SILK'N VacuPedi vákumos sarokreszelő

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n VacuPedi vákumos sarokreszelő

Ápolt, puha lábak másodpercek alatt a Silk’n VacuPedi-vel

Habkővel, reszelővel és egyéb hasonló eszközökkel rendkívül nehezen lehet eltávolítani a bőrkeményedést, ráadásul sérülést is okozhat a bőrfelületen. A Silk'n VacuPedi vákumos sarokreszelő készülékkel hihetetlenül könnyedén és biztonságosan szabadulhatsz meg a bőrkeményedéstől. Ez egy olyan intelligens elektromos bőrkeményedés-eltávolító eszköz, amely 3 különböző felületű forgó csiszolókorongokkal és beépített vákuumrendszerrel van ellátva.  A kemény, durva bőr néhány másodperc alatt puhává és gyönyörű simává válik. Ezen kívül  nagy előnye, hogy ez az innovatív eszköz tisztán tartja padlófelületet,  hiszem magába szippantja a lecsiszolt bőrfelületet és higiénikus kezelést nyújt. Továbbá, nincs szükség külön elemre, a készülék újratölthető.

Silk'n VacuPedi életkép

Silk’n VacuPedi vákumos sarokreszelő jellemzői:

 • Elektromos bőrkeményedés eltávolító beépített vákuum rendszerrel.
 • A vákuum azonnal magába szívja a lecsiszolt elhalt hámsejteket, megakadályozva hogy a padlóra essenek.
 • Puha, sima bőrfelület kialakítása pillanatok alatt.
 • Fájdalommentes, biztonságos és könnyű használat.
 • 2 sebesség fokozat Akár 1550 fordulat percenkét
 • Újratölthető, akár 110 percig üzemképes egyetlen töltéssel
 • 3 cserélhető csiszoló korong (finom, közepes, durva) és 3 szűrő betét a csomagban
 • Tartozék: USB kábel és USB fali adapter
 • Az új csiszoló korongok és szűrőbetétek külön megvásárolhatók

Új elektromos bőrkeményedés eltávolító beépített vákuum rendszerrel

A Silk’n VacuPedi másképp működik, mint a többi elektromos bőrkeményedés-eltávolító.

 • Először, a Silk'n VacuPedi egy intelligens beépített vákuumrendszerrel működik, amely biztosítja a tiszta, és higiénés kezeléseket. A VacuPedi hatékonyan és biztonságosan eltávolítja az elhalt hámszöveteket és a durva bőrkeményedést egy gyorsan forgó csiszolókorong segítségével, így azonnal élvezheted előnyeit. A készülék fejében található vákuumrendszer cserélhető szűrőbetéttel rendelkezik, amely hatékonyan magába szívja az elhalt bőrsejteket a készülék porkamrájába, tisztán tartva a padlót. Másodpercek alatt készen állsz, és a padló nem lesz piszkos.
 • Másodszor, a VacuPedi forgó csiszolókorongokkal működik, hengerek helyett, amelyek hatékonyan távolítják el a megviselt és kemény bőrt, akár egy gyógyfürdőben vagy a szalonban.
 • Végül, a VacuPedi nem egyszer használatos elemmel működik, hanem újratölthető akkumulátorral. Ez teszi nagy teljesítményű készülékké, amelyet újra és újra használhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a teljesítmény  csökkenése miatt.

Akár 1 550 fordulat percenként Silk'n VacuPedi vákum

A készüléknek 2 sebességbeállítási lehetőség van, 1 350 fordulat / perc alacsony, és 1550 fordulat magas fordulatszám, amely biztosítja a lábadon lévő megkeményedett kikérgesedett bőrfelület puhává és simává varázsolását. Csak néhány másodpercig tartsd a készüléket a kezelendő bőr felületen. Ergonómiai kialakítása miatt a készülék könnyen használható és fájdalommentes.

Nem szükséges hozzá elem!

Silk'n ikon: akkumulátoros A Silk’n VacuPedi esetében nincs szükség elemre, mert az eszköz újratölthető. Egy teljes töltéssel akár 110 percig is használhatod. Töltsd fel a VacuPedi készüléket számítógépen vagy konnektoron keresztül a mellékelt USB kábel és USB fali adapter használatával. Így mindig rendelkezésedre fog állni, és könnyedén gondoskodik lábaid bársonyosságáról, anélkül, hogy új elemeket kellene vásárolnod.

Hogyan használd?

Mielőtt elkezdenéd a kezelést, győződjön meg róla, hogy a lábad tiszta és száraz. Ezután egyszerűen tegyél egy szűrőt a Silk'n VacuPedi készülékbe, és rögzítsd a kívánt csiszolókorongot (finom, közepes vagy durva) az orsóra. Kapcsold be a készüléket, és tartsad a kezelendő felülethez. Finoman mozgassad a készüléket néhány másodpercig a megvastagodott bőrfelületen. A kezelés befejezése után öblítsed le a lábadat vízzel vagy nedves törülközővel töröld át. Kezelés után az általad kedvelt hidraltáló krémmel is bekenheted a kezelt felületet, hogy még bársonyosabb legyen a bőröd.

3 különböző csiszolófelület 3 szűrőbetéttel

A Silk’n VacuPedi 3 csiszolókoronggal és 3 szűrővel rendelkezik. A csiszolókorongok a bőrt puhává és simavá varázsolják. Csak csatlakoztasd a kívánt csiszolófelületet az eszközhöz, és élvezd a hatékonyságát. Választhatsz a Finom, Közepes és Durva korongok közül. A szűrő összegyűjti az elhalt bőrsejteket.

Silk'n VacuPedi 3 féle csiszolókorong

Tisztítása nagyon egyszerű: 

 • Távolítsd el a mellékelt csiszolókorongot, a rögzítőgyűrűt és a szűrőt a készülékből.
 • Tisztítsd meg az eszköz főtestét egy nedves ruhával, és száraz ruhával is töröld át.
 • A tisztítókefével (mellékelve) tisztítsd meg a porkamrát és az őrlőtárcsákat.
 • Tisztíthatd meg a szűrőt, a rögzítőgyűrűt és a fedelet folyó víz alatt. Töröljd meg a rögzítőgyűrűt, és fedelet száraz ronggyal,  és váj amíg a szűrő alaposan megszárad.
 • Ha minden alkatrész száraz, csak szereld össze és legközlebb máris újra használhatod.

A szűrő és a csiszolókorongot cseréje csak akkor szükséges, ha sérült vagy nagyon elhasználódott.

Az új szűrők és csiszoló-korongok külön megvásárolhatók.

SILK'N VacuPedi vákumos sarokreszelő

VP1PE1001
Listaár:21 890 Ft
Ár:17 490 Ft
Szállítási díjak Próbáld ki otthon!
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
A készülék súlya:
266 g
Testrészek:
Talp
Unisex:
igen
Működésmód: 
Méretek:
64 × 89.5 × 180 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok