Vásárlási tanácsok | Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

Vásárlási tanácsok

Hogyan válasszak tartós szőrtelenítő készüléket? Melyik szőrtelenítő készülékekkel foglalkozó márkát, melyik modellt vegyem meg? Milyen szempontokat vegyek figyelembe? Villanófényes IPL szőrtelenítőt vagy lézeres szőrtelenítőt válasszak? Melyik szőrtelenítő felel meg leginkább az én igényeimnek, egyedi jellemzőimnek?

Benned is felmerültek ezek a kérdések? Cikksorozatunkban tartós szőrtelenítő vásárlási tippeket és tanácsokat igyekszünk adni a legmegfelelőbb szőrtelenítő kiválasztásához.

Tartós szőrtelenítő gép vásárlása előtt érdemes körülnézni a piacon, hogy milyen technológiák és milyen lehetőségek közül lehet választani annak érdekében, hogy a saját igényeidnek legmefelelőbb készülékhez juthass hozzá és a lehető legjobb eredményeket érd el. Van 6 súlyos hiba, amit körültekintés nélkül szinte mindenki elkövet, azonban ezek könnyen elkerülhetők. Összeszedtük Neked egy csokorba ezt a 6 hibát, hogy hosszadalmas kutakodás helyett, egyetlen weboldal és párperces olvasás segítségével gyorsan a birtokodba jussanak a szükséges információk és meg tudd hozni a számodra ideális döntést. 

FDA pecsét Az egyik legfontosabb jele, hogy egy készülék biztonságos, hogy a különféle egészségügyi szervezetek jóváhagyták, melyek közül az egyik legnevesebb a Food and Drug Administration (FDA) – (Amerikai) Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatal.

A termékek marketing anyagában, címkéjén az FDA által jóváhagyott pecséttel jelzik, ha az adott termék – legyen az akár IPL készülék vagy bármilyen más orvosi, egészségügyi vagy esztétikai jellegű készülék - megkapta a hivatal jóváhagyását.

A megfelelő technikákat alkalmazva könnyű tartósan simává és szőrmentessé változtatni a bőrt, de mit lehet tenni akkor, ha a bőrön valamilyen sérülés keletkezik? Biztonságos továbbra is ugyanazt a tartós szőrtelenítő módszert alkalmazni, vagy érdemes-e inkább váltani, esetleg teljesen tartózkodni kell a tartós szőrtelenítéstől?

Ezek fontos kérdések, amiket érdemes tisztázni, mielőtt bármilyen lépést tennél, hogy a szőrödet tartósan eltávolítsd. Így biztos lehetsz abban, hogy nem fogod növelni a sérülés mértékét, illetve nem fogsz a bőrödön további sérüléseket okozni. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a bőr leggyakoribb sérüléseit, és ismertetjük a gyógyulási folyamathoz szükséges lépéseket. Ezeken felül megvizsgáljuk a tartós szőrtelenítés leggyakoribb módszereit, és kifejtük, melyiket érdemes elkerülni a bőr sérülésének elkerülése érdekében.

A legtöbb férfi számára a szőrtelenítés a borotválással kezdődik és azzal is ér véget, és ez számukra teljesen megfelelő. Egy új kutatás, melyben közel 300 nőt kérdeztek, nagyon érdekes statisztikát mutat arról, hogy a nők hol és mennyi szőrt szeretnek látni a férfiakon.

A tanulmány szerint a nők 60%-a a „közepes” mennyiségű mellszőrzetet szereti, 34%-a pedig kifejezetten a szőrtelen mellkasra bukik. A válaszadók csupán 6%-a nyilatkozott úgy, hogy az erős mellszőrzetű férfiakhoz vonzódik. Tehát a nők 94%-a nincs oda az erős testszőrzetért, ezért nyilván sok olyan férfi létezik, akik több időt szeretne fordítani a nyak alatti területek szőrtelenítésére is.