Tartós szőrtelenítés férfiak számára - Így lesz tartósan szőrtelen a hát és a mellkas! | Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

Tartós szőrtelenítés férfiak számára - Így lesz tartósan szőrtelen a hát és a mellkas!

A legtöbb férfi számára a szőrtelenítés a borotválással kezdődik és azzal is ér véget, és ez számukra teljesen megfelelő. Egy új kutatás, melyben közel 300 nőt kérdeztek, nagyon érdekes statisztikát mutat arról, hogy a nők hol és mennyi szőrt szeretnek látni a férfiakon.

A tanulmány szerint a nők 60%-a a „közepes” mennyiségű mellszőrzetet szereti, 34%-a pedig kifejezetten a szőrtelen mellkasra bukik. A válaszadók csupán 6%-a nyilatkozott úgy, hogy az erős mellszőrzetű férfiakhoz vonzódik. Tehát a nők 94%-a nincs oda az erős testszőrzetért, ezért nyilván sok olyan férfi létezik, akik több időt szeretne fordítani a nyak alatti területek szőrtelenítésére is.

Milyen legyen a szőr a mellkason és a háton?

Az, hogy milyen mértékben szőrteleníted a hátad és a mellkasod, teljes mértékben rajtad múlik, azonban segítség lehet a számodra, ha tisztázzuk a célokat és azok megvalósítási lehetőségeit, hiszen mindez egy jó támpontot adhat neked az induláshoz. Kezdjük a mellkassal!

Vannak olyan férfiak, akik egyszerűen teljesen szőrtelen mellkasra vágynak. Ennek a célnak a megvalósítása meglehetősen egyszerű: kezeld az egész mellkast! Azoknak a férfiaknak, akik szeretnének egy kevés szőrt megtartani a mellkasukon a saját stílusuknak vagy a partnerük igényeinek megfelelően, már más típusú megvalósításokra van szükségük.

Általában három jellemző van, melyet figyelembe kell venned, mielőtt eldöntenéd, hogyan szeretnéd szőrteleníteni a mellkasod. Az első a szőr eloszlása a mellkason és a hason, a második a szőrnövekedés szimmetriája, a harmadik a szőr hossza. Annak érdekében, hogy legyen egy támpontod, amikor nem szeretnél teljes mellkas-szőrtelenítést, egy olyan mellkasszőrzet elérése lesz a cél, amit közepes sűrűségű, mindkét oldalon szimmetrikusnak tűnik, és viszonylag rövid.

A 3 kritérium alapján a legtöbb ember az alábbi példákhoz hasonló szituációkkal fog találkozni:

  • Ha a mellkas szőrzete mérsékelt sűrűségű, és elég szimmetrikusnak tűnik, akkor elég, ha időnként egy elektromos borotvával trimmeled (használd az állítható trimmelő beállításokat) annak érdekében, hogy úgy nézz ki, ahogy szeretnél.
  • Ha a mellkasszőr viszonylag rövid és szintén mérsékelt sűrűségű, de a két oldalon nem egyformán nő, akkor valószínű, hogy el akarod kezdeni a tartós szőrtelenítő kezeléseket a túl sok szőrrel rendelkező oldalon a legjobb eredmények érdekében, melyek tartósak lesznek.
  • Ha a mellkasszőr megfelelő hosszúságú és viszonylag szimmetrikus, viszont sokkal sűrűbb, mint szeretnéd, akkor érdemes fontolóra venni egy teljesebb körű szőrtelenítési kezelést, mely hosszútávú eredményt biztosít.

Mindenkinek kissé más elvárásai vannak a saját megjelenésükre vonatkozóan, de ezeket a példákat útmutatóként felhasználhatod, és a saját igényeidnek megfelelően formálhatod.

A háton lévő szőr esetén a célok általában ugyanazok mindenkinél; általában azt szeretnék, hogy mind eltűnjön és hogy ne is nőjön vissza. Ennek a célnak az érdekében a legjobb megoldás a tartós szőrtelenítő kezelés lehet.

A hagyományos módszerek problémásak a hát- és a mellkasszőr eltávolítása esetén

Miután kitaláltad, milyen módszerrel szeretnéd eltávolítani a szőrt a hátadról és a mellkasodról, akkor itt az ideje megfontolni a lehetőségeket. Valószínű, hogy a jól ismert borotválkozás választása csábító megoldásnak tűnhet ezeken a területeken is, de a legtöbb embert zavarja a gyorsan visszanövő szőr. A borotválkozás eredményének fenntartásához ugyanis gyakran kell a borotvához nyúlni, ráadásul a visszanövő borosta kellemetlen érzéssel járhat és gyakran viszket tőle a bőr.

A gyantázás és az epilálás a borotválkozáshoz viszonyítva hosszabb távú eredményeket biztosít, viszont mivel ezzel a két módszerrel a szőrszálakat kiszakítják a bőrből, kellemetlen, és fájdalmas mellékhatásokkal járhat. Ha láttad Steve Carell híres jelenetét a „40 éves szűz” című filmből, akkor tudod, miről beszélünk. Érdekes tény erről a jelenetről, hogy a nagyon szőrös Carell gyantázása valóban megtörtént, valós reakciókat láthattunk a filmben!

A borotválkozáshoz képest ezek a módszerek hosszabbtávú eredményeket biztosítanak, de amellett, hogy fájdalommal járnak, a hatásosságuk érdekében hagyni kell, hogy a szőr megnőjön. Ez azt jelenti, hogy a szőrnövekedés látható lesz a következő kezelés előtt.

A szőrtelenítési módszerek listáján tovább haladva eljutunk a lézeres és a villanófényes (IPL) szőrtelenítési technikákhoz. A lézeres szőrtelenítés tartós eredményt biztosít, valamint korlátozott bőr- és szőrszín esetén alkalmazható hatékonyan. A lézeres kezelések elég költségesek, és szakemberek végezhetik el őket professzionális klinikákban, melyeken részt venni egy sűrű ütemterv mellett kényelmetlen és nehezen megoldható lehet.

Az IPL szőrtelenítés egy olyan tartós megoldás, mely a lézerhez viszonyítva számos előnnyel jár, mint pl., hogy a kezeléseket te magad is elvégezheted a saját otthonodban, bármikor, amikor számodra alkalmas. Emellett az IPL készülékek a fény szélesebb spektrumát használják, mint a lézer, ami azt jelenti, hogy az IPL szélesebb bőr- és szőrszíntartományban használható hatékonyan.

A villanófényes technológia (IPL) előnyei a hát- és a mellkasszőr eltávolításában

Az IPL készülékek specifikus előnyeinek köszönhetően ez a technológia a legjobb választás azok számára, akik egy egyszerű, fájdalommentes és tartós megoldást keresnek a hát és a mellkas szőrtelenítésére, irritáció és kellemetlen mellékhatások nélkül.

Az IPL készülékekkel nagyfokú pontossággal lehet kezelni a test bizonyos területeit, lehetővé téve számodra a szőrnövekedés szabályozását a saját igényeidnek megfelelő kinézet megvalósítása érdekében. Ha szeretnél minden szőrtől megszabadulni, semmi akadálya. Ha szeretnéd ritkítani a szőrt a testeden, miközben bizonyos területen azért szeretnéd meghagyni a növekedést, azt is megteheted.

Ha nem vagy biztos abban, hogy pontosan mennyi szőrt szeretnél eltávolítani, akkor az IPL készülékekkel fokozatosan haladhatsz, egyre kevesebb szőrt meghagyva a testeden a kívánt eredmény eléréséig. Kezdd a kezeléseket a kevésbé látható területeken és fokozatosan haladj több és több területre addig, amíg el nem éred a szőr számodra megfelelő sűrűségét és az eredmény megfelel annak a kinézetnek, amire a leginkább vágytál.

Érj el fantasztikus eredményeket a szőrtelenítésben a Silk’n Infinity-vel!

A világ IPL készülékei közül a Silk’n Infinity piacvezető. A továbbfejlesztett szőrtelenítési eszköz kombinálja az IPL technológiát és a galvánenergiát a gyorsabb hatékonyságért, a még jobb eredményekért, valamint a valaha volt legkényelmesebb tartós szőrtelenítésért. Az Infinity villanófénnyel célozza meg a szőrt, mely a bőr mélyén, a szőrtüszőben hőenergiává alakul át. A hő ezt követően a szőrnövekedésért felelős környező sejtekre gyakorol hatást, így gátolja a szőrnövekedést és hosszú távú eredményeket biztosít.

Emellett az Infinity végén lévő elektródán keresztül a bőrbe szállított galvánenergia stimulálja a bőrt és megnyitja a pórusait, melynek köszönhetően a villanófény a bőr mélyebb rétegeibe jut le, és jóval hatékonyabban éri el a szőrtüszőt. Az Infinity kevesebb idő alatt biztosít jobb szőrtelenítési eredményeket. Ráadásul az Infinity modelltől függően 400.000 vagy 500.000 villanással rendelkezik, mely egy teljes élettartamra elég anélkül, hogy szükség lenne a fej cseréjére.

Érj el ideális megjelenést a Silk’n Infinity-vel!

Miért kellene elviselned a borotva vagy a gyantázás kényelmetlen mellékhatásait, amikor egyszerűbb módja is van annak, hogy elérd a vágyott megjelenést?

A Silk’n IPL szőrtelenítési technológiájával akár teljesen eltávolíthatod a szőrt a hátadról és a mellkasodról, vagy pontosan úgy alakíthatod, hogy a számodra legideálisabb megjelenést biztosítsa.

A választás a Tiéd!