Szállítási módok, díjak és területek | Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

Szállítási módok, díjak és területek

Budapesti bemutatótermünkben történő díjmentes személyes átvételről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Hungary

A megrendelt termékek házhoz szállítását országosan a GLS Hungary Kft. végzi, illetve a GLS Csomagpont bolthálózat bármely boltjában is átveheti csomagjait.

 

EU

Emellett vállaljuk a csomagküldést egyes európai országokba is. Külföldre történő rendelés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben kíváncsi, hogy a megvásárolni kívánt terméket mennyi idő alatt, milyen feltételekkel tudjuk küldeni Önnek külföldi címre. A külföldi megrendelések kiszállítását részben a nemzetközi GLS hálózat, részben egyéb futárcégek segítségével bonyolítjuk.

 

Hazai szállítási díjak

Házhoz szállítás futárszolgálattal Átvétel GLS Csomagponton
Bruttó 1990 Ft Bruttó 1390 Ft

Áraink csomagonként értendőek, egy csomagban több termék is lehet.
GLS Csomagponton maximum 40 kg tömegű,  maximum 60 cm x 80 cm x 200 cm méretű és maximum 499.999 Ft értékű csomag vehető át.
A futárszolgálat maximum 40 kg tömegű és maximum 60 cm x 80 cm x 200 cm méretű és maximum 499.999 Ft értékű csomagot szállít ki.

Utánvét kezelés

Lehetőség van utánvétes fizetésre GLS csomagpontra történő kiszállítás, illetve házhozszállítás esetén. Ennek kezelési költsége 590 Ft.

Szállítási díj külföldi szállítási cím esetén

Amennyiben Ön külföldi címet ad meg megrendelése során, abban az esetben a rendszer nem számolja ki automatikusan a szállítási díjat, kollégánk fel fogja Önt keresni a pontos szállítási díjjal kapcsolatban a megrendelésének leadását követően.

Szállítási idő

A szállítási idő attól függ, hogy az adott termék hazai raktárunkban van-e. A készletkezelésünkről bővebben itt olvashat.

Az áru átvétele

Kérjük, a csomagátvételnél a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről csak jegyzőkönyv birtokában tudunk elfogadni.

Amennyiben a csomagot GLS Csomagponton veszi át, ne felejtse otthon személyazonosságát igazoló igazolványát (útlevél, jogosítvány vagy személyi igazolvány), mert a csomag átadása során ezt kérni fogják. Amennyiben nem személyesen veszi át a csomagot, abban az esetben két tanú által hitelesített meghatalmazást vigyen magával az, aki a csomagot átveszi Ön helyett.