SILK'N márkaszerviz | Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

SILK'N márkaszerviz

Dunartis Kft.

1161 Budapest, Rákóczi út 45. (Rákosszentmihály)
Nyitva tartás: H-P: 08:00-16:30-ig

Tel.: 
+36 30 88 66 264
+36 30 88 66 268
+36 30 88 67 540

 

Készülék visszaküldésének menete:

Garanciális javítás:

Garanciális hiba javítása esetén kérjük, hogy a készüléket a következő címre hozd vagy küldd be: 1161 Budapest, Rákóczi út 45. Amennyiben erre nincs lehetőséged, egy általad megadott címre küldünk futárt a termékért, díjmentesen. Ebben az esetben kérjük, hogy a számlázási név megjelölésével küldd el az info [at] dunartis.hu e-mail címre azt a címet, ahol a futár felveheti a csomagot. Kérjük, hogy azt is írd meg, mely napokon tudod fogadni a futárt (bárki más átadhatja a csomagot neki rajtad kívül is). Mivel sajnos előre nem látható, hogy adott napon a futár mikor fog megérkezni az általad megjelölt címre, ezért kérjük, olyan napokat válassz, amelyeken - lehetőség szerint - 8:00-17:00-ig a megadott címen tartózkódsz. A futárszolgálat természetesen a kiszállítás napján értesíteni fog, hogy mikor várhatod az érkezését. 
Kérjük, hogy a számla és a garanciajegy másolatát csatold a csomaghoz, illetve a probléma rövid leírását és egy elérhetőséget is, ahol kereshetünk. Kérjük, hogy a csomagot szállítható állapotban add át a futárnak.
Garanciális javításban csak közvetlen webshopos/személyes, illetve az eMag felületén történt vásárlások esetén tudunk segíteni. Ha a terméket nem nálunk, hanem egy viszonteladónknál vásároltad, kérjük, viszonteladónkat keresd fel a problémával.

Vásárlástól való elállás:

Ha a terméket 14 napon belül szeretnéd visszaküldeni, abban az esetben a készüléket kérjük, hogy erre a címre hozd vagy küldd vissza: 1161 Budapest, Rákóczi út 45.
Kérjük, hogy a számla és a garanciajegy eredeti példányát csatold a csomaghoz, illetve egy leírást arról, hogy mit szeretnél (pénzvisszafizetést), és a bankszámlaszámodat is, ahova a pénzt visszautalhatjuk. A pénzvisszafizetés az elállási szándék bejelentésétől számított 14 napon belül megtörténik, amennyiben az áru hiánytalanul visszaérkezett. Amennyiben személyesen fáradsz be hozzánk és ennek időpontjáról előzetesen tájékoztatsz bennünket, a termék vételárát készpénzben visszafizetjük.

További információ: Vásárlási feltételek