| Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

Silk'n márkabemutató

Home Skinovations

 

 

 

A Home Skinovations Ltd. által bevezetett Silk’n márkanév mára egyet jelent a kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető árú otthoni szépségápolási eszközökkel.

A márka jelen van Amerikában, Ázsiában, Európában, emellett több országban (például Oroszországban, Németországban, Lengyelországban) immár az eladások száma alapján piacvezetővé vált az otthoni villanófényes szőrtelenítők piacán.

Mindez annak köszönhető, hogy a Silk’n továbbfejlesztette és tökéletesítette az IPL villanófényes technológiát, így jött létre a még az IPL technológiánál is hatékonyabb és biztonságosan, kényelmesen használható HPL villanófényes szőrtelenítő technológia, mely minden Silk’n szőrtelenítő gépbe beépítésre kerül.

A Silk’n-nek köszönhetően a tartós szőrtelenítés már mindenki számára elérhetővé vált. Ennek a szőrtelenítési eljárásnak a hatékonyságát mára több, mind egymillió elégedett Silk’n szőrtelenítőgép tulajdonos igazolja.

A Silk’n a folyamatos fejlesztésekkel és további vadonatúj technológiák alkalmazásával hihetetlen eredményeket ért el a szépítészet egyéb területein is. Egyes klinikai kezeléseknél már régóta sikerrel alkalmazott technológiák most végre otthoni használatra szánt készülékekben is elérhetőek.

A Silk’n kínálatában megtalálhatók többek között pattanások kezelésére alkalmas készülékek, narancsbőr csökkentésére kifejlesztett gépek, bőrfeszesítő készülékek is.

A Silk'n termékek magyarországi disztribútora a Dunartis Kft.