Silk'n MirrorLumi kozmetikai tükör, LED világítással, kétféle nagyítással (1x, 5x)

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n MirrorLumi kozmetikai tükör állvánnyal

A Silk’n MirrorLumi kozmetikai tükör LED világítással rendelkezik, álló helyzetben vagy a kézben tartva is használható. A tükör kétoldalas és kétféle fényt bocsát ki. A tükör egyik oldala 1x-es, a másik oldala pedig 5x-es nagyítást kínál. A normál oldal (1x-es nagítással) rendkívül hasznos, ha páldául a hajadat szeretnéd formázni vagy bőrápolási termékeket szeretnél a bőrödbe felvinni. A nagyító oldal (5x-ös nagyítással) tökéletes például sminkeléshez, sminkeltávolításhoz, szemöldökszedéshez vagy borotválkozáshoz. Még a legkisebb foltok vagy szőrszálak is krisztálytisztán láthatóak a tükör segítségével. A kétféle világításnak köszönhetően (természetes nappali és erős fény) még jobban láthatsz mindent. A MirrorLumi a lehető legjobban tükrözi szépséged, mindenhol!

A MirrorLumi jellemzői

  • Kétoldalas tükör, LED világítással. Silk'n ikon - töltőállomás
  • Tökéletes hajformázáshoz, sminkeléshez, sminkeltávolításhoz, szemöldökszedéshez vagy borotválkozáshoz.
  • Használható álló helyzetben vagy a kézben tartva.
  • Kétoldalas nagyítás: 1x-es és 5x-ös.
  • Két különböző világítás: természetes napfény és erős fény.
  • Okos időzítő, amely 15 perc elteltével automatikusan kikapcsolja a fényt.
  • Alap tartozék az indukciós töltő.
  • A tükör vezeték nélkül tölthető az indukciós töltőn keresztül.
  • Tartalmazza az USB-töltőt és mikro-USB-kábelt az újratöltéshez.
  • Méretek: 263 x 132 x 28 mm (tükör); 135 x 105 x 78 mm (láb).

Függetlenül attól, hogy a fürdőszobába nem süt be a napfény vagy rossz a megvilágítás, a MirrorLumi kozmetikai tükör segítségével még a legkisebb foltok vagy szőrszálak is láthatóvá válnak. A tükör nagyítása, valamint a világítási beállítások hatékony segítséget nyújtanak. Akár a szemöldököd szeretnéd kiszedni, akár sminkelni szeretnél, vagy egyszerűen csak formázni a hajad - ez a tükör nagy segítségedre lesz.


Silk'n MirrorLumi kozmetikai tükör állvánnyal Silk'n MirrorLumi napos fénnyel

Tökéletes kozmetikai tükör

Silk'n ikon: 5x-ös nagyítás A Silk’n MirrorLumi egy stílusos tükör, mely minden fürdőszobában vagy fésülködőasztalon nagyon mutatós. Az beépített LED világítás rendkívül egyszerű használatot biztosít, hiszen még a rossz látási viszonyok mellett is tökéletesen kirajzolódik minden apró részlet, így feladatodat mérnöki pontossággal végezheted el a tükörben. Egyetlen gombnyomással válthatsz a természetes fényt és az erős fényt között. Mindkét típusú fénnyel tökéletesen láthatsz minden apró részletet. A tükör egyik oldala egyszeres, a másik oldala pedig ötszörös nagyítást biztosít. A MirroroLumi két típusú nagyítása más, egyszeres nagyítású tükrökhöz képest számos előnyt kínál számodra. A MirrorLumi készüléket álló helyzetben is használhatod, vagy tarthatod a kezedben is, ha úgy kényelmes a számodra.


Silk'n MirrorLumi modell2

Smart Indukicótöltő

Silk'n ikon - okos időzítő A Silk’n MirrorLumi nem elemmel működik, hanem újratölthető beépített akkumulátorral. Az elemek hátránya, hogy ahogy veszítik az energiájukat, a fény kevésbé világít. Nem kell aggódnod a hálózati csatlakozó miatt sem. A MirrorLumi könnyedén újratölthető az indukciós töltővel és a hozzá tartozó USB-kábel töltővel. Egyszerűen töltsd fel az indukciós töltőt (a tükör alja), helyezd a tükröt az alapra, és az automatikusan feltöltődik. Mi van, ha elfelejed kikapcsolni a LED lámpát? Emiatt se fájjon a fejed! A MirrorLumi rendelkezik egy intelligens időzítővel, amely 15 perc elteltével automatikusan kikapcsolja a fényt.


Silk'n MirrorLumi tükör és állvány


Így is ismerheted: Silkn Mirror Lumi kozmetikai tükör

Silk'n MirrorLumi kozmetikai tükör, LED világítással, kétféle nagyítással (1x, 5x)

MLU1PEU001
Garancia: 
Nem rendelhető
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: