Silk'n SilkyLocks ionos hajszárító, 2200W

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n SilkyLocks hajszárító tartozékaival

Silk'n SilkyLocks hajszárító az egészséges, egyenes, ragyogó hajért!

A Silk'n SilkyLocks egy csinos, erős, ionos hajszárító, melyen mind a hőmérséklet, mind a sebesség precízen szabályozható: 6 sebesség és 8 hőmérséklet szint áll rendelkezésre, mindez az innovatív SmartTouch kijelzőn szabályozható.

Számos hétköznapi hajszárítótól szárazzá és fakóvá válik a haj, főként napi használat esetén. A SilkyLocks hajszárító használata során amiatt nem kell emiatt aggódnod! Ez az ionos hajszárító lehetővé teszi, hogy gyorsabban szárítsd meg és formázd a hajad anélkül, hogy közben kiszárítanád vagy károsítanád azt. Nincs többé bolyhos és szöszös haj, a hajad nedvességtartalma pedig optimális egyensúlyban marad. Mindemellett a hajszárítóhoz tartozó diffúzor és a 11 mm-es koncentrátor segítségével precízen formázhatod a hajad, vagy rugalmasabbá és dúsabbá változtathatod. Az eredmény: gyönyörű, ragyogó, tökéletesen formázott tincsek minden nap!

Miért válaszd a Silk'n SilkyLocks hajszárítót?

 • ionos hajszárító technológia
 • 6 sebesség-, 8 hőbeállítás
 • innovatív Smart Touch kijelző
 • hideg levegőfújás funkció
 • hőmérsékletzár
 • tökéletes bármilyen hajtípusra
 • erős DC motor (2200W / 110 km/h)
 • túlmelegedés elleni védelem (AOPP), kiegyenlített hőeloszlás rendszer (EHD)
 • a csomag tartalmazza a 11 mm-es koncentrátort és a diffúzort
 • hosszú, 1,8 méteres vezeték praktikus akasztóval
 • kivehető szűrő

Silk'n SilkyLocks hajszárító modell

Ionos technológia a selymesen puha hajért

Silk'n ikon: Ionos technológia A hajad negatív és pozitív ionokat tartalmaz. Az olyan tevékenységek, mint pl. a hajad fésülése vagy dörzsölése lebontják a negatív ionokat. Ha a hajadban többnyire pozitív ionok vannak, akkor az száraz, göndörödő, fakó, statikus hatást fog eredményezni. Ennek a hatásnak a megelőzése érdekében a SilkyLocks hajszárító ionos technológiával működik. A haj szárítása közben aktiválódnak és elterjednek a negatív ionok, befedik a hajadat és optimális védelmet biztosítanak a számára. Ez az úgynevezett ionos kondicionálás, mely selymessé teszi a hajat, amivel könnyebben fésülhetővé válik. A negatív ionok együtt tartják a hajszálakat, biztosítva ezzel a haj puhaságát és ragyogó fényét. 


 

Silk'n ikon: 110 km/óra DC motor Professzionális 2200 W-os hajszárító DC motorral a tökéletes eredményért

A SilkyLocks 2200 W-os professzionális hajszárító rendkívül erős, 110 km/órás légáram létrehozására képes. Az erő és a sebesség kominációjával a  szárítás és a formázás még gyorsabbá és még egyszerűbbé válik.


 

AOPP & EHD: Túlmelegedés elleni védelem és kiegyenlített hőeloszlás

Amikor a hajadat magas hőmérsékletnek teszed ki, könnyen kiszáradhat, vagy szélsőséges esetben akár meg is éghet. A Silk'n SilkyLocks hajszárítóval ettől nem kell tartanod, ugyanis AOPP és az EHD technológiával működik.

Az AOPP (Active Overheating Protection - aktív túlmelegedés elleni védelem) garantálja, hogy a készülék automatikusan leálljon, amikor esetlegesen túlmelegedne. llyen esetben miután kihült a készülék, újra használható. 

Az EHD (Equilibrium Heat Distribution - kiegyenlített hőeloszlás) rendszer kiegyensúlyozza a hőt, hogy megóvja a hajat a megégéstől és lehetővé tegye annak gyorsabb száradását. 

Silk'n ikon: AOPP rendszer Silk'n ikon: EHD technológia

 

Kényelmes szárítás és formázás a 6 sebesség- és a 8 hőmérsékletbeállítással

Silk'n ikon: 6 erősség és 8 melegítés beállítás A SilkyLocks kompakt, könnyű és rendkívül könnyű használni a Smart Touch kijelzőnek köszönhetően. 6 sebességbeállítással és 8 hőmérsékletbeállítással tökéletesen személyre szabhatod a hajszárítást, hogy megfeleljen minden személyes igényednek és elvárásodnak. A SilkyLocks-hoz egy 11 mm-es koncentrátor tartozik a hajad kiegyenesítéséhez és formázásához, valamint egy diffúzor a hajad rugalmasságához, hullámok kialakításához.


Silk'n SilkyLocks hajszárító modell koncentrátorral Silk'n SilkyLocks hajszárító modell diffúzorral

Optimális védelem: hőmérsékletzár funkció

A túl sok hő kiszáríthatja a hajad, melynek következtében a hajad fakóvá, bolyhossá és statikussá válhat. A hőmérséletzár funkció biztosítja, hogy a hajad ne szenvedjen semmilyen kárt. A hajszárító egy állandó hőmérsékleten rendkívül gyorsan megszárítja a hajad annak belső nedvességtartalma megtartása mellett.

 

Silk'n ikon: Hideglevegő funkció Hideglevegő funkció a frizura rögzítéséért

Használd a hideg levegő funkciót, miután végeztél hajad megszárításával. A hideg légáramlás lezárja a hajszálaidat, így még jobban ragyogni fognak. A hideglevegő egyúttal rögzíti is a frizurádat.


Ultravékony 11 mm-es hajformázó koncentrátor a precíz formázáshoz, valamint egy diffúror a tökéletes hullámokhoz

Az ultravékony, 11 mm-es hajformázó koncentrátor precízen a kívánt területre irányítja a légáramot a pontos formázáshoz. Kiválóan alkalmas a tökéletes forma kialakításához.  A hajszárító másik alap tartozékával, a diffúzorral könnyedén lehet gyönyörű, hullámos hajad hajszárítás közben.

Silk'n SilkyLock vékony, 11 mm-es koncentrátor Silk'n SilkyLocks hajszárító diffúzor


Így is ismerheted: Silkn SilkyLocks ionos hajszárító, Silkn Silky Locks ionos hajszárító

Silk'n SilkyLocks ionos hajszárító, 2200W

HD1PEU001
Garancia: 
Várható szállítási idő: rendeléstől számított 4 hét
A készülék súlya:
1 kg
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják

További termékelőnyök és tulajdonságok