Silk'n Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő testápolóval

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Infinity testápolóval

FDA pecsét A Silk'n Infinity a forradalmi IPL (HPL) villanófény technológia továbbfejlesztett változatát, az eHPL-t alkalmazza a tartós szőrtelenítéshez.
Mostantól lehetővé vált, hogy a szőrszálakat egy sokkal hatékonyabb módon hatástalanítsuk azáltal, hogy a bőr pórusait kitágítjuk és ezzel elérjük, hogy az optikai energia mélyen behatoljon a szőrtüszőbe. Az is megvalósítható vele, hogy kozmetikumok, pl. testápoló bejusson a bőr alsó rétegeibe, hogy a bőr textúráját és ragyogását javítsa. Egy figyelemre méltó technológiai fejlesztés vált lehetővé kizárólag a Silk’n Infinity-ben.


Silk'n Infinity lányok

A tartós szőrtelenítés legújabb technológiája

A Silk'n bemutatja a tartós szőrtelenítés legújabb technológiáját. A forradalmi eljárás teljesen feleslegessé teszi az olyan hagyományos szőrtelenítő eljárásokat, mint a borotválás, epilálás vagy a gyantázás. Büszkék vagyunk rá, hogy a Silk'n bevezette az Infinity-t és vele az eHPL technológiát, mely az IPL-hez és a HPL-hez hasonlóan a fényimpluzusokat használja fel a tartós szőrtelenítéshez, de a kutatók mindezt továbbfejlesztették a bőrpórusok kitágításával. Ezzel a módszerrel a villanófény optimálisan jut el a szőrtüszőhöz, így sokkal hatékonyabban válik lehetővé a nemkívánatos szőrnövekedés megállítása, benőtt szőrszál, bőrpír vagy más irritáció nélkül. Végre Te is megtapasztalhatod a sima bőr érzését fájdalom vagy bármilyen irritáció nélkül, tartósan. 

Tartós / végleges szőrtelenítő gép előnyei

Miért a Silk'n Infinity?

  • A legújabb technológiát használja a tartós szőrtelenítésre. 
  • Minden bőrszínnél és szinte minden hajszínnél alkalmazható, beleértve a legsötétebb bőrtónusokat is.
  • Férfiak és nők egyaránt használhatják.
  • Nagy sebességű 5 energiaszinten működik: akár kétszer gyorsabban távolítja el a szőrt, mint a korábbi HPL szőrtelenítők.
  • Használható a testen és az arcon is: fájdalommentesen és irritáció nélkül .
  • 400.000 fényimpulzussal rendelkezik.
  • Akár 92%-os szőrcsökkenés a kezeléssorozat befejeztével. 
  • Villantásos és csúsztató módszer.
  • 3 cm2-es kezelő felület, így az érzékeny területek is könnyedén kezelhetőek.
  • Nincs szükség fejcserére.
  • Ingyenes alkalmazás tartozik hozzá a kezelés beütemezéséhez.
  • Bluetooth kapcsolattal, hogy nyomon tudd követni, hogy hány villanást használtál el, illetve mennyi van még hátra.
  • Stílusos kis tároló dobozban kapható.
  • Testápoló tartozik hozzá.

Az eHPL technológia

Az eHPL a tartós szőrtelenítés legújabb technológiáját képviseli, és az első alkalommal a Silk'n Infinity 400.000-esben érhető el. A gép a korábban bevezetett és világszerte elismert HPL technológiát használja és ahhoz tesz még hozzá további előnyöket. A galvánenergia és az optikai energia kombinációját használja a tartós szőrtelenítésre. Ez az együttműködés lehetővé teszi a szőrszálak még hatékonyabb eltávolítását, hiszen megnyitja a bőr pórusait, és így a fényimpulzusok optimálisan érik el a hajhagymákat. Emellett az összes bőr és majdnem mindegyik hajszínen használható a tartós szőrtelenítő gép, beleértve még a legsötétebb bőrtónusokat is. Továbbá a Silk'n Infinity lehetővé teszi, hogy a szőrszálakat fájdalommentesen, villámgyorsan tudd eltávolítani, irritáció vagy benőtt szőrszálak nélkül! A teljes test kezelése csupán 20 percig tart. 

 

Silk'n Infinity pecséttel

Alkalmazható a testen és az arcon

Ha van nemkívánatos arc- vagy testszőrzeted, akkor a Silk'n Infinity a Neked való választás! A készüléket mindkét területen lehet használni. Magas villanásszáma elegendő több terület tartós szőrtelenítésére. Továbbá férfiak és nők is használhatják. Gyakran kezelt területek közé tartozik a láb, a kar, a hónalj, bikinivonal, arc, mellkas.

Könnyű használat

A készüléket kétféleképpen lehet használni:

  • Villantásos módszer: Villantasz a kezelendő felületre, majd a készüléket a következő területre helyezed és ott is villantasz.
  • Csúsztatás: A villantás gombját folyamatosan nyomva tartva csúsztatod a bőrödön a készüléket, így kényelmesen és gyorsan tudsz haladni.

Nincs szükség tartozékcserére - 400.000 villanás

A félelmetesen nagy számú, 400.000-es villanásszámmal egy életre szóló megoldást élvezhetsz, így nem kell cserélned a lámpákat - további pénzt megspórolva ezzel. 

Orvosok ajánlják

A Silk'n Infinity az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Infinity biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

Klinikailag bizonyított

A Silk'n Infnity hatékonysága és biztonságossága klinikailag bizonyított. Az IPL villanófény technológiát arra tervezték, hogy a fény alapú szőrtelenítés minden klinikai előnyét otthon is élvezni lehessen. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Infinity kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.

Borotválás, gyantázás, epilálás vs. tartós szőrtelenítés

A hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint a borotválás, gyantázás, vagy a csipesz fájdalmasak lehetnek és bőrirritációt okozhatnak. Gyakran marad utánuk borosta, fájdalmas bőrpír vagy benőtt szőrszál. És persze a szőr is gyorsan visszanő.

A hagyományos módszerrel való szőrtelenítés mellékhatásai:

Hagyományos szőrtelenítő módszerek

Ezzel szemben az eHPL technológia fájdalommentes és nincsenek irritációk

Az eHPL kezelések teljesen fájdalommentesek, nem okoznak bőrirritációt; és így teszik lehetővé a szép és végtelenül sima bőrt! A nagy sebességű fényimpulzusokkal az Infinity akár kétszer olyan gyorsan is képes működni, mint a Silk'n más tartós szőrtelenítő eszközei. Ezzel a leggyorsabb tartós szőrtelenítővé válik a Silk'n kínálatában. A szuper gyors fényimpulzusokkal a kezeléseket rendkívül gyorsan el lehet végezni. Az eszköz által kibocsátott fényimpulzusok 1 vagy 2 másodpercenként váltják egymást. Ez azt jelenti, hogy a készülék könnyedén siklik a bőrödön anélkül, hogy várnod kellene a fényimpulzusokra (ugyanakkor legyen időd áttérni a következő területre). A 3 cm2-es kezelőfej ideális a kisebb területekre is, mint pl. az arc, a hónalj vagy a bikinivonal. 

Silk'n Infinity minden bőrszínnél alkalmazható

Minden bőrszínen és szinte az összes hajszínen használható

Eddig nem volt lehetséges az ősz, szőke vagy vörös szőr tartós eltávolítása otthoni módszerekkel. Az Infinity-vel már lehetőséged van erre! A sötétebb haj- és sötétebb bőrszínek esetén is hatékony a kezelés, beleértve a legsötétebb bőrszínt is. Az alábbi táblázat megmutatja, milyen bőr- és hajszíneken alkalmazható a készülék. 

bőrszín táblázat

Akár 92%-os szőrcsökkenés

A készülék könnyedén használható és gyors eredmények érhetőek el vele. A Silk'n Infinity-vel az is lehetséges, hogy a teljes kezeléssorozat végén a szőrszálak 92%-ától megszabadulj. A Silk'n Infinity egy bőrszín-érzékelő szenzort tartalmaz a biztonságos kezelések érdekében. Továbbá egy olyan biztonsági funkcióval látták el, mely védi a szemet a véletlen villanásoktól (bőrérzékelő szenzor). Ennek köszönhetően a készülék csak akkor ad le villanást, ha a kezelőfej a bőrrel érintkezik, amivel lehetetlenné válik a levegőbe való villantás. 

5 beállítás közül választhatsz

A Silk'n Infinity-ben 5 teljesítménybeállítás van, melyek külön-külön kiválaszthatóak. Az 1-es gomb a legalacsonyabb, az 5-ös pedig a legmagasabb teljesítményt állítja be. Az Infinity első használatakor az 1-es beállítást javasoljuk kipróbálni. Ha úgy érzed, hogy kényelmes számodra ez a fokozat, akkor magasabb szintre léphetsz. Minél magasabb a teljesítménybeállítás, annál hatékonyabb a kezelés. A Silk'n Infinity még a legmagasabb energiaszinten sem okoz fájdalmat. 

Silk'n Infinity 5 energia beállítás

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással és kövesd nyomon a villanások számát!

Kattints a lenti gombok valamelyikére hogy letöltsd az Infinity-hez tartozó alkalmazást!

Az új Silk'n Infinity Bluetooth segítségével tartja a kapcsolatot a telefonoddal, így a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabottan megtervezheted. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Az Android és iPhone rendszerekre is elérhető Silk'n app az izzó élettartamáról is tájékoztat, sőt, minden, a szőrtelenítés során felmerülő kérdésedre választ ad.

google    apple

 

 

Így is ismerheted:
Silkn Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Infinity 400000 HPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Glide Infinity 400000 HPL villanófényes szőrtelenítő

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Infinity a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is.

Silk'n Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő testápolóval

INF1PE3R001
Ár:99 900 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Sajnos megszűnt!
Garantált villantásszám:
Villanó felület:

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Cserélhető villanólámpa:
A készülék súlya:
200 g
Testrészek:
Minden testrészen használható. Legjellemzőbb testrészek: arc, hónalj, láb, comb, has, hát, kar, bikinivonal stb. Még a mellbimbók, genitáliák és ajkak is kezelhetőek, de mivel sötétebb színűek, csak az 1-es energiafokozaton! (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék)
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Villanásonkénti költség: 
0.32 Ft

 

 

Méretek:
180 × 180 × 100 mm

További termékelőnyök és tulajdonságok

A csomagban az alábbi tartozékok találhatók.

Hogy működik a villanófényes szőrtelenítés?

Az IPL és a vele megegyező működési elvvel rendelkező HPL szőrtelenítés működésmódja roppant egyszerű. Biztos Te is megfigyelted, hogy nyáron sötét ruhában sokkal előbb melegünk lesz, mint világos ruhában. Vagy azt, hogy a fekete autó sokkal jobban felmelegszik a napfénytől, mint a fehér. Ez az elv az, amit kihasznál az IPL  és a HPL villanófényes technológia.

Az IPL/HPL/eHPL szőrtelenítők egy-egy pillanatig tartó nagyon erős fényt bocsátanak ki a bőrre. Mivel a fényt a sötétebb felületek nyelik el és alakítják hővé, így ez a fény a világosabb bőrt nem, de az annál sötétebb szőrt hirtelen nagyon felmelegíti, felforrósítja. A hőt a szőrszál elvezeti a szőrtüszőig, és a szőrtüsző a magas hő hatására "elengedi" a szőrszálat és megszűnik szőrtüszőként funkcionálni, nem fog újabb szőrt növeszteni, a benne  levő szőrszál a kezelés után idővel kihullik.

Így működik tehát az IPL/HPL, a működési elve tényleg ennyire egyszerű, és a fentiekből rögtön látszik is, hogy mikor használható és mikor nem használható az IPL/HPL szőrtelenítő: akinek sötét a bőre vagy nagyon világosak a szőrszálai, ott ez a technológia nem lesz hatásos. Sötét bőr esetén a bőrfelület nyeli el a fényt, ami kellemetlen lehet, a világos szőr pedig nem képes elnyeli a fényt és a szőrtüszőbe vezetni a hőenergiát, így az nem fog eljutni a szőrtüszőhöz.

A Silk'n továbbfejlesztett eHPL technológiája azonban megoldotta ezt a kérdést. A galvánenergia és az optikai energia kombinációjával lehetővé válik a szőrszálak még hatékonyabb eltávolítása, hiszen ezzel az együttműködéssel megnyílnak a bőr pórusai, és a fényimpulzusok optimálisan érik el a hajhagymákat. Ha a bőr sötétebb lenne, vagy a szőr világosabb, a villanófény akkor is eljut a szőrtüszőhöz és ott nyelődik el. EHPL technológiával rendelkező készülékeink listáját itt éred el: eHPL technológia

Mivel a bőrben sok "alvó" szőrtüsző van, amiben éppen nincs szőrszál (de később majd lesz), és az IPL/HPL/eHPL villanófény csak azokba a szőrtüszőkbe juthat el, amelyekben éppen van szőrszál, ebből adódik az, hogy a kezeléseket ismételni kell, az elején gyakrabban, hosszabb idő után pedig már kifejezetten ritkán, évi mindössze néhány alkalommal.