Silk'n Tightra hüvely regeneráló, hüvely feszesítő

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Tightra készülék és gél

A tág hüvely szexuális elégedetlenséget és alacsony önbecsülést okozhat

Szülés után és a kor előrehaladtával a hüvely izomtónusa elveszíti rugalmasságát és érzékenyebbé válik. Ez egy természetes jelenség, melynek azonban számos negatív hatása lehet: csökkent szexuális elégedettség, szexuális zavarok, illetve alacsony önbecsülés. A tág hüvely és annak kellemetlen velejárói még a legmagabiztosabb nőket is megzavarhatja.

A hüvelyizom is edzhető!

A hüvely laza izmai  nem maradnak úgy örökre, szűkíthetők, regenerálhatók. A megereszkedett és emiatt lazább izmok képesek visszahúzódni, megerősödni. Ugyanúgy, ahogy a testen lévő összes izmot, a hüvelyizmot is edzeni kell. Ha teszel érte, akkor a tág hüvely újból feszessé válhat! 

Hüvely regenerálása műtét nélkül, otthon

Silk'n ikon - fájdalommentes A Silk'n Tightra a klinikailag tesztelt és bizonyított erősítő és feszesítő rádiófrekvencia energiát alkalmazza, hogy újra életre keltse a női nemi szervet. A Silk'n Tightra használatával visszanyerheted magabiztosságod, a mozgás szabadságát, és szexuális elégedettséged.


Silk'n Tightra hüvely regeneráló, hüvely feszesítő - Hogy használd?

Mi is pontosan a Tightra?

  • Az első kifejlesztett intim egészségügyi eszköz, amelyet az otthonodban használhatsz.
  • Segít az önbizalom növelésében és erősíti a szexuális elégedettséget.
  • Bi-Polar rádiofrekvenciális energiát alkalmaz, mely a kollagénszövetek megerősítéséért, feszesítéséért felelős.
  • Valós visszajelzések szerint növeli a szexuális funkcionalistást és elégedettséget.
  • A Silk'n Tightra használata után az intim zónák pozitív értelemben véve érzékenyebbé válnak.
  • Segít megelőzni az enyhe vizelettartási problémákat.
  • Jól látható és érezhető eredmények mindössze 4 hét alatt.
  • Biztonságos és fájdalommentes otthoni kezelés, feszengés nélkül.
  • Nem invazív kezelés, így nincs rehabilitációs idő.

Silk'n Tightra modell 4

A hüvellyel kapcsolatos problémák természetesek, de számos kellemetlenséget okoznak

Szülés után vagy hormonális változások (pl. menopauza) következtében a nők hüvelye megváltozik. A nyálkahártya szárazabbá válik, a hüvelyfal meggyengül, a szexuális örömérzet csökken, vizelettartási problémák jelentkeznek, és ez bizonytalanságot okozhat. A forradalmian új Silk'n Tightra sebészeti beavatkozás nélkül feszesíti, regenerálja a hüvelyt  a klinikailag tesztelt és bizonyított Bi-Poláris rádiófrekvenciás energia alkalmazásával, mely vezető szerepet tölt be ezen területek helyreállításában.

Műtéti beavatkozás nélkül segít a hüvely regenerálásában

Silk'n ikon - nem sebészeti beavatkozás A nők számára aggasztóvá válhat, ha a szülés után vagy a kor előrehaladtával a hüvelyük elveszíti érzékenységét, illetve feszességét. Számukra gondot okozhat a szűk ruhák viselése, a kerékpározás, a sportolás, vagy a szexuális együttlétek, amelyek nehézkessé, fájdalmassá válnak. Erre az egyedülálló Silk'n Tightra használata az ideális megoldás, melyet otthonodban használhatsz kényelmesen, műtéti beavatkozások és kellemetlen vizsgálódások nélkül.


Eredmények a Tightra használatát követően

Silk'n ikon - Bipoláris rádiófrekvencia Tudományos áttörés a női intim egészségmegőrzésben! A Silk'n tudósai egy olyan otthoni készüléket fejlesztettek ki, amely a Bi-Polar RF energiát alkalmazza a vagina szűkítésére. A Bi-Poláris rádiófrekvencia világszerte ismert a kollagént tartalmazó szövetekre gyakorolt hatásával, melyet klinikailag is bizonyítottak. A Silk'n Tightrában alkalmazott Bi-Poláris RF energia erősíti és regenerálja a hüvely falát és a medencefenék izmait, valamint a szeméremajkakat is feszesebbé varázsolja. Azok a hölgyek, akik a Silk'n Tightra készüléket kúraszerűen használták, a szexuális együttléteknél az örömérzet általános növekedését észlelték, valamint elégedettebbé váltak.

Gyakran boldogabbak és magabiztosabbak lettek az intim területük külső megjelenése miatt.Klinikailag tesztelt és igazolt Bipoláris RF technológia:

Silk'n ikon - biztonságos anyagösszetétel Már az orvosok is gyakran alkalmazzák a női intim területek kezelésére a Bi-Polar RF technológiát, műtéti beavatkozások helyett. Az orvosok által végzett kétpólusú RF-kezelések megújítják a hüvelyi szöveteket, növelik a véráramlást, új elasztin- és kollagénszálakat hoznak létre, feszesítik a medenceizmokat és a szeméremajkakat is. A Silk'n-nek sikerült ezt a technológiát otthoni használatra kifejlesztenie a Tightra készülékben. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell drága klinikai kezeléseken részt venned ugyanezért az eredményért. Ehelyett saját otthonodban, kényelmesen és zavartalanul használhatod a készüléket, feszengés nélkül. A Silk'n Tightra biztonságos és teljesen fájdalommentes.


Silk'n Tightra készülék alsó, felső nézet

A Silk'n két másik eszközön is használ Bi-Polar RF energiát: a Silk FaceTite-ban az arcfiatalításra, és a Silk Silhouette-ben a cellulit csökkentésére. Mindkét eszköz rendkívül népszerűvé vált rövid idő alatt, és egy rangos díjat is nyert Franciaországban (Victoire de la Beauté). Azóta több ezer lelkes nő a világ minden tájáról használja ezeket a készülékeket.

Silk'n Tightra modell 5

Biztonságos használat otthonod kényelmében

Silk'n ikon - 20 perc automatikus leállás védelem A Silk'n Tightra otthoni használatra lett kifejlesztve, és számos biztonsági mechanizmust tartalmaz. Használat közben a készülékben 16 beépített hőérzékelő méri a bőr hőmérsékletét, így a bőrhőmérséklet soha nem haladhatja meg a 42-43°C-ot. Ez a mechanizmus biztosítja, hogy a bőröd soha ne hevüljön túl. Továbbá a Silk'n Tightra egy érintőérzékelővel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a készülék csak a bőrrel való érintkezés esetén működjön. A külső hüvelyi szövet túlmelegedésének megóvása érdekében mozgásérzékelőt alkalmaz, amely megakadályozza a fűtést, ha a Tightra csúcsa nem mozog a bőrön. Végül, de nem utolsó sorban az Auto Shut-Off (automatikus kikapcsolás) funkció felelős azért, hogy a készülék 20 percig tartó használatot  követően leálljon.


Gyors és látványos eredmény

Silk'n ikon - 20 perc kezelési idő alkalmakként A Silk'n Tightra használata egyszerű, és nagyon kevés időt vesz igénybe. Csak 8x 20 perces kúra (4 hét) szükséges az érzékelhető eredmények eléréséhez. A kezeléseket belül és kívül is el lehet végezni. A Silk'n Tightra használata előtt mindig figyelmesen olvasd el a használati utasítást!


Hogyan működik?

A Silk'n Tightrát úgy tervezték, hogy használat közben ne okozzon kényelmetlenséget. Az ergonomikus formatervezésű készülék 16 arany- és krómelektródot tartalmaz. Mind a 16 elektródot belső, míg a 3 króm elektródát külső használatra alakították ki. Használat közben meleg érzést fogsz tapasztani. Mindig használd a csomagban található Silk'n Intim Gélt. Ez a gél biztosítja a Bi-Polar RF energia alkalmazásához szükséges vezetőképességet.

Silk'n Tightra modell 3

Utántölthető és könnyen tárolható és tisztítható

A Silk'n Tightra készüléket a készülékhez mellékelt USB-kábellel és adapterrel kétféleképpen töltheted fel: a számítógép vagy a fali csatlakozó segítségével. Miután az eszköz teljesen feltöltődött, a Silk'n Tightra készüléket a bekapcsolást követően 20 percig használhatod. A Silk'n Tightra egy szép tokban kapható, amelyben könnyen tárolhatod a készüléket és a tartozékokat.

 

Silk'n ikon - könnyen tisztítható Silk'n ikon - újratölthető


Silk'n intim gél és törlőkendő

A Silk'n Tightra csomag egy tubus Silk'n Intim Gélt is tartalmaz. A Silk'n Intim szappan és a Silk'n Intim törlőkendő külön megvásárolható. 

Silk'n Tightra tok, készülék, gél

Így is ismerheted:
Silkn Tightra hüvelyerősítő
Silkn Tightra készülék tág hüvely ellen
Silkn Tightra hüvelyszűkítő 
Silkn Tightra gátizom regeneráló
Silk'n Tightra hüvely regeneáló

Silk'n Tightra hüvely regeneráló, hüvely feszesítő

TI1PE3001
Ár:170 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nem rendelhető
Testrészek:
Szeméremajkak, hüvely.
Működésmód: 
Méretek:
275 × 80 × 25 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok