Silk'n Pure professzionális otthoni arctisztító

Üres

Összesen: 0 Ft
Silk'n Pure professzionális arctisztító

Profi arctisztítás az otthonodban másodpercek alatt Silk'n Pure professzionális otthoni arctisztító készülékkel

Eleged van a pattanásokból, mitesszerekből, tág pórusokból és a smink maradványokból, amiket nem lehet tökéletesen eltávolítani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a Silk'n Pure professzionális otthoni arctisztító készüléket! Ez az arctisztító azonnal tisztítja a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket. A vibráló és lüktető funkcióval a tisztítókefe elvégzi az összes munkát.  2 funkcióbeállításával a készülék igen sokoldalú - ennek köszönhetően megtisztítja az arcod bármelyik területét és a bőr masszírozásával serkenti az arcbőröd vérkeringését, ami a bőr állapotának javulásához vezet. A használat után az arc sokkal lágyabbnak és sugárzóbbnak tűnik. A Pure 6x több szennyeződést távolít el, mint a manuális arctisztítás, és csökkenti az irritáció kockázatát. Tapasztald meg a fantasztikus különbséget minden nap, akár reggel és este is!

Silk'n Pure professzionális arctisztító

Mi a Silk'n Pure?

  • Professzionális arctisztító mindennapi használatra.
  • 6x több szennyeződést távolít el az arcról, mint a kézi arctisztítás.
  • Minimálisra csökkenti a pórusokat.
  • Javítja a testápolók és arckrémek felszívódását az arcbőrbe.
  • Két funkció beállítás: vibráló és lüktető, két sebességfokozattal.
  • Vezeték nélküli, vízálló, használható a zuhany alatt.
  • 60 másodperc után automatikus kikapcsolás.
  • 2 csere betét és egy tartó állvány tartozik hozzá.
  • Újratölthető, egy töltést követően akár 50x használható.
  • Az arc egész területén és a nyakon is használható.

 

Napi mélytisztítás a ragyogó bőrért!

A szépségszalonok gyakran használnak professzionális felszerelést a bőr tisztítására, de mostantól kezdve már otthon is professzionális arctisztításban részesülhetsz a Silk'n Pure készülékkel! Ez az arctisztító rendkívül gyorsan távolít el minden szennyeződést a bőrödről. A kefék alaposan megtisztítják az arcbőrt az irritáció kockázata nélkül, valamint minimalizálják a tág pórusokat. A Pure alkalmas a mindennapi használatra, akár reggel és este is. A Pure használatát követően az arc láthatóan kiegyensúlyozottabb, ragyogóbb és frissebb lesz, mint azelőtt bármikor! És mivel a bőröd mélytisztításban fog részesülni, a testápoló és az arckrémek is sokkal hatékonyabban szívódnak fel a bőrbe és fejtik ki hatásukat.

6x hatékonyabb

 

6x több szennyeződést távolít el, mint a manuális arctisztítás

Ha eddig klasszikusan, manuális módon tisztítottad az arcod, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a Silk'n Pure használatával sokkal tisztább, precízebb lesz a végeredmény. A Pure 6x több szennyeződést távolít el, mint a manuális arctisztítás, így sokkal kevesebb smink és szennyeződés marad a bőrödön. Napról napra a bőröd egyre simább és egyenletesebb lesz.


 

Két funkció beállítás: vibráló és lüktető mód két intenzitás beállítással

A vibráló funkcióval a készülék fellazítja a sminket és a szennyeződéseket, majd alaposan megtisztítja a bőrt. Ezzel a funkcióval gyakorlatilag a pórusokból is "kirezegtetjük" a kosz részecskéket, amiket ezt követően a bőr felszínéről sokkal könnyebb eltávolítani. 

A lüktető funkcióval a tisztítókefe masszírozza az arcbőrt, ami egy hosszú és nehéz nap után igen kellemes érzés tud lenni, nem beszélve arról, hogy serkenti a vérkeringést is, amitől az arc fiatalosabbnak és egészségesebbnek fog tűnni. 

Mindkét funkció használható alacsony vagy magas erősségi beállításon is. 

Vibráció ikon Silk'n két erősségi beállítás


 

100% vízálló - Használd a zuhany alatt! Silk'n vízálló készülék

Sok arctisztító nem teljesen vízálló és nem használható a zuhany alatt. A Silk'n Pure ezekkel szemben teljesen vízálló, így nyugodtan használhatod a zuhany alatt, vagy fürdés közben. A napi arctisztító rutinodat könnyedén kombinálhatod a többi testrészed tisztításával, így még gyorsabban kész lehetsz!


 

Okos időzítő ikon Automatikus kikapcsolás az arctisztítási folyamat végén

Az arcod tisztítás a Silk'n Pure készülékkel rendkívül gyors. A készülék intelligens időzítőjével automatikusan kikapcsol 1 perccel a bekapcsolást követően, így tudatja veled, hogy készen vagy az arctisztítással. 

Az arc hat területre osztható: homlok, orr, áll, bal arc, jobb arc és nyak. Egy területet körülbelül 10 másodpercig kell tisztítani. Az automatikus kikapcsolás funkcióval soha nem kell több időt eltöltened a szépségápolással, mint amennyi valóban szükséges a tökéletes eredményhez. 


 

Új cserélhető kefe betétek

A Silk'n Pure két kefe betéttel rendelkezik: egy normál kefével a normál bőrűek és egy puha kefével az érzékeny bőrűek számára. Javasoljuk, hogy a fejeket 3 havonta cseréld le, hogy mindig garantált legyen a higiénikus tisztítás. A csere betétek külön megvásárolhatók. A készülék alap tartozéka egy tartó állvány is, így mindig tisztán tárolhatod a készüléket a fürdőszobádban. 

Silk'n Pure professzionális arctisztító csere betétek

Egyetlen töltéssel akár 50x használható készülék

 

Egy töltést követően akár 50x használható

A Pure egy másik hatalmas előnye, hogy akár 50x használhatod csupán egyetlen töltéssel! Más arctisztítók képtelenek erre: Próbáld ki saját magad! A Pure-ral valóban energiát takarítasz meg!


 

Készen állsz egy alapos arctisztításra?

Minden használat előtt nedvesítsd be az Silk'n Pure-t és az arcodat is langyos vízzel. Helyezz egy kis arctisztító krémet a kefére, válaszd ki a használni kívánt beállítást, majd mozgasd a készüléket az egész arcodon. Amint eltelt az egy perc, öblítsd le az arcod vízzel, töröld szárazra, majd használd a kedvenc testápoló krémedet.

Tekintsd meg az arcodat a tükörben: meg fogsz lepődni a csodásan ragyogó arcbőröd látványától! A Silk'n Pure az ideális mód a napod elindítására és befejezésére!

Silk'n Pure professzionális arctisztító eredménye

 

Így is ismerheted: Silkn Pure professzionális otthoni arctisztító

Silk'n Pure professzionális otthoni arctisztító

SCPB1PE1001
Ár:14 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Nem rendelhető
A készülék súlya:
533 g
Testrészek:
Teljes arc.
Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Működésmód: 

További termékelőnyök és tulajdonságok