Laser Therapy: alacsony szintű lézerterápia Low Level Laser Therapy (LLLT): alacsony szintű lézerterápia

A Silk'n Lipo-ban az alacsony szintű lézerterápia egy adott hullámhosszon lévő lézerfényt alkalmaz. A zsírsejtet kezelve ez a lézerfény átlyukasztja a zsírsejt membránt (hártyát), aminek hatására a zsírsejtek elkezdenek "kiszivárogni a lyukakon keresztül". Idővel és a kezelések ismétlésével a zsírsejteket is eléri a lézerfény. Ezzel elérhető a zsírsejtek több centiméteres csökkentése a kezelt területen. Az LLLT nem fájdalmas eljárás. Biztonságos, nem invazív, és nincsenek kellemetlen mellékhatásai. Mindezek mellett szükségtelen a kezelés közbeni érzéstelenítés, ellentétben az olyan invazív eljárásokkal, mint a zsírleszívás. Az LLLT egy megbízható módszer a zsírsejtek méretének csökkentésére.


A lézerfény a környező szöveteket nem károsítja

A lipo-lézerként is ismert lézeres kezelés eredményeként a zsírsejtek zsugorodnak,  és centiméterekben mérhető körméret csökkenést érhetsz el vele a kezelt területeken. A zsírszövetet maximális hatékonysággal csökkenti, miközben a környező szövetek nem károsodnak. Az alacsony szintű lézerfény hatására a zsírsejteket körülvevő hártya (membrán) áteresztővé válik, aminek köszönhetően a zsír és a méreganyagok intenzív kiürülése történik. Ezzel a kezeléssel a sejteknek nincs szükségük regenerálódási időre.

Silk'n ikon: Hatékony elektromos izomstimuláció Effective Electrical Muscle Stimulation (EMS) - hatékony elektromos izomstimuláció

A testből kivont zsírtartalmak gyors eltávolításához a Silk'n Lipo-ban az LLLT technológiát az EMS technológiával ötvözték. Az EMS technológia a bőrben lévő elektródákon keresztül alkalmazza az elektromos impulzusokat, melyek a kezelt területen izomzataktivitást eredményeznek. Az izomaktivitások hozzájárulnak az izomzat erősítéséhez, valamint gyorsabb vérkeringéshez és aktívabb nyirokkeringéshez. Az EMS segíti a szervezet méregtelenítését, beleértve azoknak a zsírtartalmak kiürítését is, amelyek kiszivárognak az átlyukasztott zsírsejtekből. A technológia klinikailag tesztelt és kitűnő eredményeket nyújt. 


LLLT + EMS = Silk'n Lipo

A két technológia tökéletesen kiegészíti egymást. Míg az LLLT biztosítja a zsírtartalom kiszivárgását a zsírsejtekből, az EMS segíti, hogy a felszabadult zsírtartalom kiürüljön a szervezetből. Hogy a folyamat megfelelően eredményes legyen, javasoljuk a megfelelő mennyiségű víz fogyasztását a kezelés előtt és után is. 

Silk'n illusztráció - LLLT Silk'n illusztráció - EMS Silk'n illusztráció - Lipo eredmények

A klinikai vizsgálatok alátámasztják a fantasztikus eredményeket!

A Silk'n Lipo tesztjei számos tanulmányban megjelentek, és ezek mind nagyszerű eredményekről tesznek bizonyságot.

Az egyik jól ismert klinikai vizsgálati központ (SpinControl, Franciaország) által végzett független vizsgálatban egy 32 főből álló csoportot tagjait felkérték arra, hogy a Silk'n Lipo-t 8 héen keresztül teszteljék.

Többek között megállapítást nyert, hogy:

 • Négy hetes használat után a résztvevők 73%-a egyetértettek azzal, hogy a Silk'n Lipo megfelel az elvárásaiknak.
 • A résztvevők elégedettek voltak a Silk'n Lipo egyszerű és biztonságos használatával.
 • A Silk'n Lipo-val történő kezelések után a résztvevők 100% -ban nem éreztek fájdalmat, illetve nem érezték kényelmetlenül magukat.
 • A klinikai vizsgálatot felügyelő bőrgyógyász úgy ítélte meg, hogy a Silk'n Lipo toleranciája az esetek 100%-ában kiváló.

Egy Kanadában végzett kísérleti tanulmányban 11 embert kértek a Silk'n Lipo használatára 4 héten át.

A klinikai vizsgálat előtti és utáni képein jól látható, hogy az eredmények nagyon ígéretesek voltak, mivel az emberek a képek készültekor még csak félúton jártak az ajánlott kezelési tervben, mégis az alább jól látható eredményeket tapasztalták:

 • A derékkörfogat csökkenése átlagosan 2,11 cm volt.
 • A tanulmány azt mutatja, hogy a felhasználók nagyon elégedettek voltak a készülék működésével, a készülék biztonságával és a derékkörméret csökkentésével.

Silk'n Lipo előtte állapot Silk'n Lipo utána állapot Silk'n Lipo előtte-utána állapot összehasonlítva

Silk'n Lipo előtte állapot Silk'n Lipo utána állapot Silk'n Lipo előtte-utána állapot összehasonlítva

Kezelés a Silk'n Lipo-val

A Silk'n Lipo-val történő kezelés előtt mindenképpen töltsd fel a kezelőegységet. Nedvesítsd be a párnákat, majd csatlakoztasd őket a kezelőegységhez. 

Silk'n Lipo tartozék: kezelőegység és párna

Csatlakoztasd a kezelőegységeket egymáshoz és a megfelelő méretű övhöz is, majd helyezd el a kezelni kívánt területen. Győződj meg róla, hogy a kezelőegységek megfelelően érintkeznek a bőröddel, és hogy az öv megfelelően van rögzítve a testedhez.

Silk'n Lipo izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Nyomd meg az ON gombot, hogy a piros lézerfény elkezdjen világítani. Állítsd be az EMS energiaszintet a + és a - gombok megnyomásával. Használd azt a legmagasabb energiaszintet, ami még kellemes neked. 

Professzionális kezelés az otthonod kényelmében!

A különböző szalonokban a lipo-lézeres zsírbontás és izomstimulációs kezelések szinte minden esetben ugyanúgy zajlanak le. Fehérneműre kell vetkőznöd, majd ráderősítik a padokat, amikkel a kezelés történik, és körülbelül 20 percig egy helyben kell feküdnöd, amíg a készülék kifejti zsírcsökkentő hatását. A Silk'n Lipo-t igen egyszerűen önmagadra tudod erősíteni anélkül, hogy bárki előtt fehérneműre kellene vetkőznöd vagy feszengened kellene mások előtt. Nyugodtan rá tudod venni a ruhádat is, és elvégezheted napi teendőidet, megvendégelheted barátaidat, vagy megnézheted kedvenc sorozatodat, miközben a Lipo végzi a dolgát, és a zsírsejtjeid lebomlanak. Nem vagy időhöz kötve, akkor végzed el a kezeléseket, amikor neked jól esik, kényelmesen, otthon. 

Silk'n ikon: 15 perc kezelési idő Kezelési terv:

 • Minden kezelendő területet 15 percig kezelj.
 • Minden kezelendő területet hetente maximum háromszor kezelj.
 • Figyelem! Ne használd a Lipo-t tetoválásokon! A lézerfény elnyelődik a sötét tintában, ami égési sérülésekhez vezethet. 

Silk'n Lipo izomstimulációs zsírcsökkentő készülék - Így használd

Silk'n Lipo Vélemény - 8 hetes teszt (angol) - BellaBambinaxX Ad

Silk'n Lipo modell - comb Silk'n Lipo modell - kar

 

Így is ismerheted: Silkn Lipo kombinált lézeres és izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

Silk'n Lipo kombinált lézeres és izomstimulációs zsírcsökkentő készülék

LIPO2PE1001
Garancia: 
Várható szállítási idő: rendeléstől számított 4 hét
A készülék súlya:
2.1 kg
Testrészek:
Has, fenék, comb, felkar.
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok