Silk'n SonicSmile Black szónikus elektromos fogkefe, 5 beállítási lehetőséggel

Üres

Összesen: 0 Ft

Tisztább és fehérebb fogak a Sonic (Szónikus vibrálás) technológiának köszönhetően

Használd a Silk'n SonicSmile elektromos fogkefét, hogy fogaid a tisztábbak és fehérebbek legyenek! Ez az innovatív szónikus fogkefe sokkal tisztábbá változtatja a fogaidat, mint egy hagyományos kézi fogkefe, és hatékonyabb más elektromos fogkeféknél. A SonicSmile intelligens funkciói garantálják az egészséges fogakat és a szájhigiéniát. Az elektromos fogkefe hatékonyan távolítja el a lepedéket, valamint már néhány használat után érezhetően egészségeseb lesz a fogínyed, a fogaid láthatóan fehérebbé válnak. A legmodernebb technológia segítségével tapasztalhatod meg az optimális szájhigiéniát!


 

A Silk'n SonicSmile elektromos fogkefe jellemzői

 • Gyorsan látható eredmény, ha egy nap legalább 4 percet használod.
 • Láthatóan fehérebbé teszi a fogakat.
 • 5 funkció beállítás: fehérítés, tisztítás, polírozás, masszás és tanuló üzemmód.
 • Amennyiben még nem volt elektromos fogkeféd, a tanuló üzemmóddal hozzászoktathatod magad a használatához.
 • 31.000 vibráló fogkefemozdulat percenként.
 • Intelligens időzítő rendszerrel segíti a fogorvosok által javasolt, megfelelő tisztítási időtartamot.
 • Egyetlen töltéssel akár 3 héten át használható.
 • Rendszeres használata megelőzi a fogászati problémák kialakulását. 
 • Tisztább és simább fogakat biztosít az egész nap folyamán.
 • Vízálló (IPX7): alkalmas zuhanyzóban és fürdőkádban való használatra.
 • Töltésjelző.
 • Fogszabályozó, fogtömések, fogpótlások és minden fogászati ​​implantátum esetén is használható.

Silk'n SonicSmile - tesztgyőztes készülék

A német, független összehasonító és tesztelő https://youneeq.de/ oldal tucatnyi, gyártói ígéretektől elvonatkoztató tesztelője letesztelte a Silk' SonicSmile készüléket, és kategóriájában tesztgyőztesnek minősítette (pl. a Philips SoniCare elektromos fogkefénél is jobb eredményt ért el).


"A Silk'n SonicSmile nevű elektromos fogkeféje valódi meglepetés. A Silk'n-t jól ismerjük hatékony IPL készülékeiről, mikrodermabráziós eszközeiről és arctisztító készülékeiről. Tehát akkor most következik a Silk'n szónikus elektromos fogkefe?  Ez a lépés valóban logikus: a Silk'n az otthoni szépségápolási készülékek szakértője, és jól ismert a szónikus technológia területén.  A kérdés az, hogy a SonicSmile fogkefe versenyezhet-e a Philips és Braun (Oral-B) legjobb elektromos készülékeivel? A válasz: igen! Tesztelőink lelkesednek érte: a tisztítási teljesítmény szinte tökéletes, az akkumulátor örökéletűnek tűnik és a design nagyon vonzó (a nők, de a férfiak számára is)."

Megnézem a tesztet

A Silk'n SonicSmile a Phillips SoniCare-rel összeahasolítva

A fenti Youneeq szépségápolási készülék tesztelő oldal mindkét készüléket letesztelte. Az alábbi táblázatban láthatod az eredményeket.

A Silk'n SonicSmile jól összehasonlítható a Philips Sonicare termékkel:

 • A két készülék hasonló, a tisztítási teljesítmény mindkettőnél meggyőző, mind a kettő a maximális 5 csillagot kapta.
 • Az akkumulátor élettartama és az ár tekintetében a Silk'n fogkefe az győztes: A Silk'n SonicSmile akkumulátora 10 órával kevesebb töltést igényel, mint a Philips Sonicare-é.
 • A kefefej azonos minőségű mindkét fogkefe esetében, azonban a Silk'n SonicSmile cserélhető fogkefefejei megfizethetőbbek.

Hagyományos vagy elektromos fogkefe

A legtöbb ember hagyományos fogkefével mossa a fogát. Sokan közülünk megerőltetőnek tartják a 2 perces fogmosást annak ellenére, hogy a fogorvosok ezt az időtartamot javasolják világszerte. Sokan túl kemény sörtés fogkefét használnak, ami károsíthatja a fogzománcot és az ínyt. Ezen túlmenően, egy kézi, manuális fogkefével csak néhány száz mozdulatot lehetsz képes elvégezni percenként, ami jóval kevesebb, mint a Silk'n elektromos fogkefe által elért mozgások száma. Sok fogorvos javasolja az elektromos változatra való áttérést, egyszerűen azért, mert több előnyt kínál. A Silk'n szónikus technológiával rendelkező fogkefék fejének alakja egy kézi fogkeféhez hasonlít. A szónikus fogkefe a formája miatt hasonló élményt nyújt a fogmosás során, mint egy hagyományos fogkefe, mégis sokkal hatékonyabb eredményt érhetsz el vele.


Bizonyított eredmények: egészségesebb fogíny, fehérebb fogak

A Silk'n SonicSmile kiváló szájápolást biztosít, és hatékonyabb, mint a kézi fogkefék, mivel optimálisan tisztítja a fogakat és a fogínyt. Ha a SonicSmile-t naponta legalább 4 percig használod (2 percet reggel és 2 percet este), egészségesebb fogínyed és tisztább, fehérebb fogaid lehetnek, amelyet tesztek is alátámasztanak. A SonicSmile percenként 31.000 vibráló fogkefemozdulatra képes, így jelentősen több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe; ezenfelül csökkenti a fogkőképződést. A fogaid már az első használat után érzékelhetően tisztábbak lesznek, és a tükörben visszamosolygó fényes fehér fogsor lesz a bizonyíték arra, hogy nem kell költséges fogászati kezeléseken részt venned.

 


5 funkció beállítás

A Silk'n SonicSmile 5 különböző beállítással rendelkezik.

 • FEHÉRÍTÉS - a fehérebb fogakért: csökkenti az elszíneződést.
 • TISZTÍTÁS - a lepedék eltávolítására szolgál, és különösen alkalmas az érzékeny fogak és az íny tisztítására.
 • POLÍROZÁS - a fogak fényesítésére szolgál.
 • MASSZÁZS - kíméletes masszázst ad a fogínynek, és javítja az íny egészségi állapotát.
 • TANULÓ ÜZEMMÓD - a tanuló üzemmód beállítás segítségével hozzászokhatsz az elektromos fogmosáshoz: a fogkefe rezgései fokozatosan növekednek az első 12 fogmosás során. 

Bármelyik beállítást választod, a SonicSmile mindig tökéletes fogápolást biztosít a számodra.Intelligens időzítés - 30 mp-enként jelezi, hogy haladj tovább, 2 perc után leáll

A legjobb szájápolási eredmény eléréséhez a Silk'n SonicSmile rendelkezik egy úgynevezett intelligens időzítővel. Az intelligens 30 másodperces időzítő emlékeztet arra, hogy haladj a következő területre. Ez a funkció segít abban, hogy minden egyes terület megfelelő tisztításban részesüljön. A fogorvosok által ajánlott 2 perc elteltével a SonicSmile elektromos fogkefe automatikusan leáll, ezzel jelezve, hogy vége a fogmosásnak.


Töltés nélkül akár 3 hétig használhatod

A legtöbb elektromos fogkefét nem tudod huzamosabb ideig használni egyetlen feltöltéssel, ezért folyamatosan tölteni kell őket. A Silk'n SonicSmile elektromos fogkefét 3 héten át használhatod egyetlen töltéssel, ha naponta kétszer, 2 percig használod. Ezáltal a fogkefe használata még élvezetesebbé és fenntarthatóbbá válik. Sokkal kényelmesebb, hogy utazások alkalmával sem kell konnektor után kutakodnod és nem kell a töltéssel bíbelődnöd.  


Használd zuhany alatt vagy fürdés közben!

Az eszköz IPX7 szabványnak megfelelően gyártották, ezáltal teljesen vízálló. Tökéletesen alkalmas a zuhany alatti vagy fürdés közbeni használatra. A Silk'n SonicSmile elektromos fogkefével még gyorsabban végezhetsz napi tisztálkodási rutinoddal.


Töltöttségi szint kijelzés és indukciós töltőállomás

A Silk'n SonicSmile töltöttség jelzővel rendelkezik, így soha nem kell aggódnod amiatt, hogy a fogkeféd akkor merül le, amikor épp szükséged lenne rá. Amikor eljön a töltés ideje, ezt a fogkefe jelzőfény villogásával tudatja veled. Ezután az indukciós töltővel könnyedén feltöltheted a készüléket akár az USB kábelen keresztül, vagy fali aljzatban, ha az USB kábelt a töltőhöz csatlakoztathatod. 

 

Gazdaságos pótfogkefefej elhasználódás jelzéssel

A SonicSmile fogkefefejei kifehérednek, amikor elhasználódnak, így jelzik, hogy eljött csere ideje. Számos elektromos fogkefét gyártó vállalat viszonylag alacsony áron értékesíti az elektromos fogkeféit, de szándékosan magas áron kínálják a pótfogkefefejeket hozzájuk. Nem értünk egyet ezzel a gyakorlattal, mert úgy véljük, hogy az optimális fogtisztításnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Ellentétben számos más márkával a piacon, a Silk'n SonicSmile pótfogkefefejek nagyon kedvező árúak, így nem kell túl sok pénzt költeni ezekre a kellékekre.

A csomag tartalma:

 • Indukciós töltő USB csatlakozóval
 • 2 db fogkefefej elhasználódást jelzéssel (a cserélhető fogkefefejek kedvező áron megvásárolhatóak)

 

Így is ismerheted: Silkn SonicSmile elektromos fogkefe

Silk'n SonicSmile Black szónikus elektromos fogkefe, 5 beállítási lehetőséggel

SS1PEUZ001
Ár:49 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nem rendelhető

A  Silk'n SonicSmile elektromos fogkefe szónikus techológiával tisztítja és változatja fehérebbé a fogaidat. 5 funkció beállítás (fehérítés, tisztítás, polírozás, masszás és tanuló üzemmód) közül választhatsz, valamint 3 akár hétig használhatod egyetlen töltéssel, így utazásokhoz is ideális választás.

Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok