Silk'n Blue pattanástalanító

Üres

Összesen: 0 Ft

 

A pattanás egy olyan bőrbetegség, melynek kezelésére sok éven át nem találtak hatékony megoldást. A Silk'n tudósainak most sikerült kidolgozniuk egy technológiát, amely képes jelentősen csökkenteni a pattanásokat. Fedezd fel a Silk'n Blue-t a HF (Home Fractional) technológiával; a forradalmian új eszközt, mely elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, és biztosítja azt, hogy az új baktériumok ne hozzanak létre új pattanásokat a bőrön. A bőr újra egészséges és pattanásoktól mentes lesz! Klinikai vizsgálatok által igazolt. Próbáld ki a Silk'n Blue-t és tapasztald meg a pattanásoktól mentes bőr érzését!

Miért a Silk'n Blue?

  • Fejlett HF (Home Fractional) technológia a pattanások kezeléséért.
  • Kiszárítja a pattanásokat.
  • Elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat.
  • Megakadályozza az új pattanások kialakulását.
  • Klinikailag tetszelt, bőrgyógyászok által javasolt. 
  • Gyerekek is használhatják, 12 éves kortól.

Búcsúzz el a pattanásoktól!

A pattanások számos ember számára komoly problémát jelentenek. Az orvosi világban a pattanások típusait meg szokás különböztetni, pl. akne vulgaris, akne keloidalis, akne pustulosa. A pattanások különösen láthatóvá válnak az arcon és a nyakon. A bőr sérült, gyakran vörös foltokkal van tele, valamint pattanások és hólyagok borítják. A pattanások gyakran együtt járnak gyulladásokkal, miteszerekkel, amelyek gyakran a pattanás után is megmaradó hegeket okoznak. Sokan krémekkel és kenőcsökkel próbálnak megszabadulni a pattanásoktól, vagy ezt követően kúrával. Ezek a kezelések a pattanásokat a felszínen próbálják meg lecsökkenteni, de nem tesznek semmit a pattanások kialakulása ellen.

Szerencsére a Silk'n Blue most egy valóban hatékony megoldást kínál. Ez a készülék a probléma gyökerénél kezeli a problémát úgy, hogy megsemmisíti a pattanást okozó baktériumokat a faggyúmirigyben. A pattanások csökkenésével a bőr napról napra szebb lesz, és egészségtől sugárzóvá válik. A Blue a pattanások minden típusát képes kezelni. 

A hatékony HF technológia: első alkalommal használható fényterápia a saját otthonodban

A Silk'n klinikákban már több éve használják a fényterápiát és a lézert a pattanások kezelésére. Ezeknek a terápiáknak gyógyító hatásuk van a bőrre, viszont rendkívül drágák, ezért nem mindenki tudja igénybe venni őket. A Silk'n az első, ami fényterápiás készüléket bocsátott ki a pattanások kezelésére, otthoni használatra. Ennek a készüléknek az ára töredéke annak, mint amennyit az ilyen kezelésekért fizetni kell egy klinikán. 

A Silk'n hatékony HF technológiája behatol a bőrbe és leküzdi a pattanásokat okozó baktériumokat. A technológia a LED kék fényenergia és az infravörös hősugárzás kombinációját használja a pattanások kezelésére. A két intenzív összetevő egyesülése gyulladáscsökkentő hatást ér el a bőrben. A baktériumok érzékenyek a kék LED fényre, így meggyengülnek és drasztikusan lecsökkennek. Másrészről a hősugárzás a hiperaktív faggyúmirigyekre összpontosít, és kiszárítja őket, hogy megakadályozza a jövőbeni pattanások kialakulását. Mindemellett a hősugárzás előnye, hogy a bőr gyorsabban gyógyul, gyorsan válik simává és tisztává. Az "American Academy of Dermatology" (Amerikai Bőrgyógyászok Akadémiája) a kék fényterápiát tartja a legjobb módszernek a pattanások kezelésére. Ez az oka annak, hogy a Silk'n Blue is ezt a technológiát használja. 

Silk'n Blue a pattanások ellen

Klinikailag tesztelt és bizonyított

A Silk'n Blue klinikailag tesztelt. Ez a teszt azt mutatta, hogy a készülék hatékonyan kezeli a pattanásokat, és képes helyreállítani a bőrt. 50 ember vett részt a vizsgálatban, akik mindannyian enyhe vagy közepesen súlyos pattanásoktól szenvedtek. A résztvevők hetente kétszer használták a Silk'n Blue-t, négy héten át (összesen 8 kezelés). Minden kezelés alatt a Blue-t 10 percig használták mindkét kezelési területen. 

Az eredmények meglepőek:

  • A Silk'n Blue-t használók nagy többsége esetén csökkentek a bőrelváltozások. 
  • 50 résztvevő közül 47-nek 1 hónap után legalább 40%-kal csökkentek a bőrelváltozásai. 
  • 50 résztvevő közül 48-nak 3 hónap után legalább 40%-kal csökkentek a bőrelváltozásai. 

Egy klinikai vizsgálatban Dr. J. Hellman bőrgyógyász a következőket tapasztalta a Silk'n Blue-val kezelt páciensek esetén:

  • 67%-kal csökkentek a pattanások.
  • A páciensek 92%-ánál volt tapasztalható a pattanások csökkenése. 

Silk'n Blue előtte-utána képek

Biztonságos a bőrnek

A Silk'n Blue klinikailag tesztelt és bőrgyógyászok által javasolt. Nem használ káros vegyi anyagokat vagy vegyszereket, amelyek kiszárítják a bőrt, hanem fényt és hőt használ a bőr helyreállítására. A bőr védelme érdekében a Silk'n Blue egy hőmérséklet érzékelővel van felszerelve. Ez az érzékelő biztosítja, hogy a bőr hőmérséklete ne haladhassa meg a 41 C°-ot. Ennek köszönhetően a bőr tökéletesen helyre tud állni anélkül, hogy hő által megsérülne vagy túlzott mértékben kiszáradna. 

Az egész testen és az arcon használható

Amikor pattanásokról beszélünk, gyakran csak az arcot társítjuk hozzá, pedig pattanások bárhol előfordulhatnak a testen, ahol a faggyúmirigyek zavartak, pl. hát, váll, mellkas, nyak. A Silk'n Blue kifejezetten az arc kezelésére készült, de bárhol máshol is lehet használni, ahol pattanások vannak.

Silk'n Blue kezelési területek az arcon

Hogyan használd?

A Silk'n Blue-t az egész arcodon, a nyakadon, a testeden használhatod. Győződj meg róla, hogy a bőröd tiszta, minden krémtől vagy olajtól mentes. Ha súlyos pattanásos bőrbetegségben szenvedsz, javasoljuk, hogy a készülékkel körkörös mozdulatokkal haladj végig a kezelendő területen. Majd naponta 10 percig kezelj minden egyes területet. Ha a bőrödön csak foltokban található pattanás, akkor kb. 4 percig tartsd a bőrödön a készüléket anélkül, hogy elmozdítanád azt. Érezni fogod, hogy a bőröd lassan melegszik és a Silk'n Blue kifejti hatását. 

A kezelési terv segít elérni a legjobb eredményt. Egy jó kezelési terv heti két kezelésből áll, mely során az összes fertőzött területen használod a készüléket. Ezt legalább 4 héten át kell végezni, így 4 hét alatt összesen 8 kezelést kell elvégezni. Követve a javasolt kezelési tervet, az első eredményeket néhány nap múlva észre fogod venni. 4 hét múlva a bőrödön jelentős változást fogsz tapasztalni. 

 

 

 

Így is ismerheted: Silkn Blue pattanástalanító

Silk'n Blue pattanástalanító

BLUE1PE3001
Ár:71 490 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
Sajnos megszűnt

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Testrészek:
Bármely pattanásos bőrfelületen használható
Unisex:
Igen

További termékelőnyök és tulajdonságok