Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Skinera mikrodermabrációs bőrcsiszoló

Tökéletes arcbőr smink nélkül? A Silk’n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékkel lehetséges! 
Újítsd meg bőröd a Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékkel! Ez a hatékony mikrodermabráziós rendszer a bőrt percek alatt változtatja ragyogóvá és egészségessé. Javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát, elhalványítja az öregségi foltokat, és puhítja a finom vonalakat. Fedezd fel a bőrhámlasztás jótékony hatásait a saját bőrödön, a Silk'n Skinera mikrodermabráziós készülékünkkel!

Miért a Silk'n Skinera mikrodermabrázió?

 • Hihetetlenül hatékony gyémánt hámlasztó (mikrodermabráziós) rendszer
 • Javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát
 • Elhomályosítja az öregedési foltokat és a bőr szabálytalanságait
 • Lágyítja az arcon megjelenő apró vonalakat és ráncokat
 • Eltünteti a pattanásokat, és az utánuk maradt hegeket
 • Kisimítja a bőr egyenetlenségeit, még abban az esetben is, ha a bőr rossz állapotát dohányzás vagy erős napsütés okozta
 • Helyrehozza a bőr elszíneződéseit
 • Visszaállítja a kitágult és az eltömődött pórusokat
 • Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ösztönzi az újak termelődését és javítja a vérkeringést
 • Sugárzó, fiatalosabb bőrt eredményez

Silk'n Skinera mikrodermabráziós modell

Mágikus bőrkezelés

A mikrodermabrázió a megoldás a bőrszabálytalanságok, pattanások, hegek, finom vonalak, és még az olyan bőrtextúra hibák javítására is, amelyeket dohányzás vagy erős napsütés okozott. Ha a bőr egészségtelennek és fakónak tűnik, vagy bőröd túl "lazának" érzed, akkor ideje a Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékhez fordulnod!

A mikrodermabráziós bőrcsiszolás serkenti a sejtek megújulását

A Silk’n Skinera egy új és erős mikrodermabráziós készülék, mely a bőr megújítására szolgál. Már több éve alkalmazzák ezt a technológiát kozmetikákban, és a Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készüléknek köszönhetően most már otthoni használatra is elérhető. A Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék gyémánt fejeket használ a bőr legfelsőbb, elhasznált hámrétegének az eltávolításához. Úgy távolítja a bőr felső rétegéről (felhám) az elhalt hámsejteket, hogy közben serkenti az újak termelődését. Úgy működik, akár egy bőrradír: finoman radírozza a bőr régi hámrétegét. A vákuum segítségével beszívja az elhalt hámsejteket egy cserélhető szűrőbe. Amikor kicseréled a szűrőt, látni fogod az összegyűlt elhalt hámréteget benne. 

Silk'N Revit Essential mikrodermabráziós hámlasztás

A vákuumos stimuláció fokozza a vérkeringést

A Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék vákuumos stimulációt alkalmaz. Ezzel a bőr mélyebb rétegeit is megemeli és "masszírozza", ezáltal a bőrön keresztül stimulálja a vérkeringést. Ennek eredménye egy revitalizált bőrfelület. A végső eredményt akkor láthatod, amikor helyreáll a bőrben az egyensúly, a bőrhibák elhalványulnak, az arcbőr színezete sokkal egyenletesebbé válik, a bőr láthatóan sokkal fiatalosabb és simább lesz, mint korábban!

Silk'n Revit Essential vákuum stimuláció

Hogyan használd a Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készüléket?

A Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékhez extra szűrők tartoznak. Tegyél be egy szűrőt a készülékbe és ha először használod a Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készüléket, helyezd rá a "Finom" kezelőfejet és úgy indítsd el. Nyomd meg a On/Off gombot az alacsony vákuum beállításért. Ezt követően válaszd ki azt a területet, amit kezelni szeretnél, majd elindíthatod a folyamatot.

 1. Homlok, arc és áll:  A homlok, az arc és az áll könnyen kezelhetők a Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékkel. Kezdd a kezelést a terület közepén és egyenletes mozgással haladj kifelé, a hajvonalad felé.
 2. Nyak: A nyak kezeléséhez fentről lefelé haladj, egyenletes mozgással.
 3. Szem és az orr környéke: A szem környéke rendkívül érzékeny, ezért itt nagyon óvatosan és lassan mozgasd a készüléket. Kezdd a szemöldök környékén rövid lefelé irányuló mozgásokkal, figyelve arra, hogy a szemhéjat elkerüld. Ezután az orr környékén folytasd a kezelést, ahol szintén lefelé irányuló mozgással kövesd az orrod és az arccsontod vonalát. 

Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló kezelendő területek

Két gyémánt kezelőfej és 30 darab szűrő

A Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék képes kezelni a homlokot, az arcot, a szem és az orr környékét, a nyakat és a kezeket. Két gyémánt kezelőfej tartozik hozzá: "Finom" és "Durva". Minden esetben a "Finom" kezelőcsúccsal indítsd a kezelést. A későbbiek során is ezt a kezelőfejet használd, ha csak enyhe vagy normál hámlasztásra van szükséged. Ha a bőröd intenzívebb mikrodermabráziót igényel, használd a durva fejet. A csomag 30 darab szűrőt is tartalmaz.

Silk'n Skinera tartozékok

Két vákuumbeállítás közül választhatsz

A Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék két vákuumbeállítása: gyenge és erős. A gyenge beállítást akkor használd, ha a bőröd kissé érzékeny és vékony, ezzel szemben az erős beállítást válaszd normál bőr esetén. Amennyiben az első használat után kevésnek érzed a gyenge beállítást, ez esetben is választhatod az erős változatot. Az első alkalommal még azt javasoljuk, hogy a Finom csúcsot használd az alacsony vákuumbeállítással.

Minden bőrtípuson használható

A Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék minden bőrtípusra alkalmas. A kezelés után egy napig ajánlott minimum 30-as faktorszámú naptejjel védekezned a napfény ellen.

Mennyi ideig tart a mikrodermabráziós kezelés?

A Silk’n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülékkel pillanatok alatt elvégheted a kezelést a bőrön. A legjobb eredmény eléréséhez a teljes kezelés időtartama körülbelül 5 perc. Azt javasoljuk, hogy ne használd a Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készüléket kettőnél többször egy héten.

Így használd!

 1. Mosd meg az arcod vízzel és szappannal, majd töröld szárazra.
 2. Ha már használtad a készüléket korábban, vedd le a hámlasztó csúcsot és tisztítsd meg. Ugyanebben az esetben vedd ki a használt szűrőt is, cseréld ki egy újra, a megtisztított csúcsot pedig rakd vissza a helyére.
 3. Nyomd meg az "ON" gombot és válaszd ki a megfelelő vákuumbeállítást. (Gyenge- még egyszer nyomd meg az "ON" gombot. Erős - még kétszer nyomd meg az "ON" gombot.)
 4. Úgy fogd meg a mikrodermabráziós bőrcsiszoló készüléket, akár egy ceruzát, érintsd a csúcsát a bőrre és lassan csúsztasd át a kezelt területen, követve a fenti ábrát a kezelés folyamatáról. 
 5. Nagyjából 5 percig kezeld az arcodat.
 6. A kezelési munkamenet végén kapcsold ki a gépet, az "ON" gomb megnyomásával (ha az erős szívó módban vagy, akkor elég egyszer, ha a gyenge szívó módban vagy, akkor kétszer nyomd meg).
 7. Mosd meg az arcod hideg vízzel, használj hidratáló krémet.
 8. Javasoljuk, hogy legfeljebb hetente kétszer ismételd meg a folyamatot.

 

Így is ismeheted: Silkn Skinera gyémánt mikrodermabráziós készülék

Silk'n Skinera mikrodermabráziós bőrcsiszoló készülék

YREVE1PPE001
Garancia: 
Sajnos megszűnt!
Testrészek:
Homlok, arc, szem és orr környéke, nyak és kéz
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok