Silk'n Revit Prestige gyémánt mikrodermabráziós arc- és testhámlasztó készülék masszázs funkcióval

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Revit Prestige mikrodermabrázoiós arc és testradírozó készülék

Tökéletes bőr smink nélkül? A Silk’n Revit Prestige-zsel ez lehetséges, ráadásul nem csak az arcbőrödön!

Újítsd meg bőröd a Silk'n Revit Prestige-zsel! Ez a hatékony gyémánt mikrodermabráziós rendszer a bőrt percek alatt változtatja ragyogóvá és egészségessé. A Revit Prestige kétféle gyéméntfejjel eltávolítja a bőrön felgyülemlett elhalt hámréteget, vákuum stimulációs rendszerével pedig beszívja azokat és stimulálja a vérkeringést. A Prestige az egész testen használható, hiszen plusz testkezelő fejjel rendelkekezik. További tartozéka 30 db szűrő és egy speciális masszázs kezelőfej. Kezelőpaneljével automatikus vagy manuális kezelési módot is beállíthatsz,  valamint speciális kijelzőjén a kezelést nyomon követheted kezelt területenként. A készülék használatával a bőr szerkezete és rugalmassága láthatóan javul, az öregségi foltok halványulnak, és a finom vonalak finomodnak. Fedezd fel a bőrhámlasztás jótékony hatásait a saját bőrödön, a Silk'n Revit Prestige mikrodermabráziós készülékkel!

Mi a Silk'n Revit Prestige?

 • Extra erős mikrodermabráziós készülék gyémánt peelinggel Silk'n 3 erősségi beállítás
 • Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ösztönzi az új sejtek kialakulását és javítja a vérkeringést.
 • Javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát.
 • Elhomályosítja az öregedési foltokat és a bőr szabálytalanságait.
 • Eltünteti a pattanásokat, és az utánuk maradt hegeket.
 • Lágyítja az arcon megjelenő apró vonalakat és ráncokat.
 • Automata és manuális üzemmóddal.
 • Három vákuum beállítással.
 • Vezeték nélküli használat.
 • Három gyémántfej tartozik hozzá: Finom-, Normál- és Testkezelőfej.
 • Egy darab masszázsfej tartozik hozzá.

  Silk'n Revit Prestige mikrodermabráziós készülék

 

Silk'n töltőállomás Forradalmi készülék a mikrodermabárziós hámlasztás területén

A Silk'n Revit Prestige három egyedülálló gyémántfejet tartalmaz az arc és a test többi területének hámlasztásához. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával kezelőfejek élettartama rendkívül hosszú. A 3 kezelőfej mellett 30 db szűrőt tartalmaz.

Az elhalt hámsejteket rendkívül óvatosan, mégis hatékonyan távolítja el a felső bőrrétegről (epidermisz), majd a levált hámsejteket beszívja a készülékbe, amiket a szűrő fog fel és gyűjt össze. Ezzel párhuzamosan ösztönzi az új bőrsejtek kialakulását. Felveszi a versenyt a szépségszalonok professzionális mikrodermabráziós készülékeivel. 

Silk'n Revit Prestige finom fej FINOM

Finom gyémántrészecskékkel és kis felülettel az érzékeny és nehezen hozzáférhető területek kezeléséhez (pl. szem, orr, száj környéke).


Silk'n Revit Prestige Durva gyémánt kezelőfej NORMÁL

Kezelőfej a rendszeres használathoz, mely minden bőrtípuson használható. Fő kezelési területek: arc és nyak.


Silk'n Revit Essential testkezelő gyémánt csiszolófej TESTKEZELŐ

A testkezelő fej nagyobb gyémántrészecskékből áll össze és nagyobb a felülete, így kifejezetten alkalmas a a test kezelésére, pl. karok és lábak.


Silk'n Revit Prestige 30 darab szűrő 30 DARAB SZŰRŐ

A készülékhez 30 darab szűrő tartozik.


A vákuumos stimuláció fokozza a vérkeringést

Silk'n Revit Essential vákuum stimuláció A Silk'n Revit Prestige vákuumos stimulációt alkalmaz. Ezzel a bőr mélyebb rétegeit is megemeli és "masszírozza", ezáltal a bőrön keresztül stimulálja a vérkeringést. Ennek eredménye egy revitalizált bőrfelület. A végső eredményt akkor láthatod, amikor helyreáll a bőrben az egyensúly, a bőrhibák elhalványulnak, az arcbőr színezete sokkal egyenletesebbé válik, a bőr láthatóan sokkal fiatalosabb és simább lesz, mint korábban!


Speciális masszázs kezelőfej

Silk'n Revit Prestige masszázsfej Mivel a bőr nem kezelhető minden nap a gyémánt kezelőfejekkel, ezért a Silk'n Revit Prestige készülékhez tartozik egy speciális masszázsfej is. Ez a fej nem tartalmaz gyémántszemcséket hanem a felülete sima, így nyugodtan használhatod minden nap. Ezzel a fejjel is létrejön a vákuumos szívás, ezért a masszázs és a vákuum közös erejével optimálisan stimulálja a vérkeringést. A végeredmény: Gyönyörű és egészséges arcszín. 


100%-osan szabályozható arckezelés

Silk'n Revit Prestige mikrodermabárziós készülék kezelőpanel

A Silk'n Revit Prestige egy olyan kijelzővel rendelkezik, amelyen beállítható a kezelési mód. Két mód közül választhatsz: 

 1. Automatikus üzemmód: A kezelés monitorizálása történik meg egy adott területen. Egyértelműen jelzésre kerül, hogy hol és mikor kell a kezeléseket elvégezni. Ez a mód biztosítja a biztonságos és tökéletesen strukturált kezelést.
 2. Manuális üzemmód: A kezelést manuálisan állíthatod be saját igényeidnek megfelelően. Az időzítővel mérni tudod a kezlés kezdete óta eltelt időt.

Silk'n ikon: automatikus és manulális kezelési mód Silk'n ikon: LCD kijelző


Silk'n Revit Prestige gyémánt mikrodermabráziós készülék - Bemutatás


Silk'n Revit Prestige kezelés arcon

Silk'n Revit Prestige kezelés

Silk'n 4 perc kezelési idő Javasoljuk, hogy gyémánt kezelőfejekkel legfeljebb kettő kezelést végezz hetente. Minden kezelés előtt tisztítsd meg a bőröd, mosd le a sminket és ne kend be testápolóval.

Helyezd a készülékre a megfelelő kezelőfejet, majd kapcsold be a Power gomb megnyomásával. Ezt követően válaszd ki a megfelelő módot, és indítsd el a programot. Helyezd a bőrödhöz a kezelőfejet és mozgasd lassan azon a bőrfelületen, amit kezelni szeretnél. A teljes arckezelés körülbelül 4 percet vesz igénybe. Amint elkészültél, kapcsold ki a készüléket. 

Mosd meg a kezelt területet hideg vízzel, hogy lehűtsd a bőrt és megszabadulj az esetlegesen bőrön maradt lehámlasztott bőrsejtektől. Használj az arcodon testápolót a bőr ápolásához és 30 faktoros naptejet az arcod védelme érdekében.

A masszázsfej napi használatra alkalmas, és ugyanúgy száraz és tiszta bőrön szabad használni. 

Silk'n Revit Prestige kezelés karon

 

Így is ismerheted: Silkn Revit Prestige gyémánt mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék, Silkn Revit Prestige gyémánt mikrodermabráziós bőrradírozó készülék

Silk'n Revit Prestige gyémánt mikrodermabráziós arc- és testhámlasztó készülék masszázs funkcióval

REVP1PE3001
Garancia: 
Nincs raktáron
Testrészek:
Homlok, arc, szem és orr környéke, nyak és kéz
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok