Silk'n SkinVivid arcbőrfiatalító meleg- és hidegmasszázs készülék

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n SkinVivid arcfiatalító masszázs készülék szemből

Silk’n SkinVivid - kellemes hideg és meleg masszázzsal a fiatalos és sima arcbőrért

A stressz, az egészségtelen életmód és a környezetszennyezés mind káros hatással van a bőrünkre, ami mindezek miatt fakóvá és dehidratálttá válhat. A stressz hatására az arcizmok feszültebbek, melynek eredményeként az arcbőr megnyúlik, a bőrön ráncok és a vele járó vonalak keletkeznek. A Silk'n SkinVivid készüléket kifejezetten arra tervezték, hogy ellazítsa, méregtelenítse, fiatalítosabbá és simábbá tegye az arcbőröd. A hideg és meleg masszázs technológiával revitalizálja a bőrt, és még a szem alatti duzzanatot is csökkenti. A pórusok összehúzásával lehetővé teszi, hogy az arcra felvitt smink még simább és tökéletesebb legyen. Használatával a bőröd egyre sugárzóbbá válik. Hagyd, hogy bőröd csodás átalakuláson menjen át!

A Silk'n SkinVivid

Amit a Silk'n SkinVivid készülékről tudni érdemes: Okos időzítő ikon

 • Arcmasszázs készülék hideg és meleg masszázs terápiával.
 • Használható normál beállításon vagy szónikus rezgésmódban is.
 • Ergonomikus masszázsfej, mely könnyedén követi az arc minden görbületét.
 • Az intelligens időzítő 2,5 perc használat nélküli időszak elteltével kikapcsolja a készüléket.
 • Akkumulátoros működésmód: A csomagban található USB adapterrel és kábellel újratölthető.
 • További tartozéka egy praktikus tároló tasak és egy tisztító kendő.

A Silk'n SkinVivid készülékeddel a beállításától (hideg vagy meleg üzemmód, illetve szónikus mód) függően többféle hatást érhetsz el:

 • Javul a vérkeringés és megújul az arcbőr.
 • Csökken a szem alatti puffadás és javul a bőrtónus.
 • Halványulnak a ráncok és az apró vonalak.
 • Lelazulnak az arcizmok.
 • Lehetővé válik a bőrápolási termékek jobb felszívódása.
 • Szűkülnek a pórusok és így simábbá válik a bőrfelületet egy tökéletes smink számára.

Fantasztikus masszázs az arcbőrnek

3 program beállítás ikon Japánban az arcmasszázs szerves része a mindennapi szépségápolási rutinnak, mert fiatal és egészséges marad tőle a bőr. Szerencsére nem kell Ázsiába utaznod ahhoz, hogy egyensúlyba hozd az arcbőröd. A hideg és meleg masszázs terápiával és a szónikus rezgésekkel a Silk'n SkinVivid hatékonyan masszírozza az arcbőröd: az arcizmok ellazulnak, javul a vérkeringés, megindul a sejtmegújulás, és a ráncok és a vonalak halványodásával a bőr kisimul. A bőröd minden egyes kezelés után egyre ragyogóbbá és sugárzóbbá válik!


A Silk'n SkinVivid készülék meleg masszázsterápia módban

SONIC - szónikus technológia ikon Az ergonomikus kialakítású masszázsfej pillanatok alatt felmelegszik a kellemesen meleg 42°C-os masszázshőmérsékletre. Miközben masszírozod az arcbőröd a masszírozó készülékkel, a bőröd ellazul. Felszabadul belőle a feszültség, a méreganyagok kiürülnek és javul a vérkeringés. A bőr gyakorlatilag egy energiabombát kap, melynek hatására a bőrszín élettel telibbé válik. A hő emellett nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a szépségápolási termékek, krémek könnyedén felszívódjanak a bőrbe, így azok hatékonyabban tudják kifejteni hatásukat a bőrödben. Ha még többet szeretnél tenni a bőrödért, a meleg masszázsterápiát szónikus rezgéssel kombinálva is használhatod. A vibrációs rezgések fokozzák a hő bőrre gyakorolt jótékony hatását.


Silk'n SkinVivid bőrfiatalító masszázs - meleg, szónikus vibrálás nélkül Silk'n SkinVivid bőrfiatalító masszázs - meleg, szónikus vibrálással

A Silk'n SkinVivid készülék hideg masszázsterápia módban

Vibráció ikon Az idő előrehaladtával a bőr megereszkedik. Ráncok és vonalak jelennek meg rajta, amiktől az arc idősebbnek tűnik. Az arcmasszázs az izomszövetek megerősítésével és a sejtmegújulás serkentésével az öregedési folyamat késleltetésében játszik szerepet. A Silk'n SkinVivid hideg, 6°C-os beállítását kifejezetten a megereszkedett bőr megújítására, a bőrfelület kisimítására fejlesztették ki. Ezt a beállítást nem csupán a ráncok és az apró vonalak csökkentésére, hanem a szem alatti duzzadtság eltüntetésére is használhatod. Mindezek mellett a készülék elősegíti a pórusok csökkentését, így az arcra felvitt smink is sokkal simább és egyenletesebb lesz. A feszült izomszövet lazítására is kitűnően használható, sőt, még a fejfájás enyhítésében is a segítségedre lehet. A hideg masszázs beállítás is kombinálható a szónikus vibrációval, mely még inkább felerősíti a hideg beállítás jótékony hatását


Silk'n SkinVivid bőrfiatalító masszázs - hideg, szónikus vibrálás nélkül Silk'n SkinVivid bőrfiatalító masszázs - hideg, szónikus vibrálással

Hogyan használd a Silk'n SkinVivid masszázsterápiás bőrfiatalító készüléket?

A SkinVivid bármilyen bőrtípuson használható, legyen szó akár száraz, zsíros vagy érzékeny bőrről.

Silk'n SkinVivid bőrfiatalító masszázs készülék kezelési területek

Újratölthető ikon Reggel: A meleg beállítást reggel is használhatod a reggeli arctisztítás után. A használatot követően kend be bőrödet a szokásos arcápoló krémeiddel. Miután ezek a termékek felszívódtak a bőrödbe, használd a hideg beállítást a szem alatti duzzanatok csökkentésére, és a bőr kisimítására a sminked tökéletességéért.

Este: Élvezd a teljes szépségápolási rituálét este, vagy a kemény napi munka után. Miután megtisztítottad az arcod, első lépésként használd a meleg beállítást a pórusok megnyitásához. Ezután vidd fel a szemkrémedet, hidratáló maszkodat vagy krémedet. Miután a hidratáló krémek felszívódtak a bőrödbe, használd a hideg beállítást a pórusok lezárásához, mely végeredményeként a bőröd fiatalabbnak fog látszani, visszakapja természetes megjelenését és színét. Ha a Silk'n SkinVivid készüléket használod, az arcod hatékony arcmasszázs terápiában fog részesülni a gyönyörű és sugárzó bőrért!


Technikai adatok:

 • Adapter teljesítmény: 5,6 W
 • Adapter bemeneti feszültség: 100−240 V~; 50/60 Hz; 0,5 A
 • Akkumulátor: 5 V, 800 mAh
 • Töltési idő: kb. 3 óra
 • Üzemidő: kb. 40 perc
 • Automatikus kikapcsolás: minden program esetén 2,5 perc után

 

Így is ismerheted:
Silkn Skin Vivid akkumulátoros masszázs készülék
Silkn Skin Vivid arcmasszázs készülék
Silkn Skin Vivid arcfiatalító maszsázs készülék
Silkn Skin Vivid ránctalanító masszázs készülék
Silkn Skin Vivid kozmetikai masszázs készülék otthoni használatra

Silk'n SkinVivid arcbőrfiatalító meleg- és hidegmasszázs készülék

SV1PEU001
Garancia: 
Sajnos megszűnt!

Meleg és hideg arcmasszázs készülék, mely a választott üzemmódtól függően revitalizálja az arcbőrt, csökkenti a ráncok láthatóságát, javítja a vérkeringést, nyugtatja az arcizmokat és csökkenti a szem alatti duzzanatot. Használata simábbá teszi a bőrt és elősegíti az arckrémek beszívódását.

A készülék súlya:
109 g
Testrészek:
Az arc és a kéz teljes területén használható
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 
Méretek:
15.2 × 4.8 × 4.3 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok