Silk'n ToothWave elektromos fogkefe, otthoni fogászati eszköz DentalRF technológiával

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Toothwave kpl

Az első intelligens fogápolási rendszer a piacon, mely a DentalRFTM technológiát alkalmazza a fogaidon lévő olyan erős lerakódások gyengítésére és eltávolítására is, mint pl. a foltok vagy a fogkő. A fogorvosok által ajánlott fogmosási technika elsajátításának megkönnyítéséhez beépített intelligens időzítő rendszerrel rendelkezik. A DentalRFTM technológia végzi a tisztítás nagy részét, ezért a fogkefe speciális kefefejét úgy alakították ki, hogy illeszkedjen a technológiához, lágy sörtéivel nem tudsz kárt okozni a fogaidban. Ez a forradalmian új elektromos fogkefe sokkal többet tud, mint bármely másik termék a piacon, elhozza otthonodba a fogorvosi rendelőkben végzett higiéniai beavatkozásokat!

Silk'n Toothwave életkép 1

Több mint egy eletkromos fogkefe: végezd el otthon a fogászati higiéniai beavatkozást!

 • A forradalmian új DentalRFTM technológiával működik, elsőként a piacon.
 • Folyamatos gyengíti a fogon lévő lerakódásokat, és a fog körül védőréteget alakít ki.
 • Klinikailag bizonyított és szabadalmazott technológia.
 • Eltávolítja a lepedéket, elszíneződéseket, foltokat és még a fogkövet is.
 • Akár 8 árnyalattal fehérebb fogaid lehetnek, mindössze 6 hét alatt. 
 • Akár 70%-kal több fogkövet távolít el egy hagyományos elektromos fogkeféhez képest.
 • Akár 79%-kal hatékonyabban távolítja el a makacs foltokat (6 hét alatt).
 • Akár 72%-kal csökkenti az ínygyulladást (6 hét alatt).
 • Intelligens időzítő rendszerrel segíti a fogorvosok által javasolt, megfelelő tisztítási időtartamot.
 • A speciálisan a DentalRFTM technológiához kialakított kefefejek lágy sörtéi védik a fogaidat.
 • Rendszeres használata megelőzi a fogászati problémák kialakulását. 
 • Tisztább és simább fogakat biztosít az egész nap folyamán.
 • Egy feltöltéssel akár 2 héten át használható.
 • 4 féle beállítás: 3 sebesség, rezgés nélküli funkció.
 • Magas fokozaton 48.000 rezgést végez percenként.
 • Fogszabályozó, fogtömések, fogpótlások és minden fogászati ​​implantátum esetén is használható.
 • Vízálló (IP67): ennek köszönhetően zuhanyzóban és fürdőkádban is használhatod.

Toothwave - Az első fogkefe a FOGKŐ és a FOGAK ELSZÍNEZŐDÉSE elleni küzdelemhez fejlesztve

A DentalRF™ technológia elhozza otthonodba a fogászati kezelések hatékonyságát!

Silk'n ikon - DentalRF technológia A Silk'n ToothWave nem csak egy hagyományos elektromos fogkefe. Valójában a Silk'n ToothWave elektromos fogkefével elért eredmények jelentősen különböznek a többi fogkefétől, amivel korábban találkozhattál. A Silk'n ToothWave titka az új, biztonságos, klinikailag tesztelt és szabadalmaztatott DentalRF™ technológia: Ez a vadiúj technológia olyan eredményeket biztosít, amelyek hasonlóak a fogászati higiéniai beavatkozásokhoz. Érj el ezideáig lehetetlennek tűnő eredményeket otthonodban, fogászati időpontegyeztetés, utazás, várakozás és kellemetlen vizsgálatok nélkül! 

A Silk'n ToothWave elektromos fogkefét a fogak egészségének javítására, valamint esztétikus megjelenésére fejlesztették ki. Mindezt különböző fogtípusokon és fogkrémekkel végzett vizsgálatok eredménye bizonyítja.

Dr. J. Kempler, elismert fogorvos ajánlása: "A ToothWave 3 hónapos napi használatát követően drámai változásokat állapítottam meg egyrészt a fogfehérítés területén: a fogszín 2-3 árnyalattal való javulása volt érzékelhető; másrészt a meglévő fogkő eltávolítása és a fogkő újraképződésének megelőzése területén. Rendkívül lenyűgöző."


Működésének alapja a fog lerakódásainak folyamatos gyengítése és a fog körüli védőréteg kialakítása

A Silk'n ToothWave napi használat mellett hosszú távon jelentősen javítja a szájhigiéniát. Nemcsak eltávolítja a lepedéket, hanem más (elektromos) fogkefékkel ellentétben eltávolítja a fogakról az elszíneződéseket, foltokat és a fogkövet is! Mindez a forradalmian új DentalRF™ technológia miatt lehetséges. A DentalRF™ technológia töltött molekulákat továbbít a fogak teljes felületére rádiófrekvenciás hullámok segítségével, egészen az ínyszélekig. Ezek a molekulák destabilizálják az erős kötéseket, ezáltal gyengítve azon szennyeződéseket, amelyek a fog felületéhez ragadnak, mindaddig, amíg leválasztják, és el nem tüntetik ezeket. A szennyező molekulák új, ártalmatlan víz- és fogkrémmolekulákkal helyettesíthetők, és erős védőréteget hoznak létre. Ez megvédi a fogakat az új szennyeződésektől, és megakadályozza, hogy újra lerakódjanak a fog felületére. Érezhető, hogy a fogak még táplálkozás után is hosszabb ideig tiszták és simák maradnak.

Silk'n Toothwave életkép 3

Innovatív fogkefefejek

A Silk'n ToothWave hatékonyságát a speciális fogkefefej teszi teljessé. A speciális fejet a DentalRF™ technológiának megfelelően tervezték és hozták létre. A kefefej két elektródát és egy szilikoncsíkot tartalmaz. Míg a rádiófrekvenciás hullámok a két elektróda között mozognak, a szilikoncsík egyfajta vezetőként a hullámokat a fog felületére irányítja. A munka javát a DentalRF™ technológia végzi: eltávolítja a fogak felületéről a legkeményebb szennyeződéseket is, ebben a folyamatban a fogkefe sörtéi nem játszanak különösebb szerepet. Ezért a ToothWave kefefejek lágy sörtékkel vannak ellátva, melyekkel nem tudsz kárt okozni a fogaidban. Ezek a sörték védik a fogzománcot és megakadályozzák, hogy fogérzékenység alakuljon ki. A kényelmed érdekében a csomagolásban két kefefej található: egy kicsi és egy nagyméretű fej. Új cserefejek külön vásárolhatók. A ToothWave-et bármilyen fogkrémmel használhatod. Naponta legalább kétszer, 2 percig mosd a fogaidat.

Silk'n Toothwave fogkefefejek

Szemmel látható eredmények már 1 hónap alatt, szembetűnő fehérség 2 hónap alatt!

A Silk'n ToothWave elektromos fogkefével páratlan eredményeket érhetsz el, ami hasonló az egyszerű fogászati ​​szájhigiéniai beavatkozásokhoz. Egy hónap elteltével az elszíneződések, a foltok és a fogkő általános csökkenése tapasztalható. Két hónap után az eredmények még szembetűnőbbek lesznek; egyértelműen látni fogod, hogy a fogaid sokkal tisztábbak, és világosabbak. Fogadunk, hogy még a fogorvosod is elégedett lesz ezzel az eredménnyel!

Silk'n Toothwave életkép 2

Töltés nélkül akár 2 hétig használhatod

Amennyiben teljesen feltöltöd a fogkefét és rendszeresen, a leírtaknak megfelelően használod (naponta 2-szer, 2 percig), akár 2 hétig is használhatod a következő töltés előtt. 

Silk'n ikon töltőállomás Silk'n ikon - akár 14 nap működési idő

 


Magas sebességen 48.000 rezgő mozgást végez percenként - válassz 4 féle beállítás közül!

Silk'n ikon: 3 erősségi beállítás A Silk'n ToothWave elektromos fogkefe használata során 3 rezgési sebesség közül választhatsz (magas, közepes vagy alacsony rezgés), vagy dönthetsz úgy is, hogy rezgés nélkül használod. A DentalRF™ technológia mind a 4 üzemmódban aktív. A legmagasabb rezgési sebesség mellett a ToothWave percenként 48.000 rezgő mozgást végez, ezzel segítve a szennyeződések fellazulását és óvatos eltávolítását.


Intelligens időzítés - 30 mp-enként jelezi, hogy haladj tovább, 2 perc után leáll

A Silk'n ToothWave intelligens 30 másodperces időzítővel van ellátva, ezáltal emlékeztet arra, hogy haladj a következő területre. 2 perc folyamatos használat után a készülék automatikusan kikapcsol, ekkor elértél a kezelés végére.

Silk'n ikon: automatikus leállás 2 perc után Silk'n ikon: 30 perces időzítő

Silk'n ikon: por- és vízálló Használd zuhany alatt vagy fürdés közben!

Az eszköz IP67 vízálló minősítéssel rendelkezik, ezáltal alkalmas a zuhany alatti vagy fürdés közbeni használatra.


Biztonságosan használhatod fogszabályozó és fogimplantátum esetén is

A DentalRF™ technológia biztonságos a fém fogszabályozó, fogtömések, fogpótlások és minden fogászati ​​implantátum esetén is.

A csomag tartalma:

 • Töltő kábel és USB-s fali csatlakozó
 • Kétféle kefefej: 1 db kicsi és 1 db nagy

 

Így is ismerheted: Silkn ToothWave elektromos fogkefe, Silkn ToothWave rádiófrekvenciás fogkefe

Silk'n ToothWave elektromos fogkefe, otthoni fogászati eszköz DentalRF technológiával

TW1PE3001
Listaár:144 500 Ft
Ár:99 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
A készülék súlya:
370 g
Működésmód: 
Méretek:
165 × 85 × 225 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok