Silk'n Motion 350000 IPL villanófényes szőrtelenítő

Üres

Összesen: 0 Ft

FDA pecsét

Gondolnád, hogy mennyivel könnyebb is lehet a szőrtelenítés, sőt, akár évekig nem kell vele foglalkoznod? Sokan tehernek és felesleges időpazarlásnak érzik a szőrtelenítést, főleg akkor, ha például a borotválást, gyantázást vagy epilálást fájdalmasnak találják. A Silk'n Motion egy új találmány, mely gyorsan és tartósan eltávolítja a nemkívánatos szőrszálakat. És természetesen egyáltalán nem fájdalmas! Az eszköz által kibocsátott villanófény gyorsan eltávolítja a szőrt a testen és az arcon. Az automatikus funkcióknak köszönhetően a gép használata még könnyebb. Ezekkel azonnal el tudod kezdeni a szőrtelenítést, ami azt jelenti, hogy hamarosan élvezheted a selymesen sima bőrt!

Miért a Silk'n Motion 350.000?

 • Tartós szőrtelenítés a HPL technológiával, mely klinikailag tesztelt és szabadalmaztatott.
 • Szabadalmaztatott Touch&Glide technológia: a szőrszálak eltávolítása gyorsabb, köszönhetően az automatikus villantásnak.
 • Három érzékelő szenzorral: Bőrérzékelő, bőrszínérzékelő és mozgásérzékelő.
 • Minden bőrszín esetén biztonságosan használható, beleértve a sötétebb bőrtónusokat is. (Világos hajszínnel és sötét bőrszínnel rendelkező személyek számára ez a készülék a legjobb választás: Silk'n Infinity)
 • Automatikus energiaszint beállító rendszer: A készülék sokkal biztonságosabban használható, mert még véletlenül sem tudunk túl magas energiabeállítással villanásokat leadni a bőrfelületre és így a bőr sem tud megégni. 
 • Ergonomikus fogantyú a csúszásmentes fogásért.
 • Alkalmas az egész test és az arc kezelésére.
 • 350.000 villanást biztosít.
 • 5 energiaszinttel.
 • Állítható sebesség.
 • Napozás után is használható (1-es energiaszinten).
 • Kezelőfelület: 3 cm2
 • Nincs szükség hozzá fejcserére
 • Az ingyenes Silk'n mobilos alkalmazással ütemezhetőek a kezelések.

HPL technológia:
Klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott

A HPL (Home Pulse Light - Otthoni Villanófény) technológiát már az egész világon használják a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. A technológiát klinikai vizsgálatoknak vetették alá, és vezető bőrgyászok tanúsítják, hogy a HPL készülékekkel biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan lehet eltávolítani a szőrt otthoni környezetben. A kezelést orvosok javasolják, klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott, valamint az FDA  (Food and Drug Administration, mely nem más, nem más, mint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) is jóváhagyta. 

A szőrszálakat gyorsan távolítja el
Köszönhetően a Touch&Glide technológiának

A borotvával, epilátorral vagy gyantával történő szőreltávolítás hosszabb időt is igénybe vehet, főleg, ha több területet is szőrteleníteni szeretnél a testeden. Ez a Silk'n Motion-nel már nem probléma többé! A szabadalmaztatott Touch&Glide technológiával a szőr rendkívül gyorsan eltávolítható. A Motion jellegzetessége, hogy csak egy gomb található rajta, mellyel a készülék ki- és bekapcsolható, illetve amellyel az energiaszintek között lehet váltani. Mindez azt jelenti, hogy nem kell többé gombot nyomnod ahhoz, hogy a készülék leadja a villanásokat. 

Egyszerűen helyezd a készüléket a kezelendő bőrfelületre, és a Motion automatikusan leadja a fényimpulzust. A kisebb területeket lassabban is kezelheted, ha a készüléket nem csúsztatod, hanem területről-területre haladsz vele, a területek között felemelve azt. Ha a készüléket a bőrödön minden villanást követően csúsztatod, akkor sokkal gyorsabban tudsz haladni vele, mely ideális pl. nagyobb területek kezelésénél. Amikor ezt a módszert választod, akkor a Motion biztosítja neked, hogy a kezelés a lehető legbiztonságosabb legyen a három szenzor használatával (bőrérzékelő, bőrszínérzékelő és mozgásérzékelő szenzor). A készülék érzékeli a bőrszínedet (bőrszínérzékelő szenzor), hogy vajon az alkalmas-e a kiválasztott energiaszinten való kezelésre. Az automatikus villanáshoz érintsd hozzá az eszközt a bőrödhöz (bőrérzékelő szenzor) és mozgasd azt. A készülék automatikusan leáll akkor, ha nem mozgatod tovább, de még nem végeztél az adott kezeléssel (mozgásérzékelő szenzor). 

Silk'n Motion tartós végleges ipl villanófényes szőrtelenítő

Új: Automatikus Energiaszint Állító Rendszer

A teljesen új automatikus energiaszint beállító rendszer az intelligens bőrszínérzékelő szenzorral kombinálva napbarnított bőrön is teljesen biztonságosan használható, hiszen ezekkel a szenzorokkal az energiaszint automatikusan 1-re csökken, amennyiben a bőr napozás után szeretnénk kezelni. Ez a biztonsági funkció kizárja a bőrmegégés esélyét. A kimagasló biztonság miatt sosem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg megéghet a bőröd. Ezen kívül a Silk'n Motion egy olyan biztonsági funkcióval is rendelkezik, mely védi a szemet. A készülék ugyanis csak akkor villant, ha a bőrrel érintkezik, így a szembe villantás sem lehetséges. 

Ergonomikus fogantyú továbbfejlesztett tapadó funkcióval

A kompakt kivitelezésű Sik'n Motion nyelét továbbfejlesztett tapadó funkció jellemzi. A korábbi módszerekhez képest ezzel a készülékkel sokkal könnyebben eltávolítani a szőrt a testről és az arcról. A 3 cm2-es kezelőfej olyan ideális méret, mellyel könnyedén lehet kezelni bármilyen testrészt. Mindezeken felül a Silk'n Motion nem igényel töltést. Egyszerűen helyezd be a kábelt a konnektorba és azonnal indulhat is a szőrtelenítés. 

Napbarnított bőrön is használható

A tartós szőrtelenítők használata legtöbbször nem ajánlott a napbarnított bőrön. De a Silk'n Motion ebben az esetben is különbözik a világ készülékeitől. Napozás után is lehet használni a Silk'n Motion-t. Az egyes energiaszint célja kifejezetten a biztonságos használat napozást követően, vagy akkor, ha a kezelés után napozást tervezel. Így tehát használd nyugodtan a Motion-t napozás után bármikor az 1-es energiaszinten!

350.000 villanás a testre és az arcra

A Silk'n Motion használata során nem kell aggódnod az olyan plusz költségek miatt, mint pl. a kezelőfej. A készülék 350.000 villanófény leadására képes, amely elegendő villanást nyújt. Ez azt jelenti, hogy a piacon lévő legtöbb készülékkel ellentétben a Motion-nél nincs szükség plusz kezelőfejre.

Silk'n Motion tartós végleges ipl villanófényes szőrtelenítő

5 energiaszint és állítható sebesség

A Motion esetén öt energiabeállítás közül lehet választani, melyek közül az 1-es a leggyengébb. Ezek az energiabeállítások a HPL villanások erejét, intenzitását állítják. Minél nagyobb energiaszintet választasz, annál hatékonyabb a kezelés. Az energiaszinttel együtt változik az is, hogy a gép másodpercenként hány villanást engedélyez: ha az egyes energiaszintet választod, akkor a készülék másodpercenként egyet villant. Ez a leggyorsabb szint. Mindemellett ez egy jó választás akkor is, ha napoztál. Ha a készüléket a legerősebb, 5-ös szinten használod, akkor 3,5 másodpercenként fog villantani. Ez a leghatékonyabb szint, ez vezet a legjobb eredményekhez. 

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással!

Kattints a lenti gombok valamelyikére, hogy letöltsd a Motion-höz tartozó alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabottan megtervezheted. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Az Android és iPhone rendszerekre is elérhető Silk'n app minden, a szőrtelenítés során felmerülő kérdésedre választ ad. 

google    apple

 

Így is ismerheted:
Silkn Motion 350000 IPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Motion 350000 HPL villanófényes szőrtelenítő

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Motion a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is.

Silk'n Motion 350000 IPL villanófényes szőrtelenítő

FGP1PE1001
Ár:129 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nem rendelhető
Garantált villantásszám:
Villanó felület:
Cserélhető villanólámpa:
Testrészek:
Minden testrészen használható. Legjellemzőbb testrészek: arc, hónalj, láb, comb, has, hát, bikinivonal. (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék, nemi szervek környéke, ajkak, mellbimbó)
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Villanásonkénti költség: 
0.47 Ft
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok