Fizetési lehetőségek | Silk'n

Üres

Összesen: 0 Ft

Fizetési lehetőségek

A termék vételárának kiegyenlítésére több módot kínálunk:

Készpénz/Utánvét

Akár futár szállítja házhoz a terméket, akár személyesen vagy Pick Pack Pontban kerül átvételre a termék, készpénzzel minden esetben lehet fizetni.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban online, a vásárlási folyamat során kiválasztható az Online bankkártyás fizetés és azonnal kifizethető kártyájával a megrendelt termék. Fizetési szolgáltatónk a Barion, amely elfogad Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro és American Express bankkártyákat. Személyes átvételnél bemutatótermünkben is lehetőség van bankkártyával fizetni, sőt, házhozszállítás esetén a futárnál, valamint Pick Pack Pont átvétel esetén is a legtöbb átvételi ponton szintén lehetőség van bankkártya használatára. Pick Pack Pont esetében a vásárlás folyamán, amikor kiválasztásra kerül az átvételi pont, a rendszer meg fogja mutatni, hogy azon az adott, kiválasztott átvételi ponton van-e bankkártya elfogadás. Személyes átvétel esetén Amerikan Express kártyát ne tudunk elfogadni.

Előre történő átutalás

Ebben az esetben cégünk bankszámlájára kell a vásárlás vételárát átutalni. Amennyiben házhozszállítás vagy Pick Pack Pontra való kiszállítás lett kiválasztva előre történő átutalás fizetésmóddal, abban az esetben a futárnak / Pick Pack Pontnak csak akkor adjuk át a csomagot, amennyiben a vételár már beérkezett cégünk bankszámlájára. Azzal számolni kell, hogy az átutalás során a pénz mozgása csak munkanapokon, munkaidőben történik és kb 4 órát vesz igénybe. Hétvégén és délután a banknak leadott átutalási megbízások csak a következő munkanapon teljesülnek. Az utaláshoz a bankszámlaszámunkat a vásárlást követően a rendszer e-mailben küldi meg, kérjük csak ennek az e-mailnek a megérkezése után utalj.

Barion tárcából

Webáruházunkban Barion tárcából is lehet fizetni. A rendszerről bővebben: www.barion.com